Strona główna Działy Hyde Park prom , pomocy!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dordud
    Participant

Jestem w kryzysowej sytuacji , potrzebuje kupić bilet na prom na jutro rano (nagły niespodziewany wyjazd ) i właśnie dzisiaj nie wiem dlaczego mam problem z kartą i niemogę kupić biletu online ,orientujecie się czy jak bede na miejscu w Dover czy można kupić bilet na miejscu czy trzeba wcześniej zamawiać online ???? ,muszę z samego rana wyjechać z Leeds , a może znajdzie się osoba ktura mi zakupi bilet sprawa jest naprawde poważna czekam na odp na priv

Mediator
    Członek

Dordud, przykro Ci, ze nie potrafie Ci pomoc, bo napawde nie mam zielonego pojecia o materii, o ktora pytasz. Pomoge nieco pozostawiajac ten post, by "uaktywnic Twoj watek. Wierze, ze ktos (czytaj V-Tec) bedzie mial dla Ciebie bardziej konkretna informacje

dordud
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dordud wrote:

Jestem w kryzysowej sytuacji , potrzebuje kupić bilet na prom na jutro rano (nagły niespodziewany wyjazd ) i właśnie dzisiaj nie wiem dlaczego mam problem z kartą i niemogę kupić biletu online ,orientujecie się czy jak bede na miejscu w Dover czy można kupić bilet na miejscu czy trzeba wcześniej zamawiać online ???? ,muszę z samego rana wyjechać z Leeds , a może znajdzie się osoba ktura mi zakupi bilet sprawa jest naprawde poważna czekam na odp na priv

cały czas czekam a czas mi ucieka 🙁

Juliusz S?owacki
    Participant

Już napisałem na privie że można bilet kupić (płacąc zarówno gotówką jak i kartą) bezpośrednio przed wjazdem na prom, trzeba tylko być na bramce trochę wcześniej. Jeśli dobrze pamiętam to taki bilet kosztuje ok Ł30-Ł50

dordud
    Participant
    ”Juliusz wrote:

Już napisałem na privie że można bilet kupić (płacąc zarówno gotówką jak i kartą) bezpośrednio przed wjazdem na prom, trzeba tylko być na bramce trochę wcześniej. Jeśli dobrze pamiętam to taki bilet kosztuje ok Ł30-Ł50

kamień spadł mi z serca , dzięki za informacje ,na priv nic nie doszło ?
    pozdrawiam

Mediator
    Członek

Ja dziekuje Juliuszu Cez.. przepraszam – Slowacki za wejscie z konkretem. Pozdrawiam. No to nastepny kolega dowiedzial sie, ze Forum moze byc pomocne i jest

Juliusz S?owacki
    Participant

Ciesze się że mogłem być pomocny 😛

dordu, diabli wiedzą gdzie wysłałem tego priva 😈
    ale i tak uważaj na siebie, żeby ten pośpiechcię niezgubił.

Pozdrawiam Julek

fatamorgana
    Participant

Julek, dziękuję za pomoc koledze.
    Dodam tylko, że każdy przewoźnik promowy ma jakąś "budkę" na granicy, gdzie można zakupić bilet przed przeprawą, tyle tylko, że taki bilet tuż "przed" jest niestety najdroższy…

I jeszcze jedno.
    Szkoda, że nadal sporo ludzi wchodzi na Forum tylko jak nagle ich przypili jakaś potrzeba. Chętnie i mile widziany jest UDZIAŁ i wypowiedzi, wnioski i opinie, a nie tylko pytania.
    Zapraszamy.
    🙂 😀

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Szkoda, że nadal sporo ludzi wchodzi na Forum tylko jak nagle ich przypili jakaś potrzeba. Chętnie i mile widziany jest UDZIAŁ i wypowiedzi, wnioski i opinie, a nie tylko pytania

Ależ co ty fata, po co się udzielac na forum? Lepiej traktować je czysto 'utylitarnie’ czyli jak np. nie znam ceny biletu to wchodzę na forum i się pytam (jakby nie można było sprawdzić na stronie operatora albo zadzwonić) a jak już dostanę odpowiedź to pa!

Z drugiej strony jak mają wchodzić ludzie z postami typu: mam misję żeby was ściągnąć do Polski, to może lepiej żeby ograniczyli się tylko do banalnych pytań 🙂

wrc00
    Członek

nie wiem co z twoja karta ale wiem ze jak ja chcialem kupic bilet lotniczy ze swoje wizy to jej nie akceptowali tylko mastercard wiec moze to dlatego wez od gosci innego karte moze jak masz mozliwosc

fatamorgana
    Participant

Krystian, on tego raczej już nie przeczyta.
    Spójrz kiedy wyjechał… 🙂 😛

Bartoo
    Participant

no.. a jak naprawde ranochlopak chce wskoczyc na prom, to niestety mu sie nie uda.. terminal razem z kasami otwieraja chyba kolo 8..moze troche wczesniej.. a ceny sa takie same jak kupujac tydzien czy dwa przed.. no chyba ze kupujesz bilet naprawde wczesnie(miesiac lub 2) to mozna..

Bartoo
    Participant

no.. a jak naprawde ranochlopak chce wskoczyc na prom, to niestety mu sie nie uda.. terminal razem z kasami otwieraja chyba kolo 8..moze troche wczesniej.. a ceny sa takie same jak kupujac tydzien czy dwa przed.. no chyba ze kupujesz bilet naprawde wczesnie(miesiac lub 2) to mozna..

fatamorgana
    Participant

😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😮

Z tego by wynikało, że ja jestem uprzywilejowany chyba, skoro mnie jednak sprzedali bilet w nocy… 😆
    A co do cen, to napewno nie są takie same gdy kupujesz online a nie w kasie, z tym że online nie można kupić w ten sam dzień, lecz bodaj dobę wcześniej.

Majte
    Participant

no a jesli kupie bilet teraz, przez neta na pierwszy weekend stycznia, ale potem sie np spoznie, to bilet niewazny chyba ze przebookuje, prawda?? czy bedzie taniej kupic w kasie od razu na miejscu, czy lepiej teraz netem i potem w razie czego przebookowac…??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.