Strona główna Działy Hyde Park spotkanko???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SAMIRAHINI wrote:

co do grama…

Hmm…jestem pelen podziwu i zazdrosci bo nie mam pojecia skad ludzie biora wagi o takiej klasie dokladnosci.No ale Polak jak chce to potrafi i moze wszystko!!! 8)

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Prekursor wrote:

SAMIRAHINI wrote:

co do grama…

Hmm…jestem pelen podziwu i zazdrosci bo nie mam pojecia skad ludzie biora wagi o takiej klasie dokladnosci.No ale Polak jak chce to potrafi i moze wszystko!!! 8)[/quote]

z Argosa 😀 😀 😀 😉 [/quote]

SAMIRAHINI
    Członek

hammer18 wrote:

Prekursor wrote:

SAMIRAHINI wrote:

co do grama…

Hmm…jestem pelen podziwu i zazdrosci bo nie mam pojecia skad ludzie biora wagi o takiej klasie dokladnosci.No ale Polak jak chce to potrafi i moze wszystko!!! 8)[/quote]

z Argosa 😀 😀 😀 😉 [/quote][/quote] albo raczej z szaflika;) Dzieki PrekiW koncu wiem czego zazdroscisz; ) 😉

Prekursor
    Członek

SAMIRAHINI wrote:

Dzieki PrekiW koncu wiem czego zazdroscisz; ) 😉

Ba!!!Od wczoraj jestem pelen swiadomosci moich skrywanych zazdrosci!!! 8) A przyznam sie ,ze jest ich mnostwo!!! 8)

Malgon
    Participant

Sluchajcie, ja mysle,ze jednak troche za malo nas sie zglosilo i nie ma co fatygowac MK i zwalac mu sie na glowe. Nie ma potrzeby chyba?

To moze jednak na bardziej neutralnym gruncie … Old POlice Station ?

keraj
    Participant

Witam,ja się spóżniłem lekko ze zgłoszeniem ale jesli coś jest jeszcze aktualne ,to mogę przybyć jesli mozna.Pozdrawiam.

Malgon
    Participant

OOO czesc Jarek fajnie, ze sie zglosiles 🙂
    Razniej bedzie.

Ja jednak obstaje za Old Police Station przy Harrogate Road na Chapel Allerton od 19.

Mam nadzieje,ze MK nie wysprzatal calego domu na marne i nie bedzie mial za zle ??

v-tec
    Członek

Przynajmniej będzie miał dom wysprzątany, nie zaszkodzi zwłaszcza przed świętami 😆

MK
    Członek

wysprzatalem 😉

wiem, ze na stojaco tam mozna.
    nie jestem pewny co z krecikiem.

fatamorgana
    Participant

v-tec wrote:

Przynajmniej będzie miał dom wysprzątany, nie zaszkodzi zwłaszcza przed świętami 😆

V-tec. U niego ZAWSZE jest wysprzątane. Mogę zaświadczyć. 🙂 😀
    Specjalnie jeździłem do niego o róznych porach, żeby go przyłapać na jakimś bałaganie, ale nigdy mi się nie udało… 😆 😀

fatamorgana
    Participant

Malgon wrote:

A wiecej chetnych nie ma do :

lamania oplatkiem,
    puszczania kreta,
    palenia zaslonek,
    lepienia pierogow,
    mieszania w czarodziejskich kotlach,
    itp.

????????

😀

Pierogi w "Old Police Station"????
    Wow! To by było coś… 😀

hammer18
    Participant

[quote:b48e4a0aa2]Pierogi w "Old Police Station"????
    Wow! To by było coś… [/quote]

Podzielcie sie chociaz jak to bylo z tymi pierogami ?? 🙂 😀 😀

MK
    Członek

No to sie dzielimy.
    Pierogów brak, Malgon brak, wiekszego towarzystwa brak. A mialo
    byc w wiekszej grupie.
    Fata (piszacy te slowa) nie wiedzial gdzie jechac w koncu. 🙁 🙁 😕

Malgon
    Participant

NO bez sensu!! Cos z komunikacja i organizacja nie wyszlo :(((((((
    Przeciez powysylalam wiadomosci i tu w poscie tez jest napisane,ze nie ma potrzeby zwalac sie MK i my czekalismy w Old POlice Station!!
    Ale coz, widocznie nie bylo nam dane sie widziec, a jak dzwonilismy to wam juz sie nie chcialo ruszyc 😉

Till next time 🙂
    i Wesolych Swiat everyone!

Prekursor
    Członek

Gdyby chcialo sie tym co sie nie chcialo, to wyszlo by tak jak wyjsc powinno. 8)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.