Strona główna Działy Hyde Park Szukam kogos z Goldapi

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Mediator
    Członek

Kaszubi sa bardzo pracowici, bardzo prawdziwi – tak po ludzku. Znalem wiele osob z tamtych stron. Poczatkowo nieufne ale potem naprawde pokazuja "serce na dloni". Prawda jest, ze na przestrzeni wiekow wyksztalcila sie "hardosc" kaszubska ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu. to w ogole bardzo ciekawa grupa, przez bardzo dlugi czas odsuwana do "skansenu", tymczasem zywotna i pielegnujaca swoja odrebnosc, ktora jednak nie koliduje z integralnoscia Kaszubow z Polska i polskim spoleczenstwem.

fireman02
    Participant

No coz chyba nie ma nikogo z mojej miesciny, szkoda liczylem ze moze ktos znajomy sie odezwie.

MK
    Członek

no dobra to ja powiem (zeby topic nie spadl), ze w pieknych czasach kiedy spedzalem dosc duzo czasu w lawkach Politechniki Poznanskiej, mialem kolezane 😳 z Goldapi.

Ale …….. zaszla w ciaze i ….. nie wiem co sie z nia stalo 😉

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    MK wrote:

no dobra to ja powiem (zeby topic nie spadl), ze w pieknych czasach kiedy spedzalem dosc duzo czasu w lawkach Politechniki Poznanskiej, mialem kolezane 😳 z Goldapi.

MK ale Ty jestes:shock: kobiete tak zostawic 😉

wrc00
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    MK wrote:

Może dostała robote w samoobronie 😈

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.