Strona główna Działy Hyde Park ciekawostka na temat Leeds.pl

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek

Ponizej zamieszczam liste (w kolejnosc alfabetycznej), 41 krajow z ktorych serwis Leeds.pl :: Polonia Yorkshire zostal odwiedzony

Australia (au)
    Austria (at)
    Belgium (be)
    Brasil (br)
    Canada (ca)
    Costa Rica (cr)
    Cyprus (cy)
    Czech Republic (cz)
    Denmark (dk)
    Finland (fi)
    France (fr)
    Germany (de)
    Greece (gr)
    Honduras (hn)
    Hungary (hu)
    Iceland (is)
    Ireland (ie)
    Italy (it)
    Japan (jp)
    Lithuania (lt)
    Malaysia (my)
    Monaco (mc)
    Morocco (ma)
    Nepal (np)
    Netherlands (nl)
    New Zealand (nz)
    Norway (no)
    Poland (pl)
    Portugal (pt)
    Romania (ro)
    Saudi Arabia (sa)
    Singapore (sg)
    Slovakia (sk)
    Spain (es)
    Sweden (se)
    Switzerland (ch)
    Taiwan, Republic of China (tw)
    Thailand (th)
    Turkey (tr)
    U.S.A. (us)
    United Kingdom (uk) 😉

Sandgirl
    Członek

A skad macie te statystyki?
    Moja stronke (stara) nawet ludzie z Chin ogladali 😉 😛
    Pozdrowionka 🙂

Mediator
    Członek

Tosz to siok!!! Gratulacje. Internet to jednak niesamowite pasmo przeplywu informacji. Az sie boje pomyslec, ze lada dzien jakis Szerpa napisze na Czarnej liscie, ze sasiad oszukal go na kozach a jesli chcemy wiedziec cos o jego komorce, to stoi za chalupa 😆 😆

Prekursor
    Członek

Hmm…jak widac niezle pladrujemy ziemie!Tylko dlaczego nikogo niema z nas w Vietnamie? 🙄

fatamorgana
    Participant

Ponieważ Vietnam jest obecny u nas, pod postacią zupek zwanych mylnie chińskimi (to propaganda jakaś i prowokacja), lub potocznie Vietcongami. 😆 😆 😆

Prekursor
    Członek

Chca nas zalatwic sposobem?
    Chinczycy od zewnatrz a Vietcong od srodka!!!
    Hmm…podoba mi sie ta teoria.Wiec MK pracuje w sluzbach specjalnych! 🙄

Mediator
    Członek

Znow o malo nie spadlem z krzesla, jak przeczytalem o Vietkongu 😆 Musze powiedziec synowi, bo rzeczywiscie jak muly ostatnie nazywamy toto zupkami chinskimi. Od czasu do czasu kupuje sobie takiego Vietkonga, bo jak jest z tych drozszych, to pachnie jak rosol, ktorego nie mam czasu gotowac a lubie. Ale ja jestem teraz na innej diecie, bo "zrzucam" i w ogole sie nie zamulam takimi "srodkami". Choc czasem zaszaleje i wkladam sobie hoddoga do pity. Bo chleba-gabki od dawna juz nie jem 😆 . Leeds.pl bez wzgledu na oceny krytykantow, juz jest znakiem firmowym Leeds dla Polakow na calym swiecie. Odleglosc geograficzna nie ma znaczenia w Internecie, co niesamowicie ulatwia rozprzestrzenianie sie tej "infekcji", na ktora osobiscie zapadlem z zamilowaniem 😆

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.