Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
fatamorgana wrote:
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale spróbuj napisać na priva do usera zwanego "sylwek".
I zobacz jeszcze w ogłoszeniach. Reklamował się ktoś, kto zakłada anteny i talerze. Może coś wie?
Pozdrawiam.
Trzymaj się Faty, wie co mówi. 😆
Z kumplem mieliśmy inna sprawa z Cyfrą, a raczej montażem 😕 Nie wiedzieliśmy jak się do niej zabrać i przejrzeliśmy ogłoszenia. Były dwa, tańsze (o 1 funta) i droższe. Oczywiście tańsze należy do "kolegi" wchodzącego na rynek i robiącego konkurencję potrzebną zresztą. Zdecydowaliśmy się na taniochę i umówiliśmy się na termin. "Kolega" przyjechał i …….. nie zamontował 😥 Okazało się że nie ma wiertarki 😯 Krótka rozmowa i koniec instalacji.
Drugi telefon do "drożyzny" 🙂
Następny termin i zaskoczenie pelną gembą 😯 Gościu z normalną drabiną, konkretną wiertarą (ja też lubię borować) małym wiertełkiem (chyba ze 1 metr albo więcej) pełnym sprzęciskiem i jakimiś pierdołkami. Instalacja trwała chyba godzinę, antena ustawiona jakimś piszczącym miernikiem, sygnałek jak DZWON i dodatkowo zamalował nam logo Cyfry czarnym Hammeraitem żeby się za bardzo nie wyświetlać. 😆
Nic dodać, nic ująć. Nie wiem jak było u innych, ale ja jestem 😀 😀 😀 😀