Strona główna Działy Hyde Park paczka do polski

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Michalwroc
    Członek

jak najtanie wyslac paczke do polski strona kuriera ze stronki gownej niedziala a do swiát malo czasu… czekam na propozycje…

mala paczka 7-8 kg

ela1981
    Participant

Napisz do ludzi z ogloszen moze ktos jedzie na swieta do Polski w niedaleka okolice i wezmie Ci ta paczke.

v-tec
    Członek

Strona nie działa, ale na banerze jest numer telefonu (trzeba troche poczekać)
    Alternatywnie szukaj na mieście szyldów z napisem POST OFFICE 🙂

kasiuLLka
    Participant

no wlasnie ta stronka nie dziala ale dodzwonic sie tez nie mozna ciekawe czy ta firma jeszcze istnieje ?? czy ktos kozysstal z ich uslug ??? Sprobuj popytac kierowcow autobusow ktore jezdza w Twoje strony oni dostarcza paczke za drobna oplata !! Powodzenia!!

fatamorgana
    Participant

Ja jadę do Polski. Min. przez Wrocław.
    Mogę zabrać – wyjazd 22.12.
    Zgłoszenia do 20.12. 🙂
    Reszta na priva. ❗

kasiuLLka
    Participant

Fatamorgana szkoda ze przez Warszawe nie jedziesz 🙁

fatamorgana
    Participant

No trochę za dobrze byście mieli… 🙂
    Ale do Warszawy pojadę i tak, tyle że potem.
    Po przyjeździe do Polski pojadę do Piotrkowa Tryb (a to już całkiem blisko Warszawy…).
    Jednak nie wiem jak w Polsce cenowo, ale może jest korzystnie czasami przewieźć paczkę tam i wysłać do adresata w Polsce?
    Wtedy na pewno kosztuje taniej.
    Nie wiem. Jeszcze nigdy nie wysyłałem paczek do Polski.
    Wolę otrzymywać paczki stamtąd…. 🙂 😀 😆

hammer18
    Participant

Polskie delikatesy na Leeds market zabieraja paczki do Polski!!!i calkiem nie drogo moim zdaniem,ale chyba tylko do Lodzi!!!

v-tec
    Członek

No Łódź to jeszcze nie cała Polska na szczęście… 😆

MK
    Członek

Witam,

Przed chwila rozmawialem z wlascicielem firmy KAZ-COURIER, ktory zapewnil mnie, ze mimo klopotow ze strona internetowa (ktora rzeczywiscie nie jest dostepna) firma dziala i rozwija sie swietnie.
    Aczkolwiek, ze wzgledu na bardzo duza ilosc pracy, przez swietami firma nie jest w stanie przyjac wiecej zlecen na przesylke paczek z Leeds i okolic do Polski. Wczoraj zastal odebrany z Leeds ostatni w 2006 roku transport, ktory wlasnie jest w drodze do PL.

Pozdr
    MK

hammer18
    Participant

[quote:337ac93036]ale chyba tylko do Lodzi [/quote]

no fakt Lodz nie jest jeszcze cala polska,ale kto wie kto wie…..

kasiuLLka
    Participant

A nie ma ktos jakiegos numeru do tej firmy KAZ-COURIER bo stacjonarnego nikt nie odbiera ? A ciekawe czy jest szansa na przewiezienie paczki z polski do Leeds przed swietami? MK moze sie orietujesz??

hammer18
    Participant

napisz do MK pewnie bedzie mial numer!!!!

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kasiuLLka wrote:

A ciekawe czy jest szansa na przewiezienie paczki z polski do Leeds przed swietami? MK moze sie orietujesz??

MK (który się orientuje) napisał:
    (…)

:f72212a5ff wrote:

przez swietami firma nie jest w stanie przyjac wiecej zlecen na przesylke paczek z Leeds i okolic do Polski. Wczoraj zastal odebrany z Leeds ostatni w 2006 roku transport, ktory wlasnie jest w drodze do PL.

🙂

W zastępstwie firmy Kaz kurier ja mogę kilka zabrać, byle nie za dużo, bo kontenerem nie dysponuję. 🙂
    Mam jedno puste miejsce w aucie, więc… 🙂
    Sio, na priva!

Michalwroc
    Członek

fatamorgana napisalem ci na priw czemu nie odpisujesz ?moze wiadomosc niedoszla albo cos zmascilem;pjak mozesz podaj mi swój kom na priw zadzwonie idogadamy sie pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.