Strona główna Działy Hyde Park oddam monitor dell17" za darmo

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    prostak
    Członek

oddam monitor dell17" za darmo w bardzo dobrym stanie info przez email prostak77@yahoo.co.uk

v-tec
    Członek

Coś mi się zdaje że coraz więcej ludzi zjeżdża do kraju, najpierw stary rower, teraz ten.. widać że święta idą 🙄

hammer18
    Participant

albo akcja wroclawska sieje pogrom :))))) i ludzie zjezdzaja sie masowo do kraju :))),albo nasz nowy uzytkownik i Jego argumenty Ich przekonuja 😛 😛 😛 8)

fatamorgana
    Participant

Albo jeszcze monitor jest hardly used, mimo że sprawny.

Inna sprawa, że zaczynamy dawać takie ogłoszenia jak Anglicy, zatem może sygnał, że lepiej nam się powodzi i pozbywamy się niektórych "gratów" kupując lepsze…

Niccolas
    Członek

Hardly used=bardzo malo uzywany.Bez urazy Fata ale tak wlasnie jest.Poza tym akurat sie zdarzylo ze jestem nowym wlascicielem 2 "nowych starych" rowerow dzieki uprzejmosci bardzo milego goscia.Na dodatek Polaka.I tak trzymac.Ja sam oddalem za darmo szafe i komode.A dlaczego mamy nie dzielic sie z innymi.Nie powiem jak bussines to bussines ale czasem mozna i tak bezinteresownie cos dac.Serdecznie zachecam.Wlasnie czegos w piwnicy szukam co sie komus moze przydac a mnie nie.

fatamorgana
    Participant

Jasne że tak Niccolas!
    Popieram! Miałem oddać nawet stary samochód ale mi go jakieś sk…y Angole złodzieje ukradli! 😯 😡 😡 👿 👿 👿

Prekursor
    Członek

Popieram takie akcje rozdawania niepotrzebnego stuff’u za darmo.To swietny pomysl!Mam nawet chyba pomysl na ogloszenie w dziale "ogloszenia". 😈

Marta Klecz
    Członek

mysmy od sasiada dostali samochod- za darmo i wieze….taka potezna…akurat sie wybieral na antarktyde…czy arktyke….jedno z tych….
    No a to byl angol….
    A samochod …moze i by pojezdzil troche….gdyby nie……
    🙂
    nie bede mowila….tak publicznie 😉

v-tec
    Członek

Co było takiego nie przyzwoitego z tym samochodem że nie możesz publicznie powiedzieć?? 😯 No napisz bo mnie zaciekawiło 😉

Marta Klecz
    Członek

nic nieprzyzwoitego, tylko moj chlopak go rozbil….
    wiecej juz nie pytaj ok?
    bo dostanie mi sie 🙂

v-tec
    Członek

Spoko MArta twój chłopak nie czyta forum, does he? Btw. ja też dałem kiedyś auto za darmo jednemu Polakowi jak się MOT skończył, pojeździł nim trochę aż go gliny zgarnęły za brak MOTu i taxu, ale o dziwo nic mu nie zrobili tylko wóz zabrali jeszcze go odwieźli suką do miasta bo na szosie go złapali 🙂

Marta Klecz
    Członek

czyta forum..skad wiesz ze nie czyta?
    Czyta czyta…pewnie by mnie sprawdzic…

Tamten tez byl stary i wogole. MOT by napewno nie przeszedl. Ale jezdzil…
    Zanim sie rozwalil…z 3 razy opony byly wymieniane…z powodu wystajacych kraweznikow…..

No ale teraz juz sama jezdze…wiec..jest OK

fatamorgana
    Participant

Jasne że czyta… 🙂

hammer18
    Participant

mam biurko do oddania pod komputer w bardzo dobrym stanie, nie duze,ekonomiczne,jest do zlozenia transport niestety we wlasnym zakresie jesli jest ktos zainteresowany to 07857429145 ewentualnie na priv z tym ze poczte sprawdzam od pon do piatku (dni robocze 😀 )

za darmo rzecz jasna

hammer18
    Participant

biurko zostalo odebrane !!!nie aktualne juz

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.