Strona główna › Działy › Hyde Park › Zabojca prostytutek
http://wiadomosci.onet.pl/1451014,12,item.html
Pracowal na farmie ale Bmke musial se kupic
mam WIELKA nadzieje, ze ta informacja sie jednak nie potwierdzi…….
Europa Wschodnia … to moze byc wszystko, niekoniecznie POlak, prawda? 🙂
Mam nadzieje ….
BMW wskazuje na Polaka, no ale nie zapeszajmy
To tylko kampania anty polska…. Wspomnialam juz wczesniej ze mam teorie ze media bawia sie opinia i manipuluja …..
Przeciez nie ma dowodu ze Polak- jednak to zostanie w sercach angoli…
W dodatku z Europy Wschodniej- skad moga to wiedziec? I skad wiadomo ze akurat a Polski, po BMCe poznali tak?
Bzdury
Ja bym najchetniej ich zaskarzyla – tych dziennikarzy co robia aferery bez dowodow….albo przynajmniej napisala list ….do redakcji…
BMW wskazuje na Polaka, no ale nie zapeszajmy
Wedlug mnie to Polak ktory pewnie mial awersje do fish and chips i supersize. 🙄
A kebaby chyba lubi!
czytalem ten art. kilkanascie minut temu teraz przezytalem jeszcze raz i tresc jest juz troche inna 😉
Oby to nie byl on, bo znowu wstyd, a tym razem sprawa jest bardzo powazna. BMW swiadczy jednak o tym, ze to nasz rodak…
To tylko kampania anty polska…. Wspomnialam juz wczesniej ze mam teorie ze media bawia sie opinia i manipuluja …..
Przeciez nie ma dowodu ze Polak- jednak to zostanie w sercach angoli…
W dodatku z Europy Wschodniej- skad moga to wiedziec? I skad wiadomo ze akurat a Polski, po BMCe poznali tak?
Bzdury
Ja bym najchetniej ich zaskarzyla – tych dziennikarzy co robia aferery bez dowodow….albo przynajmniej napisala list ….do redakcji…
To niestety prawda, że ostatnio mniej korzystnie piszą o Polakach.
Ale to takie odwracanie kota ogonem, od tutejszej nieprzyjemnej rzeczywistości. Jakoś mniej piszą o własnych chavach i kolorowej chuliganerii, bo to swoje własne, zaś cudze- przyjezdne łatwiej skrytykować.
Przyszło mi do głowy, że skoro już raz opieprzyliśmy Anglików z dobrym skutkiem (pamiętacie pismo do Policji wiosną tego roku i jak się pięknie wszystko rozwinęło? 😀 ), to może spróbujmy teraz wysłać pismo ze stanowczym przypomnieniem, żeby takie media nie wychylały się za bardzo w krytyce Polaków.
Polacy nie są gorszym narodem, żeby nie potrafić się bronić przed takim szerzeniem niechęci w stosunku do nas.
Jestem pewien, że jeśli się potwierdzi, że to nie był żaden Polak, powinno coś konkretnego zostać wysłane do tego całego "Daily Mail"…czy jak mu tam.
Trzeba przyznać, że jest to sprytnie czasami zmanipulowane.
Z jednej strony jest nas tu najwięcej z "nowej Unii", więc pisanie o nas częściej jest niby uzasadnione, ale…niektórzy mogą to wykorzystywać przeciwko nam i do tego nie należy dopuszczać. 😕
Oby to nie byl on, bo znowu wstyd, a tym razem sprawa jest bardzo powazna. BMW swiadczy jednak o tym, ze to nasz rodak…
Przepraszam, ale o niczym nie świadczy!
Równie dobrze mógł to być czarny, bo oni uwielbiają BEEMKI, tak samo jak i wielu innych Anglików. A "dresów" tu też np. nie brakuje.
BMW jest tu bardziej popularne niż w Polsce, głównie za względów finansowych… 😛 🙂
Jeśli ja jutro czy za tydzień kupię sobie BMW i pojadę do Ipswich to też mnie będziecie podejrzewali? 🙂 😆 😆 😆 🙄 😳 😡 👿
Ludzie! Z jednej strony oburzacie się na kreowanie jednego stereotypu (nt. Polaków), a z drugiej- sami kultywujecie drugi. Co Wy macie z tymi bejcami? W takim razie ja jestem pewnie blacharą, bo marzy mi się taki samochód? A mój ojciec, jeżdżąc jeszcze dwa lata temu wysłużoną czarną (!) piątką, mordował zapewne prostytutki w okolicach Koszalina. 😈 No, ale od dwóch lat mogą spać spokojnie, bo przerzucił się na inną markę… 😈
hehhe marta ty to tak samo jak ja bys tylko skarzyla, umoralniala i pisala complaining heheh tez tak robie 🙂
to co piszemy 🙂
Po pierwsze piszemy tu o Polakach za granica a nie w Koszalinie, BMW w polsce to jest cos, a tu to pierwszy pojazd na jaki rzuci sie blokers z Polski. Druga rzecz to moze czarni lubia BMki ale tu chodzi o goscia z Europy Wsch. Po trzecie nie kultywujemy stereotypow tylko wysmiewamy takie a nie inne zachowanie rodakow. I na koniec, mimo powagi artykulu, wzmianka o bmce miala sluzyc raczej jako przecinek humorytyczny czy jak kto woli akcent zartobliwy
hehhe marta ty to tak samo jak ja bys tylko skarzyla, umoralniala i pisala complaining heheh tez tak robie 🙂
to co piszemy 🙂
Polakom powinno zależeć na dobrej opinii, jeśli chcą coś konkretniejszego tu znaczyć. Inne nacje starają się podkreślać KAŻDY atut jaki mają.
U nas na razie mówi się raczej tylko że pracowici i solidni, ale mniej np, o poziomie wykształcenia i możliwościach…
Nie mówiąc o atutach Polski jako kraju (nie tylko tanie nieruchomości), a już promocji polskiej mysli technicznej i polskich produktów to zupełnie nie widać. Polski chleb, kiełbasa i słoiki z gotowym jedzeniem w azjatyckiech głównie sklepach to stanowczo za mało…
[b:fdb63bec1f]Ej, wy tam na górze w Polsce!
Kiedy do cholery się weźmiecie za porządne promowanie Polski w miejscu gdzie macie tak liczne przedstawicielstwo???[/b:fdb63bec1f] 🙁 😕 👿 😈 🙄
Najpierw trzeba jednak zdusic ta polska antyreklame…..
A z doswiadczenia wiem ze im bardziej sie czlowiek stara tym gorzej to wychodzi.
Ja jednak bym chetnie napisala list do tego ~Daily MAil z pomoca prawnika. Gonia- moze obie napiszemy cos?