Strona główna Działy Hobby Naprawy telewizorów.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Czy jest tu jakiś Polak znający się na naprawie telewizorów?
    Jest potrzebny. 🙄
    Awaryjnie, czy znacie miejsce gdzie mieści się niezależny, mały ale dobry serwis RTV? 🙄

bolek
    Participant

Witam. No to napisz co ci sie tam popsuło to spróbujemy pomóc, jak sie nie da, no to osobiscie, bo własnie mam tydzień RTV…, pozdr

v-tec
    Członek

Ja ci mogę opisać 🙂 Trafo w/n do wymiany (ma przebicie przez obudowę), a jest to thomson 32”
    Btw. co to jest 'tydzień rtv’ ? 😯

MK
    Członek

Fatamorgana,
    zazwyczaj na takie pytanie odpowiadasz:
    Yellow Pages!

😉

ja dodaje:
    Do Dzialu Ogloszenia!

😉

moj brat, ktory mieszka w PL podrzuca takie linki:

http://www.joemonster.org/article.php?sid=6642

😉

bolek
    Participant

No to jak trafo sieje na obudowe, to sprawa prosta – nic nie poradzi tylko trafko trzeba podmienić, w takim dużym tv to się jeszcze opłaci. Koszt ok 30 F z przesyłką, kupuj raczej oryginał albo trafo HR jak będzie dostępne, bo inne mogą byc troszkę "mniej" kompatybilne….hehe, btw: tydzień RTV to taki okres w roku…, gdy mam troszkę więcej wolnego czasu i naprawiam to wszystko, co znajomi poznosili do domu. Pozdr

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    MK wrote:

Fatamorgana,
    zazwyczaj na takie pytanie odpowiadasz:
    Yellow Pages!
    I dodaje:
    Do Dzialu Ogloszenia!

moj brat, ktory mieszka w PL podrzuca takie linki:

http://www.joemonster.org/article.php?sid=6642
    😉

Nie do końca się zgadzam.
    Tu nie chodzi tylko o mnie. Celowo daję tu, żeby jakaś ogólna informacja była dla wszystkich. Prawie każdy ma telewizor przecież.
    Poza tym, nie Yellow Pages, ale chodziło mi o taki punkt napraw, gdzie jest fachura, ale firma nie koniecznie duża, albo nawet nie firma lecz prywatnie.
    No i najważniejsze: wolę Polaka, a nie Angola, bo ten będzie majstrował i łgał, żeby tylko jak najwięcej skasować a ja takich mam w d…
    Zresztą proszę zobaczyć. Znalazł się gościu szybko z Polski.
    Jak się przyczepić, to już tylko tego, że się nieco zaafiszował z tym co robi (tydzień RTV :)), w sumie mógł na priva więcej…. 🙂

Warto wierzyć w Polaków. 😀

blanka235
    Participant

Siemka, moj chlopak zajmuje sie naprawa sprzetu telewizorow, magnetowidow, dvd itp. w Polsce pracowal w serwisie.

jesli jestescie zainteresowani piszcie na meila: wojtek82@interia.pl

(Niedrogo i fachowo)

fatamorgana
    Participant

Akurat…
    Podajesz maila, który nie jest aktywny!
    Wróciło mi 🙁 😥 🙄
    Czemu nikt mi nie może naprawić tego cholernego telewizora?
    Bolka wcięło, ten niedostępny…eeech, wywalę chyba te pudło przez okno… 😕 🙁 😛 😈

blanka235
    Participant

hmyy nie aktywny ?? dziwne pisza wszyscy do niego meile i jakos dochodza 💡 zaraz ci napisze nr telefonu a ten jet napewno "aktywny" w pracy jestesmy od g 14 wiec dzwon wczesniej (Piotrek- 07927115266)- napewno sie dodzwonisz 😛

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.