Strona główna › Działy › Hyde Park › Co za świństwo!!!
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8171&wid=8628802&rfbawp=1165197520.291
Jeśli jest to prawda, a znając "moralność" polskich polityków nie mam większych wątpliwości… to:
Panie Lepper!
Gadałeś pan o poszanowaniu ludzi- w tym kobiet, a to co tu czytam napełnia mnie odrazą do takich jak wy…
Do posła Łyżwińskiego to samo. 😡 😡 😡 😡 😡 😡 👿 👿 👿
normalna rzecz troszke poswintuszyc 😈
Brak mi slow 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
z drugiej strony pomyslmy normalnie, bo gazety tez bzdury pisza i szukaja sensacji, jak ma na utrzymaniu 2 dzieci i dostala prace za seks przypuscmy to jezeli komukolwiek by ujawnila i powierdzala ze tak naprawde bylo to wiadomo ze ja straci, mysle ze to troche naciągane,
jakby to zrobila moglaby chociaz nagrac , to naprawno by zrobiła kariere 😯
Historia dośc prawdopodobna bo wystarczy spojrzeć na tego łyżwińskiego żeby zauważyć że to stary alfons. Powinni go zamknąć za samą mordę, zamiast tego jeszcze go posłem wybrali 😕
(może niewidomi na niego głosowali?)
Dobre v-tec, za to cie lubie..czasami mowisz moim jezykiem
Wiecie, moze kazdy z nas powinien wziac prysznic i byc gotowym na takie pozyskanie pracy jak opisane (zaznaczam, ze na razie znana jest wersja jednej strony – jeszcze za wczesnie na kamienowanie). Tez mamy dzieci i rodziny na utrzymaniu. Niech nikt mi nie mowi, ze kobieta szukajaca pracy w jakiejs elitarnej formacji robi to "dla chleba". Przykro mi srednio ale jesli ta Pani rzeczywiscie mowi prawde, to ja pozwalam sobie odlozyc wizerunek skrzydzonego aniolka dla innych. Tu mi jakos nie pasuje. Wyglada, ze to tak na zasadzie "no dobrze, raz albo dwa moge ale nie ciagle". Oddzielmy trudna sytuacje od (nie musze nazywac). Jedyna sytuacja, gdy Kobieta kocha sie z mezczyzna jaka akceptuje, jest Milosc. Koniec. Kropka
Jest tylu ludzi ktorzy sie daja wykorzystywac…szczegolnie polska produkuje ich nadal…zaszczekani, nieswiadomi swoich praw, a nawet jak swiadomi nie majacy odwagi powiedziec NIE…
Dlatego
stwierdzam ze to najgorsze przestepstwo- bedac politykiem, osoba publiczna….i taki skandal…i wiecie co…najdziwniejsze jest to , ze skandla za skandalem, a ci ludzie caly czas w tv, i aktywnie w polityce…przeciez to wogole ludzkie pojecie przechodzi…
Dzisiaj ze mnie cala mama
Pewnie w innych partiach jest tak samo, az strach pomysleć kto z kim
z drugiej strony pomyslmy normalnie, bo gazety tez bzdury pisza i szukaja sensacji, jak ma na utrzymaniu 2 dzieci i dostala prace za seks przypuscmy to jezeli komukolwiek by ujawnila i powierdzala ze tak naprawde bylo to wiadomo ze ja straci, mysle ze to troche naciągane,
jakby to zrobila moglaby chociaz nagrac , to naprawno by zrobiła kariere 😯
Pomyślmy normalnie…
W Polsce im głośniej ktoś krzyczy o wierze w Boga i swej moralności, tym więcej draństw ma za pasem i plecami.
Politycy nie wahają się iść po "trupach" albo i po "du.ach" do własnych celów. Tymi celami raz jest dorwanie się do władzy a raz dorwanie się do d..y, która nic nie kosztuje.
O tym pisał już Kraszewski 200 lat temu…:) 👿
A co do kamery, to jak mogła mieć kamerę skoro była bez pieniędzy?
Ty byś kupował kamerę, czy zadbał o dwoje dzieci???
Potem może, ale to trzeba umieć zrobić takie nagranie. A ona na pewno się bała wpadki. Chyba nie myślisz, że postawiłaby tą kamerę na biurku obok. 😆 😆 😆 😀
I na koniec: Ujawniła bo miała już dość: tej sytuacji i… być może pieniędzy, aby poszukać sobie innej pracy bez strachu, że znowu nie będzie na utrzymanie dzieci.
Kobieta zdesperowana potrafi wiele zrobić w zależności od swojej odwagi i możliwośći.
Studentki dorabiają ciałem na studia, prostytutki na domy i samochody, modelki i aktoreczki na karierę i jej szybki rozwój, zaś niektóre kobiety mając jedyną możliwość otrzymania pracy przez d…godzą się i na to…
Jest wiele relacji, opowieści i zwierzeń świadczących, że rózne rzeczy się dzieją po firmach, biurach i delegacjach po to, aby zachować/uzyskać pozycję czy stanowisko. Dlaczego już kiedyś pisarz napisał: "Polska nierządem stoi"?
W tym wszystkim jedno jest najgorsze. Nie samo "dawanie się", bo to istnieje jak świat światem, ale to, że taki proceder prowadzą ci, którzy nas publicznie reprezentują i powinni świecić przykładem, tymczasem jest dokładnie inaczej.
Czy rządzą nami świnie? Pewnie jeszcze niejedno wyjdzie na jaw…
Pamiętacie sławną kiedyś Anastazję Potocką?
Opisała brudne i ciemne sprawki ówczesnej "elity" (przez bardzo małe e).
Jaki się skandal podniósł! To samo z Moniką Levinsky i podobnymi.
Cóż, polityk to istota jak widać ułomna. Raz próbuje myśleć głową, a raz mysli du..ą… 😕 😕 😕 😕 😡 😡 😈
Pisarz napisal tak juz kiedys, bo wowczas powiedziec – nierzadem stoi oznaczalo – jest wolna i demokratyczna. Dopiero potem powiedzenie to uzyskalo swoje obecne znaczenie i do dzis jest wlasnie w takim uzywane.
Jestem oczywiscie przeciwko wszelkiemu wykorzystywaniu posiadanej wladzy w celu innym niz jej wlasciwy cel, jakim jest madre zarzadzanie i konstruktywne kreowanie czegos, w czego zakresie sie te wladze posiada. Nie przecze, ze sa ludzie zdesperowani, ktorzy zrobiliby wszystko, by dac dzieciom jesc. jeszcze raz powtarzam – ta sytuacja nie pasuje mi do tego wizerunku. Bo jesli wszystko co napisano jest prawda – a pewnosci na razie nie ma – to jaki profil etyczny prezentowalaby Waszym zdaniem osoba bedaca szefem jakiegos politycznego biura z "takiego" nadania? A gdyby w przyszlosci zostala ministrem i mowila "wartosciach"? Cala ta sprawa to jeszcze jedno pociagniecie lancuszka w niesprzatanej od lat toalecie publicznej – nieskuteczne, bo kanaliza dawna siadla 😈
Mediator?
A jaki profil reprezentowała asystentka europosła Macieja Giertycha, której udowodniono udział w faszystowskich wybrykach?
Jak to możliwe, zapytacie- że wokół tak pobożnej i prawomyślnej partii, tak mocno powiązanej z Kościołem i wiarą oraz moralnością- jak LPR pojawili się tak skrajni i faszyzujący ludzie???
No, mozliwe…jak widać.
Ja nikomu z tej polskiej bandy już nie wierzę. W Polsce polityka jest od dawna nie sposobem na rządzenie krajem. Jest drogą do nachapania się i rozdawania cudzego "swoim". A także jest przechowalnią ludzi, którzy poza nią nigdy nie mieliby szans za zaistnienie i dojście do pieniędzy.
Zbyt często są to łajdackie i brudne pieniądze…
hEheheh,
Tak pewnie sie dzieje w kazdej partii, w kazdym biurze samorzadowym czy poselskim. Druga rzecz to ze opisywane przez supwer obiektywna gazete wyborcza rzeczy nigdy nie uderza w lewice – ale to tak na marginesie.
Mysle ze nie ma sie czym podniecac, wystarczy przypomniec sobie niejaka Anastazje z lat 90tych. Prawdy pewnie i tak sie nie dowiemy, a jesli faktycznie spelniala zachcianki takich bydlakow jak przedstawieni powyzej to swiadczy to rowniez nie najlepiej o samej ”poszkodowanej”. Ciekawe kto i ile jej zaplacil za ujawnienie (wymyslenie?) tej historii:)?
Nie no masz fata całkowitą racje, oni zrobią wszystko i za wszelka cene co do kamery, skoro niby robili to wiecej niż jeden raz wiec miała świadomość ze nie jest to byle kto, zwrociła by się z czymś do tvn i kamerka by była za free , no dobra ale to takie gupie gadanie,
z reszta czy ktoś pamieta że eurodeputowany z samoobrony też był tam oskarżany o zgwałcenie prostytutki 🙂 , oni mają wiecej takich akcji z reszta tylko jakies afery,
Noooooo nie!
Zmieniać taki avatar????!!!! 😯 😯 😯 😯
Baggins, czyżbyś tak szybko zmieniał preferencje??? 😆