Strona główna Działy Hyde Park CYFA PROBLEM

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    TkM
    Członek

WITAM MAM PROBLEM Z CYFRA, NIEWIEM CO JEST SYGNAL NA MAXA, A TVN POJAWIA SIE TYLKO JAK PADA DESZCZ.JEZELI KTOS WIE CO Z TYM ZROBIC NIECH DA ZNAC.

fatamorgana
    Participant

Widocznie TVN lubi angielską pogodę… 😆
    Nie gniewaj się, ale tak to fajnie napisałeś… 😀
    Lubię TVN, ostatnio bardziej za sprawą Martyny. 🙂

Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale spróbuj napisać na priva do usera zwanego "sylwek".
    I zobacz jeszcze w ogłoszeniach. Reklamował się ktoś, kto zakłada anteny i talerze. Może coś wie?
    Pozdrawiam.

gonia
    Participant

Ja mialam na odwrot gdy padalo wszytskie kanaly znikaly …wiec pokrec troszke talerzem az zlapiesz dobry sygnal i wtedy przymocuj talerz stabilnie i bedzie ok 🙂

igor
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale spróbuj napisać na priva do usera zwanego "sylwek".
    I zobacz jeszcze w ogłoszeniach. Reklamował się ktoś, kto zakłada anteny i talerze. Może coś wie?
    Pozdrawiam.

Trzymaj się Faty, wie co mówi. 😆

Z kumplem mieliśmy inna sprawa z Cyfrą, a raczej montażem 😕 Nie wiedzieliśmy jak się do niej zabrać i przejrzeliśmy ogłoszenia. Były dwa, tańsze (o 1 funta) i droższe. Oczywiście tańsze należy do "kolegi" wchodzącego na rynek i robiącego konkurencję potrzebną zresztą. Zdecydowaliśmy się na taniochę i umówiliśmy się na termin. "Kolega" przyjechał i …….. nie zamontował 😥 Okazało się że nie ma wiertarki 😯 Krótka rozmowa i koniec instalacji.
    Drugi telefon do "drożyzny" 🙂
    Następny termin i zaskoczenie pelną gembą 😯 Gościu z normalną drabiną, konkretną wiertarą (ja też lubię borować) małym wiertełkiem (chyba ze 1 metr albo więcej) pełnym sprzęciskiem i jakimiś pierdołkami. Instalacja trwała chyba godzinę, antena ustawiona jakimś piszczącym miernikiem, sygnałek jak DZWON i dodatkowo zamalował nam logo Cyfry czarnym Hammeraitem żeby się za bardzo nie wyświetlać. 😆
    Nic dodać, nic ująć. Nie wiem jak było u innych, ale ja jestem 😀 😀 😀 😀

Baggins
    Participant

o w morde ten czarnuch na zdjeciu powyzej wyglada jakby w filmie THING gral bez charakteryzacji

igor
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

o w morde ten czarnuch na zdjeciu powyzej wyglada jakby w filmie THING gral bez charakteryzacji

To mój koleżka z pracy, razem zamiatamy przedmieście 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

Myślę, że dogadali by się z tym gościem… 😆 😆 😆

Capricorn
    Participant

igor a czy mógłbyś dać jakieś namiary na tego gościa od montażu? Nam tydzień temu wiatr spierdzielił sprawę i wszysko się rozrególowało a nie możemy cyfry sami coś ponownie ustawić. Będę wdzięczny za info… Pozdrawiam

Mediator
    Członek

Kiedy przeczytalem topik, myslalem sobie, ze nic tam po mnie, bo na CYFA to chyba lekarz? 😆 😆 😆

hammer18
    Participant

Mediator wrote:

Kiedy przeczytalem topik, myslalem sobie, ze nic tam po mnie, bo na CYFA to chyba lekarz? 😆 😆 😆

podobno

😉 😀 😀 😀

fatamorgana
    Participant

[quote:5e09eeeeb2] (…)wszysko się rozrególowało (…)[/quote]
    Kurde, silny ten wiater musiał być skoro aż litery pozmieniał i się rozregulowało wszystko… 😆 😆 😆

Mediator
    Członek

Fatamorgana, z tymy literkamy to czasm wychodza iaia 😆 . A w ogule, to my wszyscy piszemy bez ogonkuw. Kiedy jeszcze muj laptop zdradzal objawy metabolizmu i pisalem na nim z ogonami, wydawalo mi sie, ze to jakis dziwny jezyk. Dziwne – nie uzywamy tych ogonkuw na codzien ale czytajac posty innych juz tego w ogole nie zauwazamy 😆

igor
    Participant

Capricorn wrote:

igor a czy mógłbyś dać jakieś namiary na tego gościa od montażu? Nam tydzień temu wiatr spierdzielił sprawę i wszysko się rozrególowało a nie możemy cyfry sami coś ponownie ustawić. Będę wdzięczny za info… Pozdrawiam

Nooo z oooogłoszeń wzieliśmy, pisałem nooo. Z działu różneeeeee.
    z uuuuulubionneego portalu LIDS.PL
    Powozzzzenia robaszzzzzki i koziorrrrrrrrrożżżżżżżce 😆 😆 😆 😆

Capricorn
    Participant

Dzięki. Ogłoszenia znalazłem zaraz po napisaniu posta, którego nie miałem już ochoty kasować. Tych ogłoszeń to szukałem, ale na forum. Fatamorgana-sorki za ortografa, ale nie wiedziałem że to aż tak może kogoś urazić. Fetyszysta ortograficzny z Ciebie ?

hammer18
    Participant

Fetyszysta ortograficzny z Ciebie ?[/quote]

FATAszysta z Ciebie i Ty sie z tym ukrywales 😯 😯 ??????

😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.