Strona główna Działy Hyde Park Brytyjska prasa oskarża Kaczyńskiego!!!

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8593940&kat=33326&statp=bXVsdGltZWRpYVd5ZGFyemVuaWFQcmF3YQ== 😮 😯 😯 😯
    Czyli że obcy nas jeszcze bronią!
    Swoi nie…
    Zgroza…. 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

hammer18
    Participant

tak sie zastanawiam czy jeszcze mozemy o Nich mowic "swoi"

zgroza 😈 😈 😥

7sisters
    Participant

Obejrzałem właśnie ten materiał TV. Mamy ch*jka marnego a nie prezydenta.

Zachęcam wszystkich Forumowiczów do zapoznania ze swoim zdaniem na temat tego wałka jego kancelarii pod adresem: listy@prezydent.pl

girkit
    Participant

przepraszam za języka ale na usta samo sie cisnie , kompulsywne to jest niestety, co poradzić … ale ,.. co za kuR wa [/size:a26c0f23d1][/color:a26c0f23d1](tu bym wstawił trzy wykrzykniki ale zalało mi klawiature i nie mam wiec są one tam w domyśle)

fatamorgana
    Participant

Nareszcie się w czymś zgadzamy girkit…
    Lepszy rydz nic nic. 🙂

Sarbin
    Członek

"… którzy będąc z natury dość bezradnymi…"
    No tak! Jestem bezradny, więc zamiast spokojnie siedzieć w Polsce ze statusem "bezrobotny bez prawa do zasiłku" albo pracując za 800 zł (lub na czarno), wyjechałem do Anglii. Cóż… 1700 km. do obcego kraju, z nikłą znajomością angielskiego, w ciemno – faktycznie: bezradność. Za to rząd polski wykazuje niezwykłą zaradność w wydawaniu pieniędzy podatników na… A kto to wie na co…?
    Ile to człowiek dowie się o samym sobie za granicą!
    Pozdro dla wszystkich forumowiczów!

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.