Strona główna Działy Hyde Park spotkanko???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

Witam forumowiczow

A moze by tak sie jeszcze raz zobaczyc przed Swietami polamac oplatkiem 🙂 ?? Kameralnie mysle gdzies na drinczka w tygodniu ?? Sroda lub czwartek ?? czekam zatem na propozycje od zainteresowanych.

Pozdrawiam.

MK
    Członek

Fajny pomysl.

Moze spotkamy sie u kogos w domu (np. u mnie)?

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    MK wrote:

Fajny pomysl.

Moze spotkamy sie u kogos w domu (np. u mnie)?

MY czyzbys kupil plazme wieksza niz ma v-tec? 8)

SAMIRAHINI
    Członek

no i prosze jak sie rodzinnie i integracyjnie dzieje.hmm musze powaznie rozwazyc.jeno raczej jutro bo w czw.czeka mnie upojny wieczor nad pierogami lepionymi w celu popularyzacji tradycji kulinarnej.praca domowa i wzmacnianie miesni przedramion.pozdrawiam

Malgon
    Participant

Jestem za MK.
    Tym bardziej, ze niedaleko mnie mieszkasz i nie bede sie martwic o powrot 😉 haha

P.S. W pracy dostajemy sporo winka z zyczeniami swiatecznymi (wersja angielska zamiast kartki 😉 ) w zwiazku z tym butelczyne jakas bym wziela.

Pozdrawiam.

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Witam forumowiczow

A moze by tak sie jeszcze raz zobaczyc przed Swietami polamac oplatkiem 🙂 ?? Kameralnie mysle gdzies na drinczka w tygodniu ?? Sroda lub czwartek ?? czekam zatem na propozycje od zainteresowanych.

Pozdrawiam.

Hmm…a tak powaznie mowiac to sroda mi nie pasuje bo mam dwie imprezy firmowe.Zaczynam juz od 17 zaraz po pracy.W czwartek mi pasuje.Ciekawe jak innym pasuje?

Malgon
    Participant

Osobiscie wole czwartek ale jak nie bedzie innych opcji to coz poczac 😉

Sami jakby co to mozesz wziac pierogi ze soba … polepimy razem 🙂

MK
    Członek

Ja niestety nie moge w srode.

Czwartek bylby super!

SAMIRAHINI nie mogla bys kleic pierogow wczesniej albo pozniej?

Marta Klecz
    Członek

ja nie moge napewno w czwartek…nie mam z kim malego zostawic.

W srode tez nie zreszta.
    Dopiero w weekend- bo mama moja przyjezdza do mnie w piatek

Ale juz wiekszosc w Polsce w weekend bedzie…

Zawsze mnie najlepsze opuszcza… 🙁

Prekursor
    Członek

Marta wrote:

ja nie moge napewno w czwartek…nie mam z kim malego zostawic.

W srode tez nie zreszta.
    Dopiero w weekend- bo mama moja przyjezdza do mnie w piatek

Ale juz wiekszosc w Polsce w weekend bedzie…

Zawsze mnie najlepsze opuszcza… 🙁

To powinnismy do Ciebie sie zleciec w czwartek!!!

Marta Klecz
    Członek

To by bylo jedyne wyjscie zebym na tym spotknaiou wyladowala. Ale wiem ze nie wszystkim to bedzie na reke.

Szczegolnie mojej sasiadce z gory!

Ja serdecznie zapraszam.

SAMIRAHINI
    Członek

eh ludki konfrontujecie mnie z trudnxm wyborem.Postaram sie zaczac lepicj jutro jak tylko czas znajde by produkty.MALGON.my to sie mamy relaxowac na spotkaniu a nie harowac w parze garow!trza chlopow do lepienia zagnac.niech sie wykaza!przyniose produkta i niech sie bawia w Plastusiowy Pamietnik w wersji Pierogowej!

Prekursor
    Członek

Marta wrote:

To by bylo jedyne wyjscie zebym na tym spotknaiou wyladowala. Ale wiem ze nie wszystkim to bedzie na reke.

Szczegolnie mojej sasiadce z gory!

Ja serdecznie zapraszam.

Ja nie powiem gdzie ja mam tylko wydaje mi sie ze Michalowi bedziemy przeszkadzac.A jak po imprezie bedzie sie sasiadka tlukla to ja ja odwiedze z kolegami!8)

Marta Klecz
    Członek

Michalowi nic nie przeszkadza- juz mielismy taka jedno posiadowke…nie bylo zbyt glosno ale bylo troche….
    Nie obudzil sie wcale.

Sasiadka tez nie gadala….tyle ze to byl weekend…

Ale preki, chyba nikt oprocz Ciebie nie chce do mnie przyjechac 🙁

Malgon
    Participant

Zdaje sobie sprawe,ze nie wszystkim da sie dogodzic i troche tak z nienacka ta propozycja 🙁 ale moze uda sie troche "ponaginac" plany z pierogami itp.

Czyli narazie stoi na tym, ze czwartek lepiej 🙂 z czego sie ciesze.

P.S. Sami-chlopcy moga lepic jak nie dasz rady wczesniej. Moj maz jest mistrzem lepiszcza 🙂

a Marta szczerze mowiac u Ciebie chyba nie ma za bardzo warunkow? Ostatnio jak bylismy w 6 osob to bylo baaardzo ciasno. Moze jednak jakas last-minute opiekunka sie znajdzie?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.