Strona główna Działy Hobby a moze sa chetni na zmontowanie bandy muzycznej?:)

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

jak w temacie… jesli ktos ma czas i ochote to o znak/sygnal prosze. moze ktos juz plumka, ma jakas salke, szuka spiewaka z 5letnim stazem scenicznym?:)

Mediator
    Członek

Moge sprobowac napisac tekst. Z automatycznym prawem wyrzucenia do kosza, jesli bedzie be 😉 . Dopoki nie zmienie pracy, moge sobie poplumkac na zyrandolu. Kumpel z Londynu ma juz wejscie do dobrego studia i tez mnie ciagnie ale ja mam taka rote, ze nawet na spotkanie forumowiczow nie ma jak sie wyrwac :oops:. W jakich obszarach muzycznych sie poruszasz?

Anonim
    Gość

najtrudniej to wlasnie o tych obszarach sie mowi:) powiem tak…przedwczoraj bylem na koncercie tool, dwa tygodnie temu – opeth…. zespol-pasja = faith no more + patton’a wszelkie projekty, ulubiona druzyna to szwedzki progresywny pain of salvation, deftones nadal tworza ciekawa muze, jedna z ulubionych plyt dredg-el cielo…cholera duzo tego jest…ale to moje obszary, rock obszary:) aha, spiewakiem jestem:)

Mediator
    Członek

To chyba jednak moje teksty Ci sie nie przydadza 😆 . Ja jestem skonczonym, definitywnie nalgowym romantykiem jesli chodzi o muzyke i blizej mi do Susanne Vega, Alan Parsons Project, jestem szczerze zauroczony naturalnoscia i spontanicznoscia w tworczosci… Dido. Ale mocnej muzyki umiem i lubie czasem sluchac. Wcale jej nie odrzucam. Jesli chodzi o granie i spiewanie, to kocham strukturalne instrumentacje, wielowarstwowosc i koronke z odrobina czegos twardszego. Dobry wokalista to jest oczywiscie polowa sukcesu, jesli nie wiecej. Bo przeciez chodzi nie tylko o technike spiewu ale o to "cos", co zdarza sie wcale nie tak czesto. Zycze powodzenia w poszukiwaniach i trzymam kciuki

Rafex5007
    Członek

Witam. Podobaja mi sie twoje muzyczne inspiracje. Jestem gitarzysta i studiuje w leeds met university technologie muzyczne. Napisz do mnie na maila to cos moze zrobimy razem. Fajnie by bylo jakbys mial jakis material ze soba z kapeli w ktorej spiewales.Ja mam troche materialu z poprzedniej mojej grupy moze sie zgramy. Moj mail to rafex@interia.pl

Prekursor
    Członek

Co to ma byc?Wszyscy [b:e85798e457]Tylko Rock???[/b:e85798e457] 👿

Ulka
    Członek

Co by i nie bylo 😉 Jest swietna okazja zeby pograc, publicznosc gwarantowana, jesli oczywiscie wystep na koncercie WOSP Was interesuje. Ciekawa jestem, co wy na to 😀
    Pozdrawiam

Anonim
    Gość

jasne ze mozemy zagrac na WOSP..tylko jest problem…nie mamy jeszcze nazwy:):):) dobra to taki zart byl:) to my tymczasem klecimy material, wynajmujemy Nyse (tudziez Zuka) i na styczen bedziemy gotowi:)

Malgon
    Participant

hahaha raczej ciezko bedzie sie , zebrac, zgrac , sklecic material , zdazyc to przecwiczyc …ale nigdy nie mow nigdy 🙂

Trzymam kciuki.

Prekursor
    Członek

Hej ludziska.Jakies postepy?Mieliscie juz jakies spotkanie i proby?Dajcie znac bo jestem ciekawy. 😀

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.