Strona główna Działy Hyde Park UWAGA! Strajk busów "First" w poniedziałek 11.12

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Tak naprawdę, to jest post Montse (dzięki Ci Montserey!), która prosiła, żeby wstawić tę informację i link, który zresztą dla nas wyszukała.

Tak że niestety, ale strajk busów będzie miał miejsce w najbliższy poniedziałek.

Szczegóły wraz z numerami linii które "strajkują" znajdziecie tu…
    http://www.firstgroup.com/ukbus/yorkhumber/leeds/service_disruptions/?item=83&show=1

Montse- jesteś baaardzo fajna!

🙂 😀

hammer18
    Participant

tak wiem o tym i wcale ten strajk na raczke mi nie jest!!nie mogli go zrobic w weekend,wiem wiem niemogli 😈 😈 😈

Sandgirl
    Członek

Nam tez nie 🙁 Musze wstac grubo przed 8 🙁 I godzinke na pieszo maszerowac 🙁

Bartoo
    Participant

ha i mi nie na reke.. bo okolo 1h do pracy samymi autobusami jezdze.. ale firma na szczescie organizuje dojazd:))

hammer18
    Participant

wlasnie sie dowiezialem ze dowiezie mnie mobilny do pracy,wiec nie tk zle :))) zapowiadalo sie gorzej

Elefant
    Participant

No coz, ja mam trzy godzinki z laczka i nikt sie nie zatroszczyl o moj transport. 😥

HardcoR
    Participant

Jednak kilka lini bedzie jutro "funkcjonowac"

ja i tak sie musze do taxi brac:((

no i po strajku, nie bylo tak zle 🙂

fatamorgana
    Participant

No i proszę…Nikt nie wpadł na to, że przy takiej okazji można zarobić???
    Wozić Polaków do pracy za taką samą kwotę jak bus czy taxi…
    😮 😯 😯 😯
    A przecież mówią, że my tacy zmyślni do robienia "biznesów" … 😕 🙁 🙁 😆

hammer18
    Participant

orientujecie czy w miesiacu grudniu ,planowane sa jakies jeszcze strajki komunikacji miejskiej?? :):):);) niewiedzialem ze picie az tak niszczy szare komorki 🙂

Prekursor
    Członek

Hammer18 popraw ten post bo jakis jest on nieczytelny.Widze ,ze jak Shaman przestal pic w pracy to Ty zaczeles. 8)

Shaman
    Członek

No ja tez nie wiem co z tym postem ale domyslam ze chodzi o to

The strike action by bus drivers will now take place on Monday 11th December with the possibility of further action on Saturday 23rd and Sunday 24th December.

Monday jak wiadomo byl ale jak sie do 23 nie dogadaja to tez trzeba bedzie spacerowac 😉

Prekursor
    Członek

W dniach strajkowuch szczesciarze moge do pracu pojechac autobusami firmy ARRIVA.Ja moge tylko FIRST’em.:evil:

hammer18
    Participant

tzn transport mialem,ale widzialem ze jezdzilo faktycznie mnostwo autobusow firsta,wiec nawet jezeli beda strajkowac to chyba tragedii nie bedzie :)))

Prekursor
    Członek

Informacja First Group na Corn Exchange:

[b:f994daeb4a]On 23 and 24 December strike will not take a place![/b:f994daeb4a]

Hurra!:)

hammer18
    Participant

co z tego ??? 🙂 ale arivva nie jezdzi 25 i 26 🙁 ale w sumie co mnie to!!!!!!! 8) niehc mnie woza tyle maja 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.