Strona główna Działy Hobby To jest jak piękny sen; Polska -Brazylia w finale!!!

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Kto widział i słyszał na długo zapamięta…
    POLSKA – BUŁGARIA 3:1 i finał jest nasz!!!
    Wielu ludzi czekało na ten finał, na medal, na wspaniałą grę polskich siatkarzy.
    Mieliśmy Małysza, Kubica wschodząca gwiazda, ale teraz na topie są siatkarze. A grają jak widać wspaniale…
    Zero porażek na tych mistrzostwach, to dowód wielkości i klasy, ale i ciężkiej pracy z Raulem Lozano.
    Brawo chłopaki!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hammer18
    Participant

wracajac z pracy otrzymalem smska od zony pieknego smska a tresc "…wygralismy…" czego wiecej chciec z samego rana 😀 😀 😀 radosc nie ztej ziemi cos pieknego!!oczywiscie wczesniej wysylal mi smski z punktacja krok po kroku jak w onecie wiec wyniki mialem na zywo mimo ze bylem w drodze!!!!po otrzymaniu tej wiadomosci przypomnialy mi sie slowa trenera reprezentacji Brazylii kiedy mowil ze final Polska:Brazylia byl by wymarzonym finalem i przepieknym widowiskiem(wykrakal final 😉 ) no i oczywiscie nasuwa sie na mysl ze zaczelismy te mistrzostwa z brazylijczykami(sparingi w japoni przed mistrzostwami) i skonczymy z Nimi!rozegralismy dwa mecze wyniki byly nastepujace przegrana 🙁 remis 😯 😕 i teraz czas na rewanz ,jak uwazacie????

ja jestem za rewanzem

jak zwykle trzymam kciuki za final 8) 8) 😉 😉 😉

GAWEL
    Participant

Wracam z pracy otwieram kompa … i co widze? POLSKA wygrala z Bulgaria 3;1!!! 😆 Cos wspanialego teraz to juz nie ma ze boli musi byc zloto !!! Tak wspaniala gra musi sie zakonczyc pokonaniem Brazylijczykow inaczej byc nie moze czekalismy na to ponad 30 lat!! Co o tym myslicie bedzie zloto ? 😈

v-tec
    Członek

Będzie. Chłopaki zasłużyli na to ❗

wrc00
    Członek

a czy polacy juz byli kioedys tak daleko w mś. ? nie znam sie za bardzo

Capricorn
    Participant

Jaki piękny dzionek się zapowiada… Mecz oglądałem, nerwów straciłem troszkę zwłaszcza w 2 secie, ale najważniejsze, że wszystko skończyło się po naszej myśli. Wracając do wyniku to zacznę chyba obstawiać jakieś mecze bo wychodzi mi to dobrze. Sprawdziło się 3-2 z rosją, 3-1 z bułgarią, finał z brazylią… Jutro typuję 3-2 dla naszych, po 2 pierwszych przegranych setach najprowdopodobniej, podobnie jak z tymi od gazu, mięsa i polonu 🙂 Pozdrawim i kciuków proszę nie rozlużniać.

GAWEL
    Participant

Jak sobie przypominam to w latach 70 mielismy zloto na IO w Montrealu po pokonaniu wtedy CCCP a w MS chyba bylo srebro. Jesli chodzi o wynik to 3:2 dla NAS!! Trzymam mocno kciuki juz od teraz !!! 😈

GAWEL
    Participant

Male sprostowanie na MS w Meksyku milismy zloto! Mylic sie jest rzecza ludzka ! Ponoc 😳

HardcoR
    Participant

Niestety , sen o mistrzostwie byl piekny ale jak zawsze sie nie udalo 🙁

szkoda, a tak dobrze juz szlo chlopakom !(do finalu)
    Moze kiedys sie w koncu uda 😕

GAWEL
    Participant

Nalezy oddac czesc zwyciezcom sa the best ale i naszym chlopcom naleza sie wielkie brawa osiagneli cos co jeszcze do niedawna bylo w sferze marzen! Pokonujac druzyny bardziej utytuowane.Nalezy zyczyc sobie wiecej takich emocji i oby na kazdej imprezie rangi swiatowej byl medal ! 😈

fatamorgana
    Participant

Trzeba też oddać sprawiedliwość, że w całym turnieju tylko dwie drużyny przegrały jedno spotkanie. Finaliści.
    Czyli obie te druzyny grały najlepiej. Dopiero bezpośrednie starcie pokazało kto jest lepszy, ale też przede wszystkim, kto ma silniejszą psychikę w finałowej stawce- a do tego trzeba mieć ogranie w spotkaniach o najwyższą stawkę.
    To jest akurat przed nami…Ale zaczęliśmy już od srebra, więc dalej…. 😀 😀 😀 😀 😀 😉

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.