Strona główna Działy Hyde Park No to jak to naprawdę jest z tym seksem???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

A jednak nie myliłem się!
    Anglicy są naprawdę the best!
    Tylko że zobaczcie w czym? 😆 😆 😆 😛 😛 😛
    http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8581777&rfbawp=1162521786.171

Mediator
    Członek

Jak z tym seksem? Z jakim seksem 😆 😆 😆 😆

ela1981
    Participant

"Małżeństwa – wynika również z badań – uprawiają generalnie więcej seksu niż osoby samotne" – a to dobre, ciekawe czemu?

Sarbin
    Członek

A o co chodzi??? 😛

Baggins
    Participant

[quote:3a6ac21fd5] "Małżeństwa – wynika również z badań – uprawiają generalnie więcej seksu niż osoby samotne" – a to dobre, ciekawe czemu?[/quote]
    tez nie wiem:/. sex w samotnosci to chyba cos bardzo popularnego…..

Marta Klecz
    Członek

CZesto nawet w malzenstwie sie zdarza niestety

Baggins
    Participant

[quote:7bb7ec0db0] CZesto nawet w malzenstwie sie zdarza niestety[/quote]
    Ooo, czy to z autopsji:)?

Marta Klecz
    Członek

niestety- mnie nikt by sie nie odwazyl za zone pojac….

Mediator
    Członek

W moim zwiazku w ogole nie ma seksu. Za to jest cieplo i niesamowite, wrecz dyfuzyjne rozumienie siebie nawzajem. Ta cala reszta to taka pachnaca kwiatami okladka do basni, ktora za kazdym razem jest inna. Moze jestem staroswiecki ale wierze, ze wlasnie malzenstwo albo po prostu staly zwiazek oparty na milosci i przyjazni ma szanse na to gorne "C". Chyba skoncze, bo moglbym sie rozpaplac 😆

fatamorgana
    Participant

😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯
    Asceci czy jak?
    Znam tylko jeden taki przypadek, ale to były problemy innej natury.
    Mediator, coś mi się wydaje, że aż za bardzo szczery jesteś z nami.
    Bez urazy. Po prostu to są tak prywatne sprawy, że chyba nie dla forum.
    Zwłaszcza, że to nie jest forum małżeńsko- psychoseksualne. 🙄 🙄 😮
    Jak myślisz? Żona chciałaby abyś o tym tutaj pisał? ❓ 😕

Mediator
    Członek

No moze dodam jeszcze tylko, ze psychika i wyobraznia w polaczeniu z ogromnym uczuciem moga wiecej niz bliskosc w sensie doslownym, lecz pozbawiona tego magicznego ladunku. Nawet tysiace mil nie musza byc przeszkoda w wejsciu do tej jaskini swiatla.

A co do samotnosci w seksie… Kiedys nadalem temu imie – "niebo sufitu". Kobieta patrzaca w ciemny, choc przeciez bialy sufit w srodku nocy, "przedmiotowo" brana przez mezczyzne, ktory tak naprawde nie zaprzata sobie glowy nia prawdziwa. Wystarczy mu cialo i zeby koniecznie powiedziala mu potem ze bylo jej dobrze. Tak, Marta ma racje. Mozna byc samotnym nawet w tak intymnej zdawaloby sie chwili. A tak w ogole to dlaczego tak piszesz o sobie, tak smutno…?

Marta Klecz
    Członek

Tak sobie- nie dopatruj sie – bo jeszcze cos znajdziesz….

Mediator
    Członek

Marto, nie dopatruje sie w zadnym wypadku, po prostu sie z Toba nie zgadzam, a tak sie sklada ze jestem mezczyzna. Czytam twoje posty, widze, jak cieplo ludzie z forum podchodza do Ciebie. I jeszcze na dodatek grasz na fortepiania i to – jak pamietam – nawet Szopena. No to ja na swoj kulkowaty rozum w wersji przenosnej czuje przez sciane, ze jestes wspanialym, ciekawym i wrazliwym czlowiekiem. Byc z kims takim to dla mezczyzny chyba zaszczyt. Dla mnie – a jestem wlsnie z kims takim – to jest zaszczyt. pozdrawiam Cie cieplo

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mediator wrote:

psychika i wyobraznia w polaczeniu z ogromnym uczuciem moga wiecej niz bliskosc w sensie doslownym, lecz pozbawiona tego magicznego ladunku. Nawet tysiace mil nie musza byc przeszkoda w wejsciu do tej jaskini swiatla.

Faktycznie bardzo szczery jestes Mediatorze.
    W kazdym prawdziwym zwiazku, nie tylko malzenstwie potrzebne jest i jedno i drugie i tysiac innych rzeczy-uczuc-mysli-emocji, a jak czegos brak to musi to odpowiadac obydwojgu.

Prekursor
    Członek

Hmm…

Mediatorze ja osobiscie nie uwazam ze jestes staroswiecki.Wedlug mnie wiesz doskonale o co chodzi.Bo gra sie nie tylko na dwoch instrumentach.Tak jak napisales wszystko rozgrywa sie przedewszystim w glowie.Zaczyna sie glowie,szczytuje w glowie i rozleniwia sie w glowie.Glowa to najwazniejszy instrument!Glowa pozwala uniesc sie i wibrowac!!!Bez tego to tylko "mechanika cial i plynow" ktora niema nic wspolnego z sexualnoscia.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.