Strona główna Działy Hyde Park Poznam dziewczyne

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wrc00
    Członek

Poznam normalna dziewczyne, mieszkajaca w leeds, wakefield i okolic
    z którą mozna porozmawiac i spedzic dobrze czas, pozdrawiam
    😉

v-tec
    Członek
    wrc00
    Członek

? po co ten link?

fatamorgana
    Participant

Widzisz MK?
    Mówiłem, że tego będzie więcej…
    Chłopaki same już wytrzymać nie mogą, a laski nie wiedzą z kim się spotykać i zadawają się z "czarnymi" jakimiś…

Trzeba chyba naprawdę założyć Kącik samotnych, bo nam zaraz Hyde Park zaleją tymi ogłoszeniami… 🙂 🙂 😮

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    wrc00 wrote:

Poznam normalna dziewczyne, mieszkajaca w leeds, wakefield i okolic
    z którą mozna porozmawiac i spedzic dobrze czas, pozdrawiam
    😉

musisz mine zmienic na zdjeciu 😈

Mediator
    Członek

Shaman, dokladnie taka sama refleksja. Wrc00, na pewno jestes sympatycznym i ciekawym czlowiekiem, jednak to zdjecie przedstawia takiego zadufanego w sobie cwaniaka, ktory chcial wygladac pewnie i chcial wygladac jak buntownik bez powodu. Podkreslam – mowie o odbiorze samej fotografii a nie oceniam Ciebie – przeciez Cie nie znam. Poza tym ta fotografia kontrastuje z trescia Twojego postu, ktory sugeruje wlasnie czlowieka zainteresowanego poznaniem kogos "na poziomie". Mozesz sie zloscic albo przemyslec – niczego nie narzucam, bo to nie miejsce na narzucanie czegokolwiek. Pozdrawiam Cie

wrc00
    Członek

No Fata ma racje ale ja nie jestem w jakiejs desperacji 🙂 jeszcze nawet nie jestem w angli tylko w polsce moze poprostu hm.. jakis serwis założyc nowy sciagnac gotowy skrypt z neta i ludziki by sie logowały normalny serwis z tym ze dla duszyczek z leeds

fatamorgana
    Participant

Nie znacie się na zdjęciach…
    Tak się tylko wydaje na tzw. pierwszy rzut oka, ale ten rzut bywa bardzo zwodniczy.
    Znam kupę ludzi, którzy na zdjęciach wychodzą zupełnie inaczej niż są naprawdę.
    Albo robią dziwne grymasy, albo się jakoś krzywią.
    On wg. mnie wygląda na zaspanego i niepewnego jak wyjdzie na tym zdjęciu w momencie jak było robione.
    Chłopie musisz wyglądać atrakcyjnie a nie jakoś tak znajomo po januszowemu (chodzi mi o zdjęcie- nie sugeruję że kiepsko wyglądasz na codzień).:)
    Zgłoś się do mnie a z koleżanką tak Cię wystylizujemy i sfotografujemy, że będziesz się opędzał od propozycji… 😀 😀 😀 😆

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Nie znacie się na zdjęciach…
    Tak się tylko wydaje na tzw. pierwszy rzut oka, ale ten rzut bywa bardzo zwodniczy.
    Znam kupę ludzi, którzy na zdjęciach wychodzą zupełnie inaczej niż są naprawdę.
    Albo robią dziwne grymasy, albo się jakoś krzywią.
    On wg. mnie wygląda na zaspanego i niepewnego jak wyjdzie na tym zdjęciu w momencie jak było robione.
    Chłopie musisz wyglądać atrakcyjnie a nie jakoś tak znajomo po januszowemu (chodzi mi o zdjęcie- nie sugeruję że kiepsko wyglądasz na codzień).:)
    Zgłoś się do mnie a z koleżanką tak Cię wystylizujemy i sfotografujemy, że będziesz się opędzał od propozycji… 😀 😀 😀 😆

Fata przeczysz sam sobie!!! Najpierw mowisz, ze sie na zdjeciach nie znamy a pozniej krytykujesz kolesia ze wyglada jakos po "januszowemu"…

I jeszcze chcialem Cie sprostowac bo wcale nic mi sie nie wydaje. Skometowalem to co zobaczylem, a tak jak to slusznie Mediator zauwazyl na zdjeciu wrc00 wyglada jak cwaniak co wcale nie musi byc odzwierciedleniem rzeczywistosci.

fatamorgana
    Participant

Nie przeczę.
    Dla mnie "Janusz" jest zaspany i wygląda niepewnie, bo nie jest pewien niczego, skoro nic nie wie… 🙂 Oczywiście nie twierdzę, że nasz poszukujący jest Januszem. Jest sprytny ale nie żeby od razu cwaniak.
    Jest sprytny, bo jeszcze go tu nie ma, ale już szuka dziewczyny, żeby było do kogo gębę otworzyć jak przyjedzie i żeby mu się nie przykrzyło.
    I już do nas wypisuje, żeby zaistnieć jakoś.
    Popieram go.
    Prawdę mówiąc, zauważyłem że ja na moich zdjęciach też jestem ostatnio zaspany. 🙂

wrc00
    Członek

hehe fata napewno dam sie skusić co to zdjecia czy ja wiem, zmeczony?
    napewno zgodze sie z tobą że sa ludzie ktorzy na zdjeciach sa całkiem inni niż na codzien ja w sumie tez troche taki troche jestem, na codzien jestem lepszy 😛 łol… tu jest całe zdjecie jakby ktoś sie ciekawil czy jestem zmeczony zaspany czy cokolwiek 🙂 http://www.freewebtown.com/wrc00/krycha.jpg

fatamorgana
    Participant

Ale zmień ten podpis pod postami, bo on nie wzbudza raczej sympatii.
    I nieco o Tobie mówi.

Shaman
    Członek

fatamorgana wrote:

Jest sprytny ale nie żeby od razu cwaniak.

Ale kto powiedzial ze on cwaniak???

Sorki ze tak Twoim kosztem wrc00 ale Fata lubi sie "banterowac" 😈

Shaman
    Członek

fatamorgana wrote:

Ale zmień ten podpis pod postami, bo on nie wzbudza raczej sympatii.
    I nieco o Tobie mówi.

Ale tu sie z Toba zgodze Fata. Podpis nie dosc ze wulgarny to na dodatku z bledem 😈

fatamorgana
    Participant

[quote:66fc2bc136]Skometowalem to co zobaczylem, a tak jak to slusznie Mediator zauwazyl na zdjeciu wrc00 wyglada jak cwaniak co wcale nie musi byc odzwierciedleniem rzeczywistosci.[/quote]

Wygląda jak cwaniak, Mediator słusznie zauważył….czyli tak go Shamanie odebrałeś…
    I o to mi właśnie chodzi…
    Zresztą, zapytaj duchy co one na to. 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.