Strona główna Działy Zdrowie Sniadanie

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    dafunkonline
    Participant

a ja sobie ułatwiłem i śniadanie robię w nocy… a czas który wykorzystałbym na przygotowanie śniadania przesypiam !
    więć na śniadanie polecam sen 😀

Agnieszka_77
    Participant

francuz na sniadanie powiadasz….? no…pewnie znajdzie sie zaraz gromadka amatorow 😛

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    koukla wrote:

Lepszy bedzie francuz, mozna jak ktos lubi na slodko, tak jak to jedza Anglicy, polane miodem 😉

uwielbiam francuza 8)

koukla
    Participant

nie czepiajcie sie, napisane jest z malej litery wiec wiadomo, ze chodzi o pieczywo

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    koukla wrote:

nie czepiajcie sie, napisane jest z malej litery wiec wiadomo, ze chodzi o pieczywo

koukla jak Ty mozesz myslec ze ktokolwiek sie czepia???zeby to bylo cos zlego to rozumiem ale tak … to tez rozumiem ,wiec spokojnie 😉 8)

dafunkonline
    Participant

😕
    a ja pomyślałem o miodzie na intymnych częściach …

kocham organoleptyczne badanie kobiecych tajemnic 😀

hammer18
    Participant

dafunkonline wrote:

😕
    a ja pomyślałem o miodzie na intymnych częściach …

kocham organoleptyczne badanie kobiecych tajemnic 😀

dafunk ale Ty to masz skojarzenia hehe 😉 no wiesz ze o pieczywie nie pomyslales ja i my pomyslelismy 8)

Marta Klecz
    Członek

Dafunk chyba nie ma zadnych tajemnic….
    Na sama mysl kocham to co on kocha 🙂

ela1981
    Participant

Czyli jak zwylke trzymamy sie tematu – no i wychodzi, ze na sniadanie najlepsy jest…………………..sex 😀
    Pozdrawiam odchudzajacych sie 😆

hammer18
    Participant

ela1981 wrote:

Czyli jak zwylke trzymamy sie tematu – no i wychodzi, ze na sniadanie najlepsy jest…………………..sex 😀
    Pozdrawiam odchudzajacych sie 😆

masz racje 😀 😀 😀 😉

mila
    Członek

9 truskawek ;-), pol szklanki mleka sojowego, kawalek tofu, lyzka smietany, odrobina slodzika – blender 0.5min – zimny kielich do wina(zauwazylam ze tutaj sie nie szczypia butelka na dwa razy..) popijac miedzy pierwszym papierosem z rana a nakladaniem podkladu na zaspana twarz 😉 duzo energii trzyma do lunchu .. pytania o lunch nie bylo wiec koncze 😉

magda_w
    Participant

koukla wrote:

Koukla .. nie wiesz.. glodnemu chleb na mysli! a glodny glodnemu zawsze wypomni! 😀 pozdrawiam

kemot_p
    Participant

kup sobie pasztet podlaski w poskim sklepie na dewsburry road

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.