Strona główna › Działy › Hyde Park › Kto jest feckless
Wyniki ankiety zostaną przesłane emailem do kancelarii prezydenta
😕 😯 👿 😈 8) 😳 😥 🙄
Co za jednomyślność 😀
Już nie jednomyślność.
Dlaczego nie?
Bo mam juz dość czytania o Kaczyńskim i Januszach.
dziękuję 🙂
To omijaj takie posty stary.
Pisze się o tym, co jest, a nie co chciałoby się żeby było…
Patrz ile innych tematów poruszamy! Od cholery i jeszcze trochę!
Chyba że jeszcze Ci mało, to w takim razie proponuję żebyź i Ty coś napisał. Będzie jeszcze więcej i wg. Twego uznania.
Pozdrawiam. 🙂
Chyba że jeszcze Ci mało, to w takim razie proponuję żebyź i Ty coś napisał. Będzie jeszcze więcej i wg. Twego uznania.
Ale po co? Lepiej skrytykować i już!
To omijaj takie posty stary.
Pisze się o tym, co jest, a nie co chciałoby się żeby było…
Podstawowe pytanie – dlaczego? Bo w jakiś sposób pewna nas część odcina się i odłącza. Od kraju, w którym się urodziliśmy, który nas w mniejszym lub większym stopniu wyedukował, zapewnił opiekę socjalną, a niektórym nawet i pracę. No i co… To tak, jakby składać podziękowania rodzicom za dokonanie aktu zapłodnienia. Żadna zasługa. Bo co tak naprawdę wspominam w życiu w Polsce? Kłamstwo i narzekania. Sfrustrowane tłumy ludzi. Szarość i nudę innych, którzy się jej poddali. Kłopoty. Politykę wylewającą się z każdego niebiesko-połyskującego okna. Wybory, ulotki, alkomaty. Korupcję, problemy, żeby cokolwiek załatwić. Chamstwo każdej stołkowej postaci – charakterystyczne dla pań z dziekanatu. Wyborców i wybranych. Więc, szczerze mówiąc… mam w nosie kaczyńskich razem z lepperem, hojarską i innych. Ich problemy mnie nie chcą dotyczyć.
PS. Aha. I jeszcze to całe polskie żarcie w UK. I telewizor z polską satką i Ibiszem.I świadkowie dżihovas. I ten smród czosnku.
Jak widać proszę państwa, Skipton mówi jednym głosem… 🙂 🙂 🙂
Ale co ma do tego wszystkiego czosnek, to nie wiem. ❓ 😕
fatamorgana nie unoś sie proszę.
Napisałem tak bo naprawdę mam już dość czytania na tym forum w prawie kazdym watku o januszach (inaczej zwanych garlikami), Kaczyńskim, lepperze i innych polskich politykach. Staram sie to omijać bo po prostu mnie to drażni i nudzi, niestety jednak nie da sie czytać tego forum bez ominięcia tego czego sie czytać nie chce, a powszechnie panujący tytaj antypakistanizm jest po prostu żenujący.
v-tec czy to całe twoja opinia na ten temat czy tylko nie miałeś ochoty pisać nic wiecej, bo w stosunku do mojej poprzedniej wypowiedzi wypadłeś bardzo blado.
mam nadzieję ze znajdę tu osoby które potrafią porozmawiać na różne tematy a nie tylko "łowców czarownic".
Skipton nie zawsze mowi jednym głosem 🙂
Pozdrwaiam 😉
A z czego wnosisz, że się unoszę? 😯 😯 😯
Mnie to jest obce…
Co niektórzy sądzą, że ja strugam ważniaka ale jest zupełnie inaczej. 😀
Chyba krótko czytasz forum, bo o januszach kiedyś było dużo, potem cisza i cisza i dopiero niedawno powrócili i wracać pewnie będą, bo jest to neologizm już wytworzony w tych stronach, a znany już nawet dalej…
Było i sporo o Azjatach i na pewno nie wszyscy są anty. Ja np. jestem z nimi bardziej zżyty niż z niejednymi Polakami, choć na islam -wzorem niektórych naszych "pań"- przejść nie zamierzam… Czarnych mam kilku fajnych znajomych, ale sporej części z nich nie lubię. W ogóle , było i jest tu dużo tematów. Każdy coś znajdzie. A jak czegoś Ci brakuje to utwórz nowy, ciekawy temat, sprowokuj ciekawą dyskusję.
O politykach jakoś nie widzę za dużo, a napewno zwróciłbym na to uwagę.
Mówię jeszcze raz (traktuj to jako dobrą radę a nie unoszenie… 🙂 ):
omijaj posty irytujące Cię, twórz nowe, swego autorstwa. Jak się chce podnosić poziom, to trzeba i samemu wnieść nieco inwencji zamiast narzekać. 🙂
Przecież to forum tworzą wszyscy, a nie tylko Fatamorgana czy v-tec. 🙂
A z czego wnosisz, że się unoszę? 😯 😯 😯
Mnie to jest obce…Przecież to forum tworzą wszyscy, a nie tylko Fatamorgana czy v-tec. 🙂
Wnoszę po tych wykrzyknikach na końcu twojej wypowiedzi z Czw Lis 16, 2006 11:23 pm
🙂
Co się tyczyy natomiast tworzenia forum to w to nie wnikam widzę tylko że ty jak i v-tec lubicie przyciąć ludziom skrzydła w rozmowie.
Jeżeli kiedyś poczuję potrzebę założenia nowego tematu założe go – spoko 🙂 Chodziło mi nie o narzekanie ale o to ża najzwyczajniej w świecie na tym forum pojawiło sie jak dla mnie zbyt wiele wypowiedzi związanych z Januszami. Wiem ze kiedyś juz sie to pojawiało (czytałe trochę do tyłu) i dlatego też napisałem co napisałem. Wcale nie mam zamiaru podnosić poziomu forum, ja po prostu nie chcę go zaniżać anie nie chce patrzeć jak robią to inni.
pozdrawiam i dzieki za opd w wątku o lotniskach, info sie przyda 🙂
Olo, rozumiem Cie jesli chodzi o to januszowanie. Ale widzisz, tak naprawde pod tym pojeciem, ktore Cie tak drazni, wcale nie kryja sie wciaz ci sami ludzie, ludzie jednego typu, wygladu itd. Nikt tez nie wykpiwa (albo prawie nikt) ludzi prostych, zagubionych, ktorzy po prostu nie potrafia dac sobie rady w tej rzeczywistosci. Mysle, ze pietnowaniu "podlega" raczej postawa szpanera, pozera i prymitywa udajacego zdobywce Anglii. Poza tym januszologia minie i zastapi ja cos innego, bo taki juz jest mechanizm tym rzadzacy – patrz "blondynki" itp. Nic sobie z tego nie rob. Jesli chodzi o poziom, to forum nie jest biblioteka uniwersytecka w takim stopniu, w jakim takiej bibliotece daleko do normalnego zycia. Poziomy sa tutaj rozne – tak jak w naszym spoleczenstwie. W jednym natomiast pozwole sobie bardzo sie z Toba nie zgodzic. Miedzy retoryka Fatamorgany i V-Teca jest taka roznica jak pomiedzy aikido i ulubionym narzedziem kowala 😆 . Jesli chodzi o metode kontaktu i subtelnosc werbalna wskazane przez Ciebie osoby maja "centrum interesow zyciowych" na przeciwnych biegunach. Pozdrawiam
No to teraz Mediator dostanie po łbie tym narzędziem kowala od v-teca zapewne… 😆 😆 😆 😆
Łoluś, Ty się nie złość, bo źle wnosiłeś z wykrzykników…
Nie wiesz że można se krzyknąć (nie za głośno) z radochy i humoru?
A jaki masz ten półprofesjonalny sprzęt? Pochwal się. Ja kocham te tematy, zwłaszcza jeśli coś więcej ciekawego tym sprzętem robisz…
Jak nie chcesz tu, to na priva.
Albo pogadajmy tu, bo taki temat lepszy przecież od "januszyzmu" nie?
🙂 🙂
Pozdrawiam.
ty jak i v-tec lubicie przyciąć ludziom skrzydła w rozmowie.
doswiadczylem kiedys podciecia skrzydel przez ta "pare" forumowiczow( zeby zaraz zadnych ankiet nei zakladac kto jest facetem w tej parze) ale eni polecialem jak Ikar wrecz przeciwnie,czasem dziala budujaco!!
Ps "zloscliwosc jest domena ludzi inteligetnych " 😈 😈 😈
Pozdrawiam
No to teraz Mediator dostanie po łbie tym narzędziem kowala od v-teca zapewne…
Bynajmniej. Nie będę odpowiadał na zaczepki Mediatora bo widzę że jak kilkukrotnie próbowałem z nim podyskutowac to się obraził i teraz próbuje mnie ile wytrzymam. A ja panowie wytrzymałem gierka, jaruzela, kwaśnego, Polskę, Anglię, moją żonę, jej mamę, troje dzieciaków to i forum mi nie zaszkodzi 😆
Hammer, ja nie jestem złośliwy. Ale przyznaję że lubię być ironiczny czasami.
Fata gratuluję przyjęcia w poczet Redakcji
(…)[quote:06216058a4]Fata gratuluję przyjęcia w poczet Redakcji [/quote]
A Ty żeś się dopiero obudził???
😯 😯 😯
Przecież ja tam jestem od samego początku, czyli 19.02! 😀