Strona główna › Działy › Hyde Park › Współpracujemy z PayPal!
Postanowiliśmy zmienić zasady płatności związane z zamieszczaniem ogłoszeń w serwisie [b:53935fe40f]Leeds.pl :: Polonia w Yorkshire[/color:53935fe40f][/b:53935fe40f].
Podstawowe zmiany to:
1. Wprowadzenie możliwości dodawania [b:53935fe40f]bezpłatnych[/b:53935fe40f] ogłoszeń [b:53935fe40f]w dziale Poszukuje Pracy[/b:53935fe40f].
2. Udostępnienie możliwości płacenia za ogłoszenia za pomocą wszystkich [b:53935fe40f]wiodących kart kredytowych i debetowych[/b:53935fe40f] w bezpieczym ([i:53935fe40f]PayPal[/color:53935fe40f][/i:53935fe40f]) systemie platności online.
3. [b:53935fe40f]Zróżnicowanie cen[/b:53935fe40f] za dodanie ogłoszenia ze względu na:
-dział w którym ogłoszenia sa publikowane,
-wybraną metodę płatności.
4. Udostępnienie możliwości bezpłatnego dodawania ogłoszeń wszędzie z wyjątkiem [b:53935fe40f]jobs[/color:53935fe40f][/b:53935fe40f][b:53935fe40f].Leeds.pl – [i:53935fe40f]Oferuje prace[/i:53935fe40f][/b:53935fe40f].
Więcej informacji znajdziesz tutaj:
http://leeds.pl/ogloszenia_platnosci.php
Zapraszam do komentowania naszej nowej oferty!
Wprowadzilismy mozliwosc dodawania bezplatnych ogloszen dla osob poszukujacych pracy. Aczkolwiek, jezeli ogloszenia jak to ponizej beda sie powtarzac, to bardzo szybko zrezygnujemy z tego pomyslu.
Osobe, ktora to robi (po raz kolejny) bardzo prosze o przemyslenie sprawy 😕
Wydaje mi sie, ze nie mamy po 11 lat (przepraszam wszystkich nastolatkow) i mozemy traktowac sie powaznie?
Praca: Poszukuję
sfsdfsdfsd
telefon: 5555555555
email: ddd@rr.pl
Dodano: 2006-12-03,
23:03
Nawet w tej dziedzinie jest jakiś debil???
Jak tu mieć dobrą opinię o większości Polaków? 😕 😯 😡 😡 😡 👿
to PAZERNOSC i stawianie niepotrzebnych ograniczen
Watpie, zebyscie wiele na nich zarabiali, ale dla osob oglaszajacych sie np. w rubrykach kupie lub oferuje pokoj itp. 3 lub 5 funtow robi roznice. jeszcze 1,5 to powiedzmy jest do przelkniecia (z tego co pamietam leeds.pl zarabialo na sms-ach chyba jakies 40%, a reszte bierze GL pay?…, wiec tak naprawde na ogloszeniach najlepiej zarabial posrednik)
7,5 funta za ogloszenie, ze ktos szuka mieszkania! albo, ze chce komus wynajac! chyba powariowaliscie, w zyciu juz nie skorzystam z tych ogloszen 😆
Z tego co pamietam, to na poczatku tlumaczyliscie oplaty potrzeba zarobienia na podstawowe koszty typu dzierzawa serwera itp. ok, tylko czy aktualnie nie zarabiacie na to w inny sposob?
Chcecie sie chlubic, ze pomagacie Polakom? To przestancie stawiac bezsensowne bariery do swobodnego przeplywu informacji ludziom, ktorzy nie chca i nie moga na nich zarobic.
A zartownisiowi, o ktorym pisze MK na pewno szybko sie znudzi taka akcja…
Pozdrawiam!
PS. Jak na razie (wg cennika) bezplatnie ogloszenie mozna dodac tylko w sekcji szukam pracy (a nie we wszystkich z wyjatkiem oferuje prace…) Kwiatku 😉
a z tymi artykulami to, hmm, ciekawy (i tani!) sposob na rozwiazanie problemu braku dziennikarzy, tylko co z tymi, ktorzy nie maja talentu pisarskiego?? a niech placa, ich strata! ha!
Coś nie za bardzo ta 'współpraca’ wychodzi, dałem ogłoszenie, zapłaciłem paypalem, niestety nie ukazało się, pieniążki także nie do mnie wróciły (zgłaszałem), transaction id 3XJ93511873391408.
Panowie przyjmujemy angielskie standardy (nikt nic nie wie, dzwoń na Berdyczów 🙂 )??
Bez obaw v-tec. Jeśli jest błąd, staramy się go naprawiać. I to nie za miesiąc. Pieniądze oczywiście dostaniesz z powrotem, albo – jeśli nadal chcesz aby to ogłoszenie było- będzie.
Nie zapominajcie, że niektóre sprawy przerabiamy po raz pierwszy i nie da się zrobić wszystkiego perfekt, czasami trzeba się nauczyć na małych niepowodzeniach. Jest postęp ale nie przychodzi wszystko natychmiast.
Co nie znaczy, że piszesz na Berdyczów. 🙂
Nie trzeba zaraz tak marudzić. Opanowanie techniki w tym temacie nie jest takie z marszu. Ciągle trwa testowanie paru spraw.
Wszystko po to, aby to w końcu opanować i trzymać bezbłędnie.
Skoro nawet potężne banki mają czasami głupie problemy, to co się dziwić nie tak aż wielkiemu serwisowi.
Mnie też nie pasuje jeszcze kilka rzeczy, ale nie wydziwiam ani nie narzekam za dużo, bo wiem, że nikt tu niczego, ani nikogo nie olewa.
(Zaznaczam, że Leeds.pl nie jest moją własnością).
Pozdrawiam.
Fata nie mogę przyznać ci racji bo najpierw dogłębnie testuje się nowy produkt a dopiero później udostępnia publiczności. Można było kilka przelewów na próbę zrobić. Dobrze że nie prowadzicie fabryki leków panowie 🙂
Przynajmniej wiem że dostanę zwrot teraz jak Ty się dowiedziałeś o tym 🙄
Fata nie mogę przyznać ci racji bo najpierw dogłębnie testuje się nowy produkt a dopiero później udostępnia publiczności. Można było kilka przelewów na próbę zrobić. Dobrze że nie prowadzicie fabryki leków panowie 🙂
O i tu się v-tecu walnąłeś…
Nikt tu nie używa nikogo jako królika doświadczalnego.
Zapewniam, że MK i Kwiatek najpierw sami testują na sobie (:)), swoich kompach, a potem na mnie (jak akurat mam o czymś pojęcie i jestem dostępny), a dopiero jak coś gra, to się dodaje do całości.
Ale i nie można winić wyłącznie nas, bowiem systemy płatności i pozostałe opierają się nie na Leeds.pl i Kwiatku, ale na kilku elementach, które muszą zostać zgrane ze sobą, przy czym nie wszystkie są w naszej gestii…
V-Tec,
Dziękuje za post i rade.
Przed uruchomieniem osobiście testowałem nowy produkt (użyłem do tego 4 roznych kart kredytowych/debetowych) i jestem przekonany, ze wszystko jest OK., Co więcej od czasu uruchomienia systemu zrealizowano (pomyślnie) kilkadzisiat transakcji. Z pytaniem dzwoniła do mnie jedna osoba, która po krótkiej rozmowie samodzielnie rozwiązała problem.
Rozumiem, ze (ze względu na Twój wiek) marudzenie & narzekanie jest głęboko w Tobie zakorzenione, aczkolwiek wydaje mi sie, ze takie zachowanie jest mało skuteczne.
Moj adres email jest raczej ogólnie dostępny (dla przypomnienia: leeds@leeds.pl) a jedyna wiadomość, którą dostałem od Ciebie dotyczyła pytania o prace. O ile dobrze pamiętam odpowiedziałem na niego?
Oczywiście jestem bardzo otwarty na (konstruktywna –tylko i wyłącznie, nie mylić z pouczaniem, narzekaniem, potępianiem) krytykę.
Pozdrawiam,
Marcin Kwiatkowski
Ps. moj nr tel. to 07821 042-839 jeśli masz jakieś pytania lub uwagi to bardzo proszę dzwon
to PAZERNOSC i stawianie niepotrzebnych ograniczen
Watpie, zebyscie wiele na nich zarabiali, ale dla osob oglaszajacych sie np. w rubrykach kupie lub oferuje pokoj itp. 3 lub 5 funtow robi roznice. jeszcze 1,5 to powiedzmy jest do przelkniecia (z tego co pamietam leeds.pl zarabialo na sms-ach chyba jakies 40%, a reszte bierze GL pay?…, wiec tak naprawde na ogloszeniach najlepiej zarabial posrednik)
7,5 funta za ogloszenie, ze ktos szuka mieszkania! albo, ze chce komus wynajac! chyba powariowaliscie, w zyciu juz nie skorzystam z tych ogloszen 😆
Z tego co pamietam, to na poczatku tlumaczyliscie oplaty potrzeba zarobienia na podstawowe koszty typu dzierzawa serwera itp. ok, tylko czy aktualnie nie zarabiacie na to w inny sposob?
Chcecie sie chlubic, ze pomagacie Polakom? To przestancie stawiac bezsensowne bariery do swobodnego przeplywu informacji ludziom, ktorzy nie chca i nie moga na nich zarobic.
A zartownisiowi, o ktorym pisze MK na pewno szybko sie znudzi taka akcja…
Pozdrawiam!
PS. Jak na razie (wg cennika) bezplatnie ogloszenie mozna dodac tylko w sekcji szukam pracy (a nie we wszystkich z wyjatkiem oferuje prace…) Kwiatku 😉
a z tymi artykulami to, hmm, ciekawy (i tani!) sposob na rozwiazanie problemu braku dziennikarzy, tylko co z tymi, ktorzy nie maja talentu pisarskiego?? a niech placa, ich strata! ha!
ewuski,
O ile pamięć mnie nie myli to Ty jesteś osoba, która:
-jakis czas temu krytykowała Leeds.pl i nasza prace,
-została zaproszona do współpracy nad tworzeniem serwisu,
-stwierdzila, ze nie ma na to czasu, bo jest zbyt zajęta,
-przysłała mi dwa razy emaila z prośbą o dodanie ogłoszenia (co oczywiście uczyniłem),
-jest w komisji (Ewa Skibińska), która będzie rozliczać razem ze mną i Marta Klecz organizowany przez Leeds.pl finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy?
Pamiętam tez, ze jesteś informatykiem?
Zapraszam (ponownie) do wspópracy.
Zapraszam tez na nasze spotkanie, szczegoly tutaj:
http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=2393&postdays=0&postorder=asc&start=0
chetnie porozmawiam o tym jak chcesz pomagac Polonii w Yorkshire
ps. mozesz watpic w nasze zarobki na ogloszeniach, aczkolwiek my nie narzekamy …. staramy sie caly czas ulepszac serwis.
Marcin w paypalu jest podany inny email kontaktowy i tam też skierowałem w 1szej kolejności swoją reklamację
Marcin w paypalu jest podany inny email kontaktowy i tam też skierowałem w 1szej kolejności swoją reklamację
V-Tec,
OK. Bardzo dziekuje.
Email zapewne doszedl do Darka.
Jutro to sprawdze i dostaniesz odpowiedz.
Pozdrawiam,
Marcin
Drogi MK,
Myslisz dwie rzeczy: nie krytykuje wasej rzetelnosci, ale raczej zasadnosc pobierania oplat za zamieszczanie ogloszen drobnych w ogole
[quote:9af8fa27f4] jakis czas temu krytykowała Leeds.pl i nasza prace, [/quote]
owszem, a to zle? wyszlo Wam na dobrze, wtedy leeds. pl to wybacz, ale bylo dosc watle, wiec bylo co krytykowac…
[quote:9af8fa27f4]-została zaproszona do współpracy nad tworzeniem serwisu,
-stwierdzila, ze nie ma na to czasu, bo jest zbyt zajęta,[/quote]
wybacz, ale samo zaproszenie do niczego mnie nie zobowiazuje, doba ma tylko 24 godziny i fakt, nie mam czasu zajmowac sie kolejnym serwisem, bo zajmuje sie juz dwoma w polsce… charytatywnie…
[quote:9af8fa27f4]przysłała mi dwa razy emaila z prośbą o dodanie ogłoszenia (co oczywiście uczyniłem)[/quote]
a i owszem, dwa razy probowalam dodac ogloszenie i zaplacic przez GLpay, niestety mimo wyslanego sms-a nie dostalam na nie kodu, dlatego dodales ogloszenia, nie pamietasz? (ps. za ktora to szybka reakcje bylam bardzo wdzieczna)
[quote:9af8fa27f4]jest w komisji (Ewa Skibińska), która będzie rozliczać razem ze mną i Marta Klecz organizowany przez Leeds.pl finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy?[/quote]
a czy bycie w komisji zobowiazuje mnie do jakiejs specjalnej lojalnosci w stosunku do leeds.pl? jestem takim samym uzytkownikiem jak inni i wydaje mi sie, ze mam prawo wyrazac moje poglady. nie jestem ani wspolpracownikiem ani nie mam zadnego personalnego czy innego stosunku do teamu leeds.pl
zreszta myslalam, ze moj udzial w komisji to praca na rzecz WOSP, a nie leeds.pl? moze sie pomylilam?
Wiesz, moze czasem jestem zbyt cieta, ale mysle, ze nie powinienes odbierac 'krytyki’ jako krytyki wlasnie, ale jako jeden z glosow nt. oczekiwan przecietnego uzytkownika. a podobne zdanie nt. ogloszen ma wiele osob, z ktorymi na ten temat rozmawiam…
pozdrawiam
Bogu dzięki, że ja mam to szczęście być w Redakcji…
Inaczej to bym chyba też narzekał i zrzędził.
Jeszcze nie wiem na co, ale to tak już jest, że wszystkim nie dogodzisz. 🙂
Czemu nie mozna wprowadzic mniejszych oplat za ogloszenia?Wiadomo Polacy sa nastawieni na szybki zysk