ja tam mieszkalam i polakow jest sporo, ale nie w tej czesci najblizej parku (ja mieszkalam 2-ga ulica za parkiem, rownolegle do parku:P)
w mumoniacie maja juz kubusie i pelno innych polskich pierdol, i generalnie nie trudno tam o polaka, ale nie polecam, bo jest pelno zlodziejstwa, narkotykow(:D) i gwaltow.
ja o 5 rano wyganialam z chlopem jakiegos palanta z salonu, co sie wlalam, znajomego corke zgwalili jak wracala do domu, i generalnie to mieszkalam tam 3 miesiace a policja nas odwiedzala 4 razy, czy nie wiemy nic jak to okradli te mieszkanie obok-3 razy, a raz zeby nas ostrzec ze zajebista przestepczosc jest i zeby uwazac.
wracajac ze znajoma ze sklepu o 21 prawie uciakalysmy od 2 roslych murzynow, ale policja ich przegonila… tego samego wieczoru idac do social jakis kolo nawalal innego kola o samochod i po ryju, i 3 facetow wyszlo nam na przeciw z samocvhodu w bardzo niefajnym celu, ale na szczescie znjomy wspollokatorki jest znany na hyde park i jak zpobaczyli ze z nami jest to wsiedli spowrotem i pojechali…. z sociala wracalam taksa:) zajelo mi to 4 minuty:) tak zebyscie znali zasieg tych zjawisk;)
generalnie sa lepsze miejsca do mieszkania, chyba ze ktos lubi beznadziejna i glosna muze zza sciany, zapchany ludzmi park, halas, zlodziejstwo itp, z drugiej strony poznalam tam naprawde zajefajnie odjechanych ludzi i calkiem solidnych sprzedawcow;)