Strona główna Działy Hyde Park West Indian Centre Leeds-Zain Train

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    keraj
    Participant

West Indian Centre-10 Laycock Place, leeds
    Leeds ls7 3ja ,dzis odbędzie się koncert zespołu Zain Train,z tego co wiem to bilety po 9f.Start imprezy około 22 do 5.Piwo w środku około 2 f.

girkit
    Participant

zion lóv zion , żle PrzePisałaś … czyli Syjon o tutejszemu , Syjon , eat more dust , dust , dust.

rno
    Członek

Nie "Zain" a Zion 🙂
    Impreza z kategorii tych mega, Zion Train to juz zywa legenda dubu, co prawda juz bez Molary ale i tak suchej nitki raczej nie zostawia.
    polecam

keraj
    Participant

Tak, zaliczyłem wpadke.Macie racje. 😳 😳 😳

olo
    Członek

aaaa dlaczego takie wieści pojawiają sie tak pozno?
    Kurka chciał bym być na tyk koncercie 🙁
    Szkoda tylko ze jest aż tyle powodów do zostania dziś w domu 😐

Poprosze o kolejne tego typu wieści kilka dni wcześniej 🙂

KenobiG
    Participant

Ja wlasnie myslalem o tym koncercie od dobrych miesiecy, a niestey musilem wyjehac do kraju 🙁

girkit
    Participant

ziro smootq – dosyc czesto graja w uk – > http://www.youtube.com/watch?v=aEmWqr-88S8 miazga z polskiego woodstoq – wszyscy gotowi ? wszyscy gotowi ? skora odpada , niam..

rno
    Członek

"ziro smootq – dosyc czesto graja w uk – > http://www.youtube.com/watch?v=aEmWqr-88S8 miazga z polskiego woodstoq – wszyscy gotowi ? wszyscy gotowi ? skora odpada , niam.."

Mi sie lezka kreci ogladajac skaczaca molare , bez niej pociag do syjonu stracil maszyniste i po tym co wczoraj zobaczylem wjezdza w troche slaba bocznice.
    A jakie Wasze wrazenia z koncertu ?

Baggins
    Participant

Ja bylem, niestety klimat tak srednio mi sie podobal, glownie ze wzgeldu na wrazliwe uszy. PO prostu przesadzili z basami jak dla mnie i bolaly jak cholera momentami. Opuscilem lokal z ulga…

Enrico Pallaccio
    Participant

No ja musze przyznac, ze do dzisiaj czuje bassy dobiegajace z dwoch scian naglosnienia…
    Impreza wypasiona…

Nie ma sie co dziwic, ze okolo 2am przed lokalem byla kolejka…

Ps. Tu musze potwierdzic zdanie moich znajomych. To jedyny lokal z takim naglosnieniem…!!! i klimatem tez…hehe

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.