Strona główna Działy Hobby smoke free

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dafunkonline
    Participant

czy znacie może jakieś kluby w Leeds gdzie ucho może nacieszyć się muzyką funk, chillout lub koncertem jazz’owym ?
    DLA NIEPALĄCYCH !
    byłem w zeszłą sobotę w takim typowym pubie i rozczarowałem się ogromnie.. palą na potęgę , a bawią sie jak dresy z manieczek 🙁 dziwni ci anglicy…

hammer18
    Participant

nie lubisz deresow cyz manieczek??? i opisz jak oni sie bawia?? jetsem cieakwy twoich spostrzezen 😉 😀 😀 😀 😀

dafunkonline
    Participant

za dresami nie przepadam… choć mam dwóch znajomych, którzy z dresem się nie rozstają, ale mają dobry charakter i nie muszą imponować w środowisku kijem baseball’owym czy alufelgami przy M3…
    jednak większość z nich to pozerka…
    manieczki ? nie mój gust… przynajmniej muzyczny
    raz w jakiś dziwny sposób trafiłem do klubuEkwador… widok naćpanych młodych ludzi jest naprawdę żenujący… nie o to chodzi… nie chcę moralizować , bo sam świety nie jestem , ale co za dużo to niezdrowo, prawda ?

dresy z manieczek – skrót myślowy = naćpać i nachlać się za wszelką cenę bez względu na konsekwencje..

wiem , ze generalizuję, ale oczywiście moja opinia nie musi dotyczyć wszystkich.
    kto się zirytuje zawsze może dodać swoją opinię

hammer18
    Participant

nie nie zirytowalo mnie ale wlasnie zdarza sei tak jak napisales [quote:3e09b5140e] choć mam dwóch znajomych, którzy z dresem się nie rozstają, ale mają dobry charakter i nie muszą imponować w środowisku kijem baseball’owym czy alufelgami przy M3…
    [/quote]

dlatego tez nei lubie jak sie wszytskich wrzuca do jednego wora ale co do maniek z ekwadoru czy z Kwidzyna to sie zgodze wszystko jets dla ludzi ale z umiarem 8) a wiesz chelaj i cpaja w roznych srodowisk nie tylko dresy 🙂 prawda jest mnoswto sub kultur i malo ktore odmawia trunkom wyskokowym nie wspominajac chociaz o blancie 🙁 smutne ale prawdziwe!!
    dresy owszem pozerka i cwaniaki na maxa ,ale nie wszyscy 8)

Ps. mnie osobiscie na tym forum nic nie irytuje 🙂

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dafunkonline wrote:

czy znacie może jakieś kluby w Leeds gdzie ucho może nacieszyć się muzyką funk, chillout lub koncertem jazz’owym ?
    DLA NIEPALĄCYCH !
    byłem w zeszłą sobotę w takim typowym pubie i rozczarowałem się ogromnie.. palą na potęgę , a bawią sie jak dresy z manieczek 🙁 dziwni ci anglicy…

Podejrzewam ,ze moj wlasny klub bedzie chyba pierwszym w Leeds gdzie bedzie pelen zakaz palenia.Badz cierpliwy i pamietaj ,ze cierpliwi zostana wynagrodzeni! 8)

hammer18
    Participant

preki czekamy 😀

a tak na marginesie trzymam Cie za slowo z ta zimna ciezaroka :):):)obys nie zawiodl 🙂 😉

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

Ps. mnie osobiscie na tym forum nic nie irytuje 🙂

NIE??? 😯
    A The Hitchhiker??? 😮 😯 😯 😯 😆 😆 😆 😆

Coś cyganisz hammer….

hammer18
    Participant

Nic a jesli chodzi o uzytkownikow to The Hitchhiker 😈 😈 😈 😈 blazni sie na maxa!!!

v-tec
    Członek

Fata nie Hitchhiker ale Highhiker nie poprawiaj go.
    Zdumiewające że angielskich słów z uporem używają ci którzy nie potrafią ich dobrze napisać 🙂

fatamorgana
    Participant

Zdumiewające…faktycznie. 😯 😯 😆 😆 😆

The Hitch-hiker!
    (zamiennie może być The HighHiker, ale ja po prostu lubię autostopowiczów). 🙂 😉

Sandgirl
    Członek

Mnie tam SpokoBoyxxx (przynajmniej na poczatku) o wiele bardziej irytowal niz HH….. 8)

hammer18
    Participant

Sandgirl wrote:

Mnie tam SpokoBoyxxx (przynajmniej na poczatku) o wiele bardziej irytowal niz HH….. 8)

Sandgirl, ale juz chyba przestal? 🙂 😉

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.