Strona główna Działy Hobby Sport w Leeds

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    outshined
    Członek

Siemka,
    Wybieram się do Leeds i szukam możliwości uprawiania sportu takiego jak pływanie albo biegi przełajowe.Czy ktoś ma wiedzę nt. takich możliwości w leeds albo okolicy?

Kat
    Participant

Pozwole sobie powtorzyc pytanie porzednika 🙂 Przede wszystkim interesuja mnie plywalnie w Leeds. Czy ktos posiada wiedze na temat miesiecznych karnetow itp. Ile to to stoi? 😉
    Bede wdzieczna do szpiku kosci! 😀

Malgon
    Participant

Na tej stronie Leeds City Council znajdziesz wiecej informacji i formularz jesli chcesz ubiegac sie o karte Bodyline Fitness.
    http://www.leeds.gov.uk/Leisure_and_culture/Sports_clubs_and_centres/Leisure_passes/page.aspx

Z grubsza wyglada to tak,ze placisz rocznie !! (niestety nie mozna wykupic sobie na krotszy okres) i ustawiasz Direct Debit sciagane co miesiac:

Gym and Swim – 277/rok, DDebit 25.08/miesiac
    Fitness – tyle samo
    Plywanie poza godzinami szczytu – 215.00/rok = 19.95/miesiac

Pozdrawiam.

Marta Klecz
    Członek

Ja pracuje w Quarry House i tyo mi daje znizke, ale i tak jest tanio.

Za pol roku karty place 10, i 2.20 za kazdym razem jak wchodze, na ile chce.

Quarry House to taki duzy bardzo charakterystyczny budynek z antenka.

Pozdrawiam

Gonia tez tu nalezy!

Baggins
    Participant

No a z drozszych to Virgin na Kirkstall:), tam czasem maja jakies promocje, ale ogolnie to 42£ miesiecznie wiec zeby sie oplacalo trzeba chodzic w miare czesto. Jest basen, silownia, fitnesy, jogi, saune, dzakuzi itp. Wiec na ten standard cena ok moim zdaniem.
    pozdro

Kat
    Participant

Wielkie dzieki za pomocne informacje!

kunegunda
    Participant

na przelaj to sobie pobiegasz za praca 😆 😆

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.