Strona główna › Działy › Czarna lista › Zanim pojedziesz, zanim zaczniesz…przeczytaj!
http://mojeforum.awardspace.info/viewforum.php?f=4
[b:47f12485e3] Uwaga! Proszę pominąć pierwszy wpis dotyczący mnie, choć dla poprawienia sobie humoru może jednak nie pomijać[/b:47f12485e3]
W sumie bez zmian. Łajdactwo próbowało zawsze zagłuszyć własne świństwa odwracając kota ogonem.
Dziwi mnie tylko dlaczego porządni ludzie albo nawet oszukani nie zbiorą sił i nie spuszczą należytego łomotu draniom. Należy im się jak psu buda! 👿 😡 👿 😡 😡 😈 👿 👿
A czego to dowodzi?
Że komuś przeszkadza to co robię i to wyraźnie.
Czemu się nie ujawnisz śmierdzący tchórzu "xxx"?
Brak ci jaj?
Zapewne tak, skoro mnie straszysz swoimi koleżkami.
Jak chcesz do mnie pisać, to najpierw skończ podstawówkę i naucz się dobrze pisać i czytać (zwłaszcza po zrobieniu z Samirahini faceta 😆 😆 ).
👿 👿
Zwykłem rozmawiać tylko z równymi sobie a nie z jakimiś nędznikami.
romans, gej ,gangster a na samym poczatku sympatyczny hammer chyba sie boje co bedzie dalej….. 😈 😈 👿 😈 👿 👿 😈
jestem tu nowy. wlasnie sie zarejestrowalem ale bywalem na roznych forach i czegos takiego zrozumiec nie moge…
oco chodzi z tym topikiem i postami. ❓ ❓ ❓ ❓
Sie nie przejmuj wiesz?
Nie takie cuda świat widział…
Przecież nikt tak nie potrafi jak Polak.
Nikt też nie był dotąd tak głupi, żeby mnie posądzić o to co sam robi.
Zastanówcie się, dlaczego wspomniał o tych Cyganach?
Każdy w tym mieście i nawet nie tylko tu wie, kto najbardziej najeżdża na oszustów i drani, również Cyganów.
Czytać trzeba ze zrozumieniem, bo w przeciwnym razie człowiek staje się ogłupiony co najmniej jak ci od Rydzyka. 😀 😆 😆
No i patrzcie jak to wyszło.
Fatamorgana hersztem bandy złodziei i oszustów!!!
Tego to naprawdę jeszcze nie było od czasów jak kosmos powstał… 😯 😯 😯
Jeszcze dzisiaj sprawą zajmą się gliny. Ustalą adres IP, czy URL i dojdą gdzie siedzi ten rynsztok. 👿 😡 👿 😡 👿
szkoda ze xxx niema odwagi cywilnej mi tego powiedziec w prosto w oczy nielubie takiego zalatwiania spraw!!!! cwaniactwo przez neta,przez tel co to ma byc za szczeniactwo ❓ ❓ ❓ 😈
No i sie wydalo.Fata!Prosze sobie absolutnie nie przypisywac wodzostwa w naszej zorganizowanej grupie przestepczej!Mozgiem tego przedsiewziecia jestem bowiem ja Samirahini vel Samirahin (forma meska),ktory w swojej garsic zelaznej scisnal takze reszte pobratymcow (w tym moj bardzo osobisty security guy 😉 ).
PS.narzedzie tortur:bialy krolik-morderca,rzuca sie wprost do gardel niewinnych dziatek napadanych we wlasnych domach.
Saluto… cosa nostra:)
Fatamorgana, ten klient-pacjent kwalifikuje sie na prywatny akt oskarzenia – co najmniej. Ciekawe, czy przy rejestracji wpisal swoje prawdziwe dane. Obawiam sie ze nie. Strony takie jak ta "na czarno" spelniac moga pozytywna role ale moga tez dawac szanse ronym gnojkom na obrzucanie ludzi blotem. Juz nie wspominajac o Tobie i innych – ale jak przeczytalem, ze nawet Marta jest w tym "Koza Nostra", myslalem, ze spadne z krzesla. Dlatego takie strony powinny bardzo rygorystycznie zadac podawania szczegolowych danych. Sa strony internetowe, ktore informuja uzytkownika, ze jego host o adresie takim i takim plus adres IP (tak to sie nazywa?) jego komputera zostana zapisane w historii przy jego wypowiedzi i zostana udostepnione upowaznionym organom w razie, gdyby wypowiedz naruszala czyjes dobre imie lub wrecz stanowila sama w sobie przestepstwo z innych wzgledow. Nie wiem, jak wyglada na tamtej stronie zarzadzanie danymi o takim charakterze i czy sa tam jakies procedury zapobiegajace takim przypadkom, jak ten
Czy są czy nie ma…. Jest ślad na serwerze.
Napisałem do Admina, ale tak w ogóle, to mnie to wisi ile czasu to potrzymają. A dlaczego?
Ano dlatego, że uznałem że to mimo wszystko forma reklamy. W wyjaśnieniu użyłem kilkakroć nazwy leeds.pl, aby lepiej zapadała w pamięć hehe…
Niech ludzie wiedzą że jest taki człowiek jak ja. Jak się zrobi lekki szum, to czasem dobrze, chociaż rewelacyjnie sporej liczby odwiedzin to tam nie mają.
No i ja nie jestem jakimś Kaczyńskim, żeby się bać o reputację…
Akurat w moim wypadku jestem zupełnie spokojny zwyczajnie dlatego, że nie zrobiłem niczego czego mółbym się wstydzić.
Piszcie, piszcie ludzie o mnie i o nas jak najwięcej. Będzie to i tak autoreklama hehe…Niech jak najwięcej ludzi się tym zainteresuje.
xxx jest taki głupi, ale nie rozumie, że ma do czynienia ze mną, a ja nawet z pozornie przegranej zawsze wychodzę na swoje.
Tu jest podobnie.
Jak to czyta ta xxx kreatura, czy jemu podobni to pamiętajcie, że trafiliście na mądrzejszego od was.
Na pohybel wam!
No jednak nie wytrzymalem i tez sie tam wpisalem. Delikwent mogl pisac z kawiarenki ale w kawiarenkach sa kamerki (czytasz to delikwencie?) w bibliotekach mozna sie zalogowac tylko na karte. Jesli pozyczyl, bedzie mial ktos problem. Jesli ukradl, on bedzie mial problem, bo w bibliotekach tez sa kamerki. Fatamorgana, ten biedy przypadek nie ma zielonego poojecia, ze w Internecie jest tak anonimowy jak Sylwester Stallone w Rocky 26. Mysli, ze jak napisze xxx to juz moze wszystko i nikt u niczego nie udowodni. Informatykiem nie jestem ale mam troche "przegiete" na punkcie przestepczosci internetowej i komputerowej. Ten koles juz ma problem. Niech teraz bierze gumke myszke i probuje zetrzec z ekranu swoje "ostrzezenia" przed "zlodziejami" "oszustami" no i przede wszystkim przed "znana z wiezienia bezbronnych emerytow w fortepianie" nasza Marta. Ja mam dla Ciebie koles (bo na pewno sledzisz czarna liste) taka rade. Zaloz sie z kims o duze pieniadze, ze Policja cie nie namierzy w ciagu trzech miesiecy. Moze akurat wygrasz. A jak przegrasz, to i tak nie bedziesz musial placic, bo bedziesz zajety czym innym. Pmysl sobie tez o tym, ze oczerniajac ludzi, dajc falszywe swiadectwo o nich jako o "zlodziejach", "oszustach", opisujac nawet jakies "przypadki" rzekomych napasci czy kradziezy, popelniasz przestepstwo, ktore moze byc scigane. Jesli wiec masz dowody na to co napisales, gnaj szybko na Policje i zglos popelnienie przestepstwa przez osoby, ktore wskazujesz. Nie masz dowodow? No to masz klopot. Prawdopodobnie z ta sama Policja. Pamietaj, ze Fatamorgana wie jak postepowac w takim przypadku i bedzie postepowal scisle i zgodnie z prawem. Co dla Ciebie wcale nie jest dobra wiadomoscia
Cytat:
"Zostawże go, niechaj nie mówia jeno o nim…
🙂 🙂 🙂 😉 😉 😆 😆
Jasne. Natomiast jesli ten xxx odezwie sie znowu w tym guscie na tamtej stronie, to chyba trzeba bedzie cos z tym zrobic, bo ludzie czytaja i potem fama Morgana sie niesie. Ciebie beda unikac i trafia prosta w opiekuncze rece xxxopodobnych. 😉
O to się nie troskaj.
Wkrótce rozsławię cygańskie sposoby na całą Polskę i Anglię.
Chyba nie tylko nawet cygańskie…. 😛 😛 😛 😛
Będą mieli taką reklamę, że aż się zdziwią. 😛
Lapie. No to trzymam kciuki i jestem z Toba 😆
Ja wiem- bo sprawdzalam- ciezkie pieniadze sie placi, za taki uszczerbek na imieniu- zwlaszcza w moim przypadku, gdzie moj nick jest moim imieniem i nazwiskiem, i nie ma to tamto , tylko koles jest winny- niech placi mi rente do konca zycia
heheheh
🙂
Marto, koles przede wszystkim podpada pod polski wymiar sprawiedliwosci. Zniewazyl z nazwiska osoby, ktorych dobre imie zostalo w ten sposob naruszone – biorac pod uwage szybkosc rozprzestrzeniania sie informacji w Internecie rozmiar naruszenia tych praw jest ogromny. Osoby te ni moga sie skutecznie bronic. Wiadomo, ze czyta sie artykuly a nie sprostowania. Koles popelnil przestepstwo prywatnoskargowe ale ja bym zaryzykowal twierdzenie, ze dzialal on w celu wyrzadzenia krzywdy grupie osob, w zwiazku z czym jego dzialanie uderza w interes spoleczny a to powinno zainteresowac nim prokurature w Polsce. Niezaleznie od tego facet ma przegrana kazda sprawe w Anglii, poniewaz jego post jest dowodem a nasze zeznania kontrdowodem plus posty Faty i Wasze, z ktorych jasno widac, po co jestescie na forum i jacy z Was "mafiosi". Ja na jego miejscu juz dawno bym sie pakowal i znikal gdzie pieprz rosnie. Jakos osobiscie przestalem go lubic i jesli jeszcze raz wychyli glowe na necie, sam podejme kroki prawne przeciwko niemu.