Strona główna Działy Hyde Park Chciałabym poznac do powaznego zwiazku

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dallas
    Participant

Chciałbym poznac do powaznego zwiazku bezdzietnego kawalera od 30 do38 lat,mieszkam w Polsce mam 30 lat i 170cm.
    xena76@gazeta.pl 🙂

Malgon
    Participant

zwiazek bezdzietny czy bezdzietny kawaler ? 🙂

Mediator
    Członek

Brawo Malgon 😆 . Mi osobiscie posta wygladal troche jak ogloszenie typu "chetnie zamieszkam w Anglii bez oniecznosci zalatwiania tych wszystkich spraw zwiazanych zmieszkaniem, odwdziecze sie cieplo 😆 " ale chyba jestem wredny zanadto 😳

Mediator
    Członek

Juz wiem, co mnie tak uwrednilo – nie wiem czemu – chyba ze zmeczenia nieprzespana noca uwidzialo mi sie, ze autorka watku jest… mezczyzna. Musze chyba isc do nieszczesciologa, zeby mnie troche wyregulowal mozgowo 😆 . Ale i tak ta propozycja jakos mi nie pasuje do forum, co nie znaczy, ze strasznie cierpie. Moze akurat Dallas znajdzie tu przyjazna dusze. Przepraszam za wredne zinterpretowanie postu i juz zchodze z tego watku.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dallas wrote:

Chciałbym poznac do powaznego zwiazku bezdzietnego kawalera od 30 do38 lat,mieszkam w Polsce mam 30 lat i 170cm.
    xena76@gazeta.pl 🙂

A jak Ci na imię?
    Ksenia czy Dallas?
    A może Ksen(on) Zenon? 😯 😯 😆 😆 😆
    Mamy problem. Gdzie umieszczać takie tematy?
    MK co Ty na to? Kącik samotnych serc?
    😀

Malgon
    Participant

Ewidentnie jest napisane ze chcialbym!!!!! kawalera!!!!!

hmmmmmm to juz rozumiem czemu bezdzietny ..

p.s. nietylko ty jestes wrednowaty czasem mediatorze 😉

v-tec
    Członek

Powinna jeszcze zdjęcie załączyć… 😆

Mediator
    Członek

Malgon, wiesz, nie chcialem byc taki brutalny, wystarczy ze jestem wredny 😆 😆

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.