Strona główna Działy Hyde Park Ulubione perfumy, wody toaletowe

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Mediator
    Członek

Witajcie. Tym razem cos lzejszego ale moze niekoniecznie nie-tra-fio-ne-go 😆 . Jakie sa Wasze ulubione perfumy i wody toaletowe? Moje "faworyty" to: dla mojej Kobiety – emporio Armani (zlote) oraz Gucci Rush. Sam jestem absolutnie zaprzedany Paco Rabanne – na dzien zloty XS, na wieczor czarny XS. Szczegolnie ten ostatni jest niesamowity. Trzeba go tylko uzywac w mikroskopijnych ilosciach. Proka na "papiorku" przyniesiona do domu pachnie tak intensywnie, ze od dwoch tygodni wypelnia mieszkanie. Oczywiscie oprocz tej probki mam tez buteleczke 😆 . Jestem tez absolutnie przekonany, ze co jak co ale prefumy i wody musza byc oryginalne. Tylko takie maja wszystkie nuty i uzyskuja naprawde gleboki odcien dopiero po jakims czasie od zastosowania. Na czyste i zadbane cialo oczywiscie 😆 😆

Baggins
    Participant

A to rowniez chyba do dzialu hobby powinno isc. Ja uzywam oczywiscie brutala

monika2
    Członek

Moj faworyt to Hugo Boss Deep Red i Cerutti 1881 dla mnie a dla meza Hugo Boss Hugo.
    A moze rozwinmy ten temat tak przy okazji Swiat i oprocz perfum stworzmy liste propozycji na prezenty gwiazdkowe.
    Ja niezdecydowanym moge podpowiedziec pompke i termometr do wina.
    A jakie sa Wasze propozycje ❓

Mediator
    Członek

Ano rzeczywiscie, moglem to "wrzucic" na hobby – omsknelo mi sie 😆 . Brut(ala) powiadasz? – bardzo charakterystyczny. Nie wszystkie Panie "to" lubia 😆 😆 . A pamietasz czasy, kiedy w Polsce krolowaly kosmetyki z Inter Fragrances? To byl szal. Pierwsza chyba polinijna firma i cos innego od wody Jucht. Pamietam, ze moj osobisty Tatus wylewal na siebie takie rzeczy i potem konie padaly na ulicy. No ale nie bylo specjalnego wyboru. Oczywiscie woda Wars plus takiz krem do golenia, woda Brutal tez byla. Tak jak niesmiertelna Przemyslawka. Potem przyszla era Adidasa. Czarny Adidas to bylo cos. Sam do dzisiaj lubie ale tylko jak mam na sobie dres 😆 Ciekaw jestem, czy nasze Panie podziela sie swoimi preferencjami (odnosnie zapachow oczywiscie 😆 )

Mediator
    Członek

Dla mojego Serca – bielizna w bardzo dobrym gatunku, wspomniane juz perfumy, bluzki, komplet wieczorowy, moze cos z ladnej bizuterii. Dla Mamy i przyszlej Tesciowej tez ciuscy stosowne do wieku i upodoban. Dla Taty jego marzeni – cebula na lancuszku z tradycyjnym cyferblatem. Dla innych bliskich tez raczej cos z ciuszkow ale juz tak bardziej symbolicznie. Synowi, ktory jest ze mna tutaj kupilem nieziemsko miekki sweter w Matalanie i wode (na spole). No a dziecek dostanie ladne dresy i koszulke certyfikowana "England". W POlsce kupie mu zestaw gier starannie dobranych – zero agresjii, duzo mozliwosci rozwoju przez zabawe. Ach – bratu, ktory jest baaardzo pokaznych rozmiarow kupilem w koncu skore na jego rozmiar i dosc fajna kurtke sportowa. Walizka juz jest domknieta i czekam tylko na dzien wyjazdu.

kniazio
    Participant

platinum egoiste – chanel, dosc drogie ale kobiety uwielbiajam chyba dlatego ze zawieraja feromony, polecam ,odsc drogie ale warto 😛

Baggins
    Participant

Kiedys uzywalem jeszcze wody toaletowej Tamara (pisane cyrylica), ale z uwagi na ponadnormowa obecnosc benzenu wycofali z rynku polskiego (i trzeba bylo przemycac zza wschodniej granicy)

Juliusz S?owacki
    Participant

A ja to Lacoste lubię. Pamiętacie fantastyczny zapach Zielonego jabłuszka? Też można było "rwać towary" 😉

fatamorgana
    Participant

"Jungle" from Oriflame, "Image" from Avon,
    Linia "AXE", (jak mi się chce) i….
    przede wszystkim MYDŁO najpierw!
    Ale ponieważ do roboty ani przed kompem pachnieć pięknie nie muszę, przeto najczęściej używany kosmetyk to ten ostatni. 😆
    No chyba, że jadę spotkać się z Malgon, Olą, Martą, Montse, SAMIRAHINI….. 🙂

Malgon
    Participant

Czujemy sie wyroznione 🙂

Ja osobiscie lubie CK One i Neomagic (Naomi Campbell) …

Mediator
    Członek

Mydlo – kurcze, moja skora tego nie toleruje. Uzywam "do wszystkiego" dobrych plynow pod prysznic plus (nie do wszystkiego 😆 ) dobrych plynow "nie do wszystkiego". Ewentualnie mydla w plynie ale tez te lepsze, z aloesem na przyklad. Ale nic nie piszecie o preentach a ja jak glupi sie wychylilem 😥

Pabloo
    Członek

A co powiecie na WARS’a? (ech, wszedzie ta polityka).

[/color:8375bc1cfe]

koukla
    Participant

Od kiedy zaczelam uzywac Kenzo flower moj chlopak chodzi za mna jak cien 😀 😀 😀

fatamorgana
    Participant

Ciekawe jak to wyglądało wcześniej… 🙂

Mediator
    Członek

Swoja droga to ciekawe, ze niektore zapachy sa "jak uszyte" dla konkretnej kobiety lub mezczyzny i w tym zapachu partnerka / partner zdecydowanie zyskuje. Niedaleko do feromonow, bo przeciez te wszystkie "aromaty" to tak naprawde rozwiniecie odwiecznej gry. Oczywiscie mozna mowic, ze nie, ze to z tym nie ma nic wspolnego. nie bede sie spieral ale co w tym zlego, ze schludny wyglad, wyczyszczone buty i do tego dobrze dobrana woda to nie tylko dla samej idei 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.