Strona główna Działy Hyde Park Bloke from Poland :)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek
    fatamorgana
    Participant

😆 😆 😆 😆 😆
    Znakomite zdjęcie i pomysł!
    Oddaje klimat kraju w którym wielokrotnie widziałem obrazki lepsze niż znane za komuny.
    U nas mówili, że jeden robi, a dwóch stoi i się patrzy.
    W Anglii jest jeszcze ciekawiej.
    Kiedyś widziałem gromadę mądrali i leni w liczbie 6-ciu, a jeden zasuwał.
    Nie wiem tylko czy to był Polak.
    Ja sam pracowałem niedawno, gdy pozostali w liczbie 8-miu siedzieli na "przerwie", którą wyciągnęli ponad 15 minut!
    😯
    Niebywałe.

luk.f
    Participant

Tylko 15 minut? U mnie w firmie przerwa na lunch to zwykle godzina. I nie wazne ze telefony dzwonia non-stop, ludzie wstaja i wychodza na lunch. Kiedys bylo mi troszke glupio tak rzucic wszysko na godzine, ale przyzwyczailem sie 🙂

kolo011
    Participant

Dupek jestes jakich malo , juz chyba wiekszego dupka w angli nie bylo , takich dupkow to powini w oswiecimiu trzymac a nie do roboty w angli wysylac zeby dziobali do szefa.jakbym mial robic z toba tobym ci dupe skopal jakbys tak podlizywal sie szefowi i musiales sie dupkiem urodzic skoro tak robisz.

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kolo011 wrote:

Dupek jestes jakich malo , juz chyba wiekszego dupka w angli nie bylo , takich dupkow to powini w oswiecimiu trzymac a nie do roboty w angli wysylac zeby dziobali do szefa.jakbym mial robic z toba tobym ci dupe skopal jakbys tak podlizywal sie szefowi i musiales sie dupkiem urodzic skoro tak robisz.

Kolejny z giertychowa matura????
    Przedmowce mego lekcje czytania ze zrozumieniem ominely na bank

Mediator
    Członek

Ja sie czasem denerwuje z lekka jak czytam takie posty ale ten kolega sniegowy rozsmieszyl mnie do lez. Nie dlatego, ze sobie nawrzucal "anonimowo" jak do betoniarki tylko dlatego, ze biedactwo w ogole nie wstrzelil sie mozgowo w to co go tak rozezlilo. Troche mi to przypomin sytuacje z jednego z obozow sportowych w Spale. Poszlismy do slynnej restauracji Pod Krasnalami z trenerem. Grzecznie. Lemoniada i kulturalna rozmowa. Trener opowiedzial jakis kawal i wszyscy rzeli. Nagle z drugiego konca sali podnosi sie chlop jak dab z lapami od koparki i czapce z pomponem. Idzie do nas. No to kiepsko. Nachylil sie nad stolem, spojrzal trenerowi w oczy i takim glosem zimnego mordecy wycedzil: "nnigdy, nigdy mnie nie doceniaj…" 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kolo011 wrote:

Ueeeeeeeeheheeeeeeehe! 😆 😆 😆
    Co za dupek to napisał! 😛 😛 😛 😛 ??? 😯 😯 😯

Mediator
    Członek

Fatamorgana, to pewnie jeszcze jeden z tych, co mysla, ze jak ktos mowi prosze i dziekuje to znaczy, ze ma na czole napisane "przyp… mi". Jak ja lubie te wszystkie "zabilbym cie", "dorwe cie" i inne kwiatki. Natomiast nie lubie jak sie do tego miesza Oswiecim 😈

fatamorgana
    Participant

Lubisz?
    No to..czekaj …Dorwę Cię! 😆 😆 😆 😛

v-tec
    Członek

Nie rozumiem dlaczego w ogóle odpowiadacie trollom. Proponuję wprowadzenie niepisanej zasady, że nie komentujemy postów autorstwa uczestników mających na liczniku poniżej 5.

Mediator
    Członek

Ja w kwestii glosowania nad wyborem trybu glosowania 😆 Nie mozemy przyjac tej zasady jako niepisanej, poniewaz V-tec wlasnie ja "napisal" 😆 😆 😆 . A tak powaznie to sie zgadzm, zeby nie komentowac idiotycznych postow pisanych przez takie egzemplarze. Tutaj komentarze byly, bo czlowiek naprawde zasluzyl na komentarz. Tak sie nakopal w tym swoim jednym poscie, tak nadupkowal, ze nalezy mu sie dobre slowo

gonia
    Participant

V-tec zgadzam sie z Toba niektorym naprawde nie nalzey odpowiadac na chamskie i beznadziejne posty…bo brak odezwu i totalna ignorancja glupoty zdaje najlepszy egzamin…
    jednak nie wiem o co ci chodzi z ta cyferka 5 na liczniku????????????
    czyzby chodzilo o liczbe postow na leed.pl ??
    bo jak tak to sie z Toba nie zgodze…

Mediator
    Członek

Ja tez sie przestraszylem, ze ta cyferka na liczniku to moze dotyczyc … 😆 ….. W tym roku mam slabiutki wynik

Mediator
    Członek

Byloby to niedemokratyczne i sprzeczne z idea i istota forum ale tez byloby skuteczne – wpuscic taki post jednym kablem i wypuscic go drugim, ktorego koniec na stale mieszka w muszli i to tej co szumi ale do ucha ja ciezko podniesc 😆

fatamorgana
    Participant

Czemu jeszcze nikt nie zajarzył że mam dobry humor i dlatego pastwię się nad tymi "zasrańcami" i innymi dupkami…? 😯 😆 😆 😆
    V-tec, jak będzie cisza i ban dla tych co < niż 5 mają, to oni nigdy nie dostaną odpowiedzi na swoje pytania.
    Cóż wtedy my obaj poczniemy, hę??? 😆 😀 🙂 🙁 😕

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.