Strona główna Działy Hyde Park WITAM;);:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Michalwroc
    Członek

witam na forum leeds jestem w miare nowym mieszkancem angli…
    mieszkam w okolicach leeds 15 min od leeds
    od forum oczekuje tylko normalnosci

wypowiadalem siejuz na kilku frorach glownie motoryzacja

nieoczekuje niewiadomo czego jestem poprostu sam w uk i chcialbym z czasem poznac troszke normalnych ludzi a zarazem dowiedziec sie czegos ciekawego o uk

prace mam slaba bo slaba ale mam moze trafi sie lepsza zobaczymy narazie zyje

pozdrawiam wszystkich forumowiczów

gdybym cos xle zrobil nie banowac:D 😀 😀 😀 tylko informowac:)

fatamorgana
    Participant

Witaj.
    Miło czytać taki naturalny i po prostu sympatyczny post od kogoś nowego.
    Od razu Ci powiem, że chyba nikt nie powinien nazywać Cię Januszem, ponieważ nie dość, że ładnie się z nami witasz, to jeszcze potrafisz być szczery, skromny i obiektywny, a to rzadka zaleta większości "nowych" przyjeżdżających do UK.
    To nie jest tak, że wszystkich nowych skazujemy na gorsze traktowanie, ale po prostu spora liczba nowoprzybyłych daje się robić w balona cwaniakom jakby byli dziećmi. I takich właśnie krytykujemy oraz czasem wykpimy nieco, ponieważ na zdrowy rozum nikt nie powinien tak robić jak oni.
    Sporo z nich zaczyna swoją obecność tutaj od zadawania wiecznie tych samych pytań, wałkowanych masę razy, w ogóle nie szukając informacji już istniejących. A to też świadczy samo za siebie.
    Muszę przyznać, że spodobało mi się, że zacząłeś zupełnie inaczej i jak u mnie to już masz plusa.
    Staraj się uważnie czytać posty zawierające istotne dla Ciebie informacje, a na pewno przyda Ci się to czego się dowiesz…
    I jeszcze tylko dodam, że nie jesteśmy jakąś zamkniętą społecznością, nieotwartą na nowych.
    Wczoraj kilku takich nowych (są od niedawna, lub jeszcze nie widzieli się z nami live"), miało okazję się przekonać, że jest zupełnie inaczej niż być może przypuszczali. W każdym razie, że jest miło i sympatycznie, oraz jest z kim i oczym porozmawiać.
    Pozdrawiam.
    Fatamorgana.

ela1981
    Participant

Witam, zycze powodzenia i takze pozdrawiam.

Michalwroc
    Członek

dzieki wielkie mile 😀
    moze poznamy sie na tym spodkaaniu bo chce wybracsie na ta impreze :):)

dodam tylko… niezloscie siejak czegos nieznajde bo mam bardzo ograniczony dostep do kompa… i zaledwie ogranicza sieto do kilku chwil dziennie lub godzinki w welkkend

odea75
    Członek

No witamy zwłaszcza że pochodzisz z pięknego miasta Wrocław ktore jest nam bardzo bliskie. zyczymy powodzenia i pozdrawiamy 😉 odea75 i mąż 😉

fatamorgana
    Participant

A odea 75 i jej tajemniczy mąż
    z jednego nicka korzystają wciąż… 🙂 🙂 🙂

kunegunda
    Participant

czesc wroclawiak pozdrowionka od ziomala 🙂

v-tec
    Członek

Odea i jej mąż dzielą stół, łoże i nicka 😆

odea75
    Członek

A dziela dziela.Czyzby to problem byl?Tego nicka to chyba najczesciej dziela bo raczej sie wymijamy.Aczkolwiek wspolny stol i loze rowniez choc rzadko,maz znika na noce….do pracy.Pozdrawiam.Odea

v-tec
    Członek

Przykro… jakbyś potrzebowała towarzystwa na noc w zastępstwie męża to wiesz, na priva 😉

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Przykro… jakbyś potrzebowała towarzystwa na noc w zastępstwie męża to wiesz, na priva 😉

v-tec lepiej tak niepisz bo ja za mile"dobranoc" zostalem posadzony o romans 😀 😀 😀 😀

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

😯 😯 😯 😯
    Wszystko wszystkim, ale takich propozycji to tu jeszcze na forum nie widziałem… 😮 😮 😮 😀

hammer18
    Participant

fata zawsze musi byc ten pierwszy raz i dobrze( i nie) ze to doswiadczony forumowicz 8)

odea75
    Członek

Ho,ho,ho…V-tec Ty chyba nie dzielisz wspolnego nicka z zona?Czyzby i loza rowniez? 🙂 Pozdrawiam

v-tec
    Członek

Odea, mówiłem ci na priva! Całe forum nie musi wiedzieć że między nami coś jest! A łoże dzielę, ale wiesz chyba o tym że mężczyzna jest z natury poligamiczny? 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.