Strona główna Działy Hyde Park spotkanko???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Zdaje sobie sprawe,ze nie wszystkim da sie dogodzic i troche tak z nienacka ta propozycja 🙁 ale moze uda sie troche "ponaginac" plany z pierogami itp.

Czyli narazie stoi na tym, ze czwartek lepiej 🙂 z czego sie ciesze.

P.S. Sami-chlopcy moga lepic jak nie dasz rady wczesniej. Moj maz jest mistrzem lepiszcza 🙂

a Marta szczerze mowiac u Ciebie chyba nie ma za bardzo warunkow? Ostatnio jak bylismy w 6 osob to bylo baaardzo ciasno. Moze jednak jakas last-minute opiekunka sie znajdzie?

Przeciez mozemy na stojaco! 8)
    A co do chlopcow to ja bym wolal zeby kiedy indziej lepili a zwlaszcza Ci najlepsi.

A tak na marginesie to zgadzam sie ,ze sie nie zmiescimy!!!Hmm…
    Trzeba opiekunke!!!:?

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Przeciez mozemy na stojaco!

No jasne. Moim zdaniem jednak jak się zmienia pozycje to jest bardziej interesująco 8)

Marta Klecz
    Członek

Moze i nie ma warunkow, pewnie, ale tez na last minute opiekunke nie ma sznas , przykro mi.

MK
    Członek

Marta,

nigdy nie mialem swojego dziecka. ale jak sie spotykalem z dziewczyna, ktora je miala, to pamietam, ze czasami zabieralismy go na imprezy i chyba on bawil sie najfajniej.

Moze to jest jakies rozwiazanie?

Marta Klecz
    Członek

MK.
    To moze byc jedyne rozwiazanie!
    I jak przyjdzie tak zrobic to tak zrobimy…a masz DVD?
    Puscimy krecika.

Prekursor
    Członek

v-tec wrote:

Moim zdaniem jednak jak się zmienia pozycje to jest bardziej interesująco 8)

Hmm…sprawdzalismy wszyscy wielokrotnie.Niestety to rozwiazanie alternatywne nie sprawdzilo sie! 8)

Prekursor
    Członek

SAMIRAHINI wrote:

.czeka mnie upojny wieczor nad pierogami lepionymi w celu popularyzacji tradycji kulinarnej.

Chcialbym potrenowac przedramiona bo nie umiem robic pierogow.
    Sa wolne miejsca na kursie?

Prekursor
    Członek

Ustalmy godzine jeszcze tylko!

fatamorgana
    Participant

Uuuuh!
    Ja mam jak Marta… Mnie też co lepsze to opuszcza…
    Szkoda żeście tego wcześniej nie wymyślili.
    Im szybciej podacie godzinę, tym większa szansa, że być może dociągnę.
    Tylko nie zapomnijcie, bo już ze dwie imprezy czy nasiadówy mnie ominęły, bo nikomu nie przyszło do głowy, że Fata też czasem lubi wpaść w towarzycho…hehe..

Dajcie znać, może stanie się cud i dam radę.
    Pozdrawiam. 🙂

Malgon
    Participant

Na stojaca tudziez zmieniajac pozycje ??
    Puscimy krecika ??

To "puszczanie krecika" najbardziej mnie interesuje 🙂 hahahahah

Malgon
    Participant

MK to jak nadal aktualne ??? :):):)
    Ja proponuje spotkac sie nie pozniej niz 19. Co wy na to?

MK
    Członek

tak, oczywiscie aktualne

[b:c0998e91f3]czwaratek 21/12/2006, 19.00 u mnie w domu. [/b:c0998e91f3]

Dajcie prosze znac (leeds@leeds.pl), kto z Was chce przyjsc to przesle moj adres.

Marta,
    mam DVD -ale z krecikiem (stojacym tudziez lezacym) moze byc gorzej 😉

Marta Klecz
    Członek

Ja przyniose krecika, sasiadow, i kota Leopolda….
    Jakies inne zamowienia?

Mam prawie wszystko!

Rumcjasa tez moze wezme…ale moj maly nie bardzo kuma rumcajsa.

19ta to troche pozno ja bede max do 9tej…

MK
    Członek

Marta,

mozesz przejsc wczesniej. do 28/12 nie bede chodzic do pracy i moge byc w domu o kazdej godz 😉

fatamorgana
    Participant

I w taki oto sposób MK wreszcie zrobi parapetówę.
    Szkoda tylko, że to nie lato, bo ten ogródeczek… 🙂 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.