Strona główna Działy Hyde Park Nieuregulowane wojsko

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wrc00
    Członek

Witam, mam pytanko może ktoś wie jak wyglada sprawa z wojskiem, jak ktoś ma nieuregolowane a chce wyjechać (na stałe) lecz, przyjeżdzać na swięta itp, 🙄

hammer18
    Participant

nic prostszego pierwsze swieta , ktore bedzie chcial spedzic wPolsce bardzo milo spedzisz je wojsku,ale nie przejmuj sie nie ejst zle jakis barszczyk dostaniesz 🙂 ja przespaelm swieta (mniej sie mysli 🙁 😉

Powodzenia

v-tec
    Członek
    hammer18
    Participant

to lepeij ureguluj sprawy bo przy ich buredlu wpapierach to sie z liotniska smigna moje oddzialy :))) (ZW)

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

http://lex.sztab.org/ustawa-obronaRP.htm zobacz art. 44.1

Nie podejrzewałem v-tec że i na tych sprawach się znasz…
    Czyżbyś miał coś z nimi więcej do czynienia? 😯 🙂

hammer18
    Participant

na zdjeciu wyglada jak by byl w tajncyh sluzbach…. to pewnie przepisy mu nie obce 😀

v-tec
    Członek

Fata przecież wiesz że ja się znam na wszystkim 🙂
    Jako agent Smith mam dostęp do całego Matrixa

camel
    Participant

Siemka
    Ja miałem ten sam problem,ale kumpel powiedział żebym się wymeldoał na stałe z miejsca zamieszkania w Polsce.
    Znajomy mojego Ojca z WKA jakiś major sam powiediał mu że to najlepszy wybór.
    No i tak zrobiłem.
    I narazie ani ja ani kumpel nie mamy żadnych listów w Polsce ani żadnych wezwań
    No i się cieszę do tej chwili heheh 😆
    Oby tak dalej
    pozdro

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    camel wrote:

Siemka
    Ja miałem ten sam problem,ale kumpel powiedział żebym się wymeldoał na stałe z miejsca zamieszkania w Polsce.
    Znajomy mojego Ojca z WKA jakiś major sam powiediał mu że to najlepszy wybór.
    No i tak zrobiłem.
    I narazie ani ja ani kumpel nie mamy żadnych listów w Polsce ani żadnych wezwań
    No i się cieszę do tej chwili heheh 😆
    Oby tak dalej
    pozdro

WKA 😯 ???? mozecie mi przetlumaczy ja krotko bylem w wojsku 🙂

wydaje mi sie ze WKU ale pewnei jestem w bledzie?? 😉

fatamorgana
    Participant

Zmienili, bo WKU za bardzo "rwiające" było… 😆
    Kto ich lubi? Mój przyjaciel z Polski pracował tam lata i poszedł bo jak widział jak ludzi traktowali to miał dość.

Cytat z rozmowy rekrutów w WKU (byłem przy tej rozmowie).

– Ale ja nie pójdę do wojska, na pewno, nie mogę iść, bo ja jestem narkomanem! (poborowy o wyglądzie hippisowskim).
    Na to major WKU:
    – My tu wszyscy jesteśmy narkomanami…
    😯 😯 😯 😯 😯 😯 😆 😆 😆

hammer18
    Participant

no to fata nawiaze do tematu ja stralem sie (ZW) (tzn bylem na rozmowie 🙂 )w WKU to to Pan X na mnie spojrzal i mowi przy…..lic widze bedziesz umial :))

a co do tego ze sa narkomanami to peweni sa ….. 🙂

a pozatym to temat wojska i WKU to temat rzeka

i sie dostalem

fatamorgana
    Participant

A przyp……łeś? 😆 😀
    Tylko nie mów, że temu gościowi? 😆 😆 😆 😆

hammer18
    Participant

nie ejdnemu bolkow chetnie ale takie prawa jakie mielismy to daj spokoj …. by Cie zatlukli a Ty niemasz prawa palki uzyc 😈 😈 😈

camel
    Participant

dobra kopsnelo mi sie
    bylo to przypadkowy błąd z tym WKA
    każdy wie o czy mówię,ale przy okazji znaleźliście jakis temat do beki więc też spoko 😆

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.