Strona główna Działy Dziecko przemoc w szkolach

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kasha16
    Participant

Odrazu chce powiadomic wszystkich ktorzy uczeszczaja tu w anglii do szkoly zeby nie zadzierali z angielskimi gowniarzami oni sa okropni mam taki przyklad w mojej szkole<mi nic nie robia>ale moim znajomym!!!Jestem w 11 klasie high school a wiekszosc mysli tylko o seksie,pali papierosy,i zauwazylam ze niektore dziewczyny maja slady po kluciach na rekach!!!!Ale ta wiekszosc mieszka na beestonie wiec sie nie dziwie 😀 alr sa tez mili porzadni anglicy zauwazylam ze wlasnie murzyni sa najbardziej uprzejmi takie gowniarze co ledwo od ziemi odrosli to potrafia tylko fuck off, bich ,fuck you ,etc.wiec nie badzcie glupkami i nie zaczynajcie z takimi bachorami bo moze to sie wam zle skonczyc 🙂 😛 pozdro

v-tec
    Członek

Twoje uwagi są w dużej mierze słuszne, choć nie trzeba było koniecznie powtarzać 2x 🙂 Mam córkę w twoim wieku i też miała kłopoty w szkole, w końcu ją zmieniła. Na razie trzeba jakoś dociągnąć do końca (już blisko!) mam nadzieję że w college’u ten najgorszy element zostanie odfiltrowany i zostanie ciekawsze towarzystwo. Jakie masz plany co do wyboru szkoły? Moja córka skłania się ku administracji, na razie kurs zawodowy (nvq) bo na licealny (A) raczej sie nie dostanie, ma póki co za słaby język żeby zdać gcse.
    PS. Chyba: Life is learning ❓

kasha16
    Participant

No to widze ze nietylko w mojej szkole jest taka sytuacja 😆 Ja planuje najpierw robic mature w tej szkole co jestem a co do mojego jezyka to tez nie jest najlepiej ale caly czas sie ucze.A zostaje w tej samej szkole poniewaz boje sie ze w innej moze byc gorzej…a ta juz dosyc dobrze znam i wiem na co uwazac.Pozdro 😀 aaa i ja juz nauczylam anglikow co to znaczy mnie zaczepiac i sa mili co do mnie poniewaz nie pozwolilam sobie na to zeby np mnie wyzywali czy dotykali tak jak to oni lubia 8)

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kasha16 wrote:

ja juz nauczylam anglikow co to znaczy mnie zaczepiac i sa mili co do mnie poniewaz nie pozwolilam sobie na to zeby np mnie wyzywali czy dotykali tak jak to oni lubia 8)

Fajnie czytac, ze osoba w twoim wieku ma tak poukladane w glowie, no wkoncu Polka jestes.

v-tec
    Członek

W tej szkole zostaniesz do maja jeśli dobrze liczę… a potem? O to mi chodziło.

Marta Klecz
    Członek

Kurcze SZOK
    Kasha- trzymaj sie mocno…tak trzeba inaczej w zyciu sie dostaje.
    Jestem w szoku ale tez pelna podziwu….ile masz lat jesli moge spytac?

anka86
    Participant

chyba 16 😀 sadzac po nicku 😉

Marta Klecz
    Członek

😉
    😛

No to jak na 16 to jest git. Dziewczyna ma rozum przynajmniej. No i to mnie cieszy. Jak mlode polskie dziewczyny potrafia stanac i sie zastanowic. Nie utozszamiaja sie z chavami. Tu jest tyle tej choloty.

kunegunda
    Participant

spokojnie teraz gorsze przed toba 🙂
    bedziesz miala w klasie wiecej ciapatych to dopiero bedziesz miala ubaw

kasha16
    Participant

No ja mam 16 lat…wlasnie po tej klasie zostaje w tej samej szkole bo chce zrobic angielska mature.wydaje mi sie ze tak bedzie najlepiej chyba ze podpowiecie mi jaka szkole najlepiej zrobic zeby pozniej miec dobrze w zyciu bo zabardzo sie nie orjentuje 🙂 Jesli chodzi o ciapatych to mam ich pelno w mojej klasie jest ich najwiecej i szczerze mowiac oni sa spoko gorsi od nich sa anglicy!!!Dzisiaj rano czekajac na przystanku na autobus tylko sie zdenerwowalam bo dwaj gowniarze mowili ze czego my tutaj wszyscy polacy szukamy ze mamy wracac do siebie do domu do polski bo tu nie ma dla nas miejsca i zaczeli bluznic na Polske.Ja oczywiscie na to nie pozwolilam zeby tak sie wyrazali na temat polakow i im odpyskowalam…powiedzieli ze jezyk polski jest walniety i ze nie chcieli by w takim jezyku gadac a ja im na to ze polacy rozumieja i po polsku i po angielsku i nawet niektorzy jeszcze w innych jezykach a oni sa leniwi i potrafia tylko swoj jezyk wiec sie zatkali a w szkole przepraszali za to co robili …
    Podpowiedcie mi co do tej szkoly bo nie mam pojecia co jest najlepsze…Pozdrawiam 😀

kunegunda
    Participant

to tylko zalezy od ciebie co chcesz w zyciu robic

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kasha16 wrote:

ktorzy uczeszczaja tu w anglii do szkoly zeby nie zadzierali z angielskimi gowniarzami oni sa okropni

W takim państwie nauczyciel boi się uczniów i zaczyna im pochlebiać, a uczniowie nic sobie nie robią z nauczyciela, a tak samo ze służby, która ich odprowadza do szkoły.

(2366 lat temu napisał Platon na temat państwa demokratycznego) 😉

gonia
    Participant

Moja mala rada jesli juz zrobisz ta tzw maturke pnij sie wyzej…idz na studia wybierz jakis kierunek ktory cie interesuje…i moge ci zagwarantowac ludzi typu chav’y naprawde ciezko spotkac na univerku…a przede wszystkim jest duza wielonarodowosc i tolerancja 🙂 tolerancja nawet ze strony wykladowcow ze twoim pierwszym jezykiem nie jest angielski 🙂
    powodzonka i tak trzymac 🙂

fatamorgana
    Participant
Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.