Strona główna Działy Hyde Park Dig Up

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    devil
    Participant

Witam,
    Chciałem przedstawić zespół Dig Up – który obraca sie w muzyce
    hard-core’owo metalowej , zapraszam na strony zespołu http://www.digup.prv.pl, http://www.myspace.com/digup.
    Czekam na wpisy i opinie
    Pozdrawiam 😈 😈 😈

fatamorgana
    Participant

Cześć.
    A na ten Opeth Festival jedziesz? 🙂
    W ogóle to ciekawe nicki macie ludzie…
    Poszukałem i mamy tak: boruta, czort, i …devil…Brakuje jeszcze Szatana.
    Co to? Jakiś zlot diabłów na forum? 😀 😯 😯

devil
    Participant

witam, na festival Opeth nie jadę, poza tym trudno by mi było gdyż wpisy i temat założyłem w Żywcu – nie jestem na wyspie 😀 choć w Leeds spędziłem 6 miesięcy jakiś czas temu
    temat powstał głównie dla małej reklamy kapeli, co do zlotu diabłów cóż południe Polski do czegoś zobowiązuje 😈 pozdrawiam

Mediator
    Członek

Kiedy widze goscia skadujacego w tempie maszyny do szycia "smieeeerc, smieeeerc, smieeeerc!" z dlonia ulozona w diabelka, zaraz przypomina mi sie poczciwy Jozef ze starego kawalu, ktory wlasnie tak wyciagal lape w gore w gospodzie krzyczac: "piec piw dla pracownika tartaku!" 😆

Zanim jednak rzuci sie na mnie devil, uspokajam – dla mnie dopoki czyjs devilizm ogranicza sie do muzyki i jest po prostu formalnym wyrazem identyfikacji z jakims tej muzyki nurtem czy gatunkiem, wszystko jest wzglednie OK. Gorzej, jesli muzyka jest tylko platforma do szerzenia nienawisci i czarnego jadu. Mam nadzieje, ze to zainteresowanego nie dotyczy. Pozdrowienia. Twardowski 😆

devil
    Participant

proponuje wejśc na strony Dig Up i posłuchać 😀 co do szerzenia diabelstwa – cóż jest to temat na inna rozmowe 😈 pozdrawiam
    p.s. nie mam zamiaru rzucać się na nikogo bo i po co 😈

fatamorgana
    Participant

Diabli nadali….tę muzykę… 😀 😆
    Muza ostra- rwie jak szatan!
    I jest diabelnie głośna. 😆

devil
    Participant

i tak powinno być 😈 pozdrawiam

devil
    Participant

wypadało by troche rozruszać to forum 😀 PIEKŁO 😈 😈 😈 !!! POZDRO

Mediator
    Członek

No to niedobrze, ze PIEKLO. A probowales jakiejs masci? Albo czopkow? A mze byles ostatnio na jakiejs imprezce i slabo pamietasz 😆 😆 😆 ? Wlasnie zawsze zastanawiam sie, czemu niektorych ludzi tak pociagaja te piekielne klimaty. Wiekszosc z nas sie tam zalapie predzej czy pozniej, wiec po co sie spieszyc 😉 Forum, jest rozruszane i ja sie ciesze, ze nikt mnie nie probuje zapisac do zespolu tanca ludowego im. Wodnego Ptactwa Domowego. Ale przeciwko samej muzyce typu hard-core-metal-materialy budowlane nie mam nic i nawet nie uciekam jak to graja. A na post odpowiedzialem, bo chcialem sie troche z ranca rozruszac. NIEBO 😆 😆 😆 Pozdro 😆

devil
    Participant

uśmiałem sie troche przy ostatnim wpisie – ale z tym niebem to troche poleciałeś 😀 co do pociągania w kierunku piekielnych klimatów cóż przeważnie to co zakazane, straszne i uśmierca – interesuje najbardziej a potem sie okazuje że to wielka kupa 😈 pozdro

Mediator
    Członek

No i wlasnie to mam na mysli. Dla mnie (a "trochu pogrywam") wazne, zeby czlowiek byl normalny. Co gra, co spiewa to juz naprawde kwestia jego wyboru i nikomu to nie szkodzi, dopoki teksty jawnie nie nawoluja do agresji, prostytucji, zwiazkow niesakramentalnych i niekasowania biletow w ZKM 😆 😆

devil
    Participant

😈 PIEKŁO 😈 !!!POZDRO 2 all!!! 😀 😀 😀

v-tec
    Członek

Go to hell 😆

devil
    Participant

juz jestem w przedsionku hell’a 😀 pozdro 😈

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.