Strona główna Działy Hyde Park Mam pytanie

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    blondi
    Participant

Mam pytanie do przyszlych mam i do kazdego kto moze pomoc. Chodzi mi o adresy sklepow z ubraniami dla kobiet w ciazy
    Dzieki za pomoc

fatamorgana
    Participant

Powiem jak zawsze:
    [b:b1726ce85b]YELLOW PAGES[/b:b1726ce85b] 😀 😀 😀
    No bo i gdzie znajdziesz więcej danych o sklepach z ciuchami jak nie tutaj???
    No gdzie?
    Please, drodzy Forumowicze, nauczcie się korzystać z tego co jest w ogóle, poza forum, zamiast wszystkie możliwe kłopoty kierować tutaj, gdy na wyciągnięcie ręki jest potężna księga pełna danych…
    Jakby taki sklep był jeden w Leeds to rozumiem, ale tu widzę wyraźnie że pisze w dziale "Clothes Shops- Ladies" Plus sizes, lub oversizes…
    Maternity Clothes, Pregnant Shop itp…
    Najbliższy pod ręką trafił mi się taki:
    "Lady grande" sizes 16-30, 22 Lowtown PUDSEY, tel. 0113/2570159.

drugi:
    "FORMES" , 3-5 County Arcade, Victoria Quarter, Leeds

Wystarczy ruszyć głową i pomyśleć, że skoro tak wiele Brytyjek ma rozmiary "powyżej" średniej więc to oczywiste, że i ciuchy na nie też muszą gdzieś być…
    A jak się jest w jednym sklepie, to i o drugi zapytać wypada…
    Branżowi często się znają a nawet współpracują…
    Pozdrowienia.
    Dla "baby" też. 🙂 😀

blondi
    Participant

Drogi Fatamorgano nie chodzi mi o sklepy z ubraniami w duzych rozmiarach ale chodzi mi o konkretny sklep z ubraniami dla kobiet w ciazy(taka co ma tylko brzuszek a poz tym jest szczupla) nie orientuje sie bo nigdy mi nie byly potrzebne. A poza tym to nie musisz byc dla mnie taki niemily

fatamorgana
    Participant

Ależ droga blondie, kto tu jest niemiły? 😯
    [quote:c56000a466]Please, drodzy Forumowicze(…)[/quote]
    Czy to było niemiłe?
    Jak ja chcę być niemiły, to nie odpowiadam na post. 😀

Chcę skłonić każdego kto to czyta do pomyslenia, które ułatwi szukanie samemu i w efekcie znalezienie…
    Nie musisz mi tłumaczyć, jaka jest różnica pomiędzy kobietą w ciąży a z nadwagą tylko…
    Za szybko myślicie ludzi i za szybko się denerwujecie…
    Zamiast marudzić trzeba pomyśleć jedynie dlaczego podałem, że trzeba szukać w oversize czy size plus, czy podobnych.
    Chyba nikt nie jest dzieckiem, żeby nie wiedzieć, że prędzej coś dostaniesz (choćby dobrą informację) w sklepie z ciuchami dla kobiet potrzebujących większego rozmiaru niż w shopie dla szczupłych modelek jedynie…
    Poza tym maternity shop – chyba wiesz jaki będzie to sklep, skoro piszesz bez problemu kawały po angielsku.
    Tak że nikt nie jest niemiły, a szukać wcale daleko nie trzeba.
    A skoro już zwracamy sobie uwagi, to dlaczego nie napisałaś od razu że jesteś z Bradford i tam potrzebujesz coś raczej znaleźć?
    Czy jest sens pisać o sklepach w Leeds w tym momencie?
    Wydawało mi się, że informacja gdzie, jest jedną z najważniejszych jakie powinny być podane na starcie… 🙂
    Pozdrawiam.

blondi
    Participant

Moj blad ze nie napisalam gdzie szukam- chodzi mi o Leeds bo w Bradford nic nie znalazlam. I uwierz mi ze niekoniecznie predzej znajdziesz takie ubrania w sklepach oversize lub size plus, i chyba nie do konca masz pojecie o tym temacie. Wiem, ze H&M posida taka kolekcje (przynajmniej w Liverpoolu) ale niestety nie wiem jak jest w Leeds.

fatamorgana
    Participant

Przepraszam w takim razie że w ogóle zabrałem głos.
    Skoro się nie znam i nie mam pojęcia…. 🙁 🙁 🙁
    Wydawało mi się, że podaję dobre adresy.
    Tylko mi się widocznie zdawało. 🙁 😉

monika2
    Członek

Ubrania dla kobiet w ciazy znajdziesz tez w Next, Mexx, River Island i podejrzewam, ze w pozostalych sieciach tez, tylko trzeba znalezc odpowiednie polki. Jesli to dla Ciebie to Gratuluje!
    Pozdrawiam.

Mediator
    Członek

Dlaczego ludzie obrazaja sie na propozycje sprawdzenia w yellow pages? Mysle, ze tam najlatwiej. Poza tym proponuje wejsc do jednego czy drugiego sklepu w centrum i zapytac kobiete tam pracujaca, gdzie taki specjalistyczny sklep jest. Jest na pewno w Scarborough ale to dla Ciebie za daleko. ja akurat czesto laze po stoiskach dla Pan (ubieram sie jednak po mesku 😆 ) i na razie nie natknalem sie na sklep wyspecjalizowany w takiej odziezy. Jesli bedzie, to istnieje duze prawdopodobienstwo, ze moze byc relatywnie drogi. Szybciej znajdziesz wydzielone regaly w duzych sklepach. Sprobuj tez moze namierzyc w Internecie. Pozdrawiam.

blondi
    Participant

Ja sie nie obrazam, tylko troche denerwujace to bylo. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. I mam nadzieje ze , jak to sie mowi milego zle poczatki 😀

PS. Dzidzia to mojej siostry bedzie.

Mediator
    Członek

Raczej "pierwsze koty za ploty" Blondi 😆 . Znalazlas cos w yellow pages lub "na miescie"? jak bede w Leeds, sam popytam o te ciuszki dla Twojej sister. Pozdrawiam

cfcgirl
    Participant

Hej.Bardzo często możesz kupić takie rzeczy w sklepach dla dzieci, chyba w mother care jest taki dział, gdzie są sklepy dla kobiet w ciąży.Ale nie jestem pewna.Najlepiej sprawdzić.Wiem,że jest taki sklep na Foster square.
    Gratulacje.Będę czekała na wiadomości od ciebie bo planuje na lato zajść w ciąże, jak Bóg pozwoli

cfcgirl
    Participant
    HardcoR
    Participant

W NEXT jest tez dzialz ubraniami dla kobiet w ciazy, podobno mozna cos ciekawego tam wybrac , widzialem tez sklep z takimi ciuchami w White Rose

powodzenia w szukaniu 😀

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.