Strona główna Działy Hyde Park Montse…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

Sama zabieralam sie za napisanie jakiegos postu dla/o Montse i dziekuje fata ze mnie wyreczyles.

Montse to naprawde "zlota kobitka" !!!!
    Podziwiam ja za otwartosc i checi przyjaznienia sie i to niebylejakiego!!
    ma ogromne serce i powala mnie za kazdym razem chocby tym, ze sama stwierdzila,ze z puszka bedzie stala pod marketem cala niedziele by zbierac datki na WOSP!!
    A na kazde spotkanie z nami (urodziny w knajpie wlacznie) zabiera ze soba podreczny slowniczek polsko – hiszpanski 🙂
    W przyszle wakacje zamierzamy zabrac ja do Gdyni i pokazac jej nasez wybrzeze. Z tesciowa moja sie dogada na pewno 🙂 – ta mowi zawsze glosniej i wyrazniej jak pojawiaja sie obcokrajowcy w domu 🙂

A z ta torba prowiantu to chyba ja dalam plame bo ona mowila mi ze wezmie cos do pochrupania (myslalam ze przyniesie paczke orzeszkow dla siebie bo prosto po pracy pewnie), a tu nas wszystkich powalila.
    I przyznaj fata troche cie duma zjadla bo lepiej jest dziewczyna zorganizowana niz ty 😆

Ja sie ciesze, ze poznalam tak urocza osobe i moge sie z nia przyjaznic 🙂

P.S. Polskiego uczy ja kilka osob nie tylko ja tak btw. Pozdrawiam konkurencje 🙂

fatamorgana
    Participant

Napewno jest lepiej zorganizowana niż ja w tych sprawach zaopatrzeniowych, bo ja nie jestem od takich spraw (póki co).
    Co innego, jak urządzimy imprezę dla imprezy, ale Spotkanie w celu omówienia czegoś, to już inna rzecz. 🙂
    Na mnie ona też wrażenie zrobiła niesamowite w każdym razie.
    Oprócz dostaw żywności dla wygłodniałych (przez moje dyskusje z Wami?!) Forumowiczów, Montse jest takim przyciągaczem językowym..hehe. Ostatnio mogłem dzięki niej- a raczej jej współlokatorce – poćwiczyć wreszcie niemiecki… 🙂 🙂 🙂

Malgon
    Participant

Montse sie obawia, ze bedzie teraz bardziej znana niz ty fata 🙂 🙂 🙂

gonia
    Participant

Jak dla mnie to tez rowna babka:)
    pozdrowka 🙂

Marta Klecz
    Członek

Ja jestem pelna podziwu!!!!!!!!
    🙂
    Niesamowita jest

Prekursor
    Członek

…i takze jest za co zlapac!!! 8)

OBSERWATOR
    Członek

Ciekawym, co to oznacza. 😕 ❓ ❓
    Prekursor się wyłamał z szeregu i opowiada inne rzeczy niż wszyscy. 😮

Prekursor
    Członek

Mysle ,ze warto czasem wspomniec o tym co najlepsze! 8)

Malgon
    Participant

Najlepsze,ze jest za co zlapac?!
    Preki …. co ty wypisujesz ?!

Dodam tylko, ze jak na otwarta na nowe doswiadczenia kultoroznawcze Montse przystalo, wczoraj lala przez dziurke z nami ….
    Wosk oczywiscie! To co nam powychodzilo pozostawiam bez komentarza ale bylo bardzo milo.

Oczywiscie poznawania obu kultur nie koniec na tym ….
    Pozdrawiam.

Prekursor
    Członek

Ja chcialem tylko dac Montse nietypowy komplement.Podejrzewam ,ze nie odebrala by tego negatywnie.

Marta Klecz
    Członek

Tak jak te wlochate slonie- mamuty w Ice AGe…

So , what so attractive about me?
    yyyyyyyyyy Your butt……
    What about it???
    It’s…. big…..
    Oh….You just say that…
    No, no, really it’s …..huge!
    Oh Thanks.

Hehe, Preki chyba jak slon w skladzie porcelany…..
    HAHAHA

Montse jest normalnej postury babka….a nie za co zlapac…ale jak dla ciebue to komplement- AAAAAAAAAAAA bo Preki lubi te wieksze- to
    pewnie moze byc wg niego komplement. 😉

Malgon
    Participant

Marta butt a nie bud ale to szczegol
    wiadomo o co chodzi 🙂
    hehe ta wlochata w drugiej czesci mnie tez rozbrajala 😆

Prekursor
    Członek

Wspanialomyslnosc i jednomyslnosc jednoczesna ,uparta ukrzyzowaniem w stylu pelnym dusznosci.Dobra zaintrygowany zostalem przez was zbyt mocno i trudno stac mi bedzie, lecz powiedzcie dlaczego przedwczesnej starosci pragniecie?Glowy pelne a w nich tylko jedno!!!

Owszem ze mozna zlapac…

…za sczery usmiech
    …za mile przywitanie
    …na swiecace lice na twarzy
    …za naturalne checi
    …za nieudawanie
    …za…!!!

Wystarczy bo znow ktos torsji dostanie! 8)

fatamorgana
    Participant

Prekursor?
    Mógłbyś mi nie wykręcać kota ogonem?
    Temat jest wyłącznie o Montse, a nie o Twoich tłumaczeniach… 🙂 🙂 😉

Prekursor
    Członek

No wlasnie dlatego bronie bo jest o Montse a wy cos kombinujecie i piszecie jakies dziwne aluzje.To ,ze ktos nierozumie moich wypowiedzi to nie moj problem.

[b:4915806504]Montse uber alles!!![/b:4915806504]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.