Strona główna › Działy › Wieści z Polskiego Centrum › UWAGA! Do wszystkich forumowiczów! WOŚP nadchodzi…
Zgadza sie – nie widzialem, by Fatamorgana rzucal sie na dzieci z kijem albo wypraszal je z imprezy. Zgadzam sie – lepiej sie smiac i plakac. Ale jak bedziesz jezdzil tym rowerem, to moze nie badz taki …. rozrzutny ;))
Dafunkonline, w swoim blogu dales mi i Kmycicowi laurke ale to nie bylo tak jak napisales, bo to Ty najbardziej sie tam napracowales, wiec jesli bigos i zurek Ci smakowaly, to sam jestes sobie winien. A w ogole napisze do Ciebie niedlugo na priva, bo to "warunkowe" mnie zainteresowalo. Nie bede teraz wchodzil w szczegoly :)) Fajnie, ze maluch rosnie. A Ty zamist jezdzic po lids i dystrybuowac orgazm konstruktywny, poczekaj, skumuluj i…. zrob sobie do kompletu coreczke :)))
boję się, że przy LS7 spadnie mi ciśnienie…. w oponie 😀
Marta… przecież twój brzdąc nie rozrabiał…. a to świadczy o wychowaniu 🙂
jest z ciebie [img:aa2c86bb67]http://fiberya.com/sklep/katalog/mini/0607.jpg[/img:aa2c86bb67]
To nie chodzi o mojego brzdaca, ktory jest dobrze wychowany- ale jak kazde dzieci ma swoje zle momenty tez….
Tu chodzi o to ze ja osobiscie dzwonilam do Alka, on mi na to ze za pozno wyszlam z pomyslem, zeby sale na plan zabaw zamieniac, ja mu na to ze jak dziecie beda sie mialy czym bawic w salce obok to bedzie lepiej, i nie beda przeszkadzaly- tak to wyszlo od tego ze ja chcialam przywiezc cos dla dzieciakow, a fata powiedzial ze to nie jest impreza dla dzieci.
O to chodzilo.
O nic innego. Jestem pewna ze nikt nie ma nic przeciwko dzieciom- zwlaszcza tym dobrze wychowanym. Ja tylko chcialam przypomniec ze ci ktorzy nei maja dzieci o nich nie mysla. A ci ktorzy maja, nie maja czasu, i sily(w moim przypadku na czegokolwiek organizowanie).
prosze was nie ciagajcie tematu….
Robcie te dzieci i to szybko bo przeciez tu chodzi o brak towarzystwa.
Szybko to znaczy "nie zwlekajac", czy tez "krotko"? 😆 😆 😆
ja krociutko 🙂
wystarczy przypomniec sobie jak wygladala milo impreza Bon fire,dziecie swietnie sie bawily!!
no a pozatym marta od przyszlego miesiac bedzie nas mamow i tatow wiecej ,wiece bedziemy walczyc o swoje prawa z wieksza sila ,nie popuszcze 😉
Alez Hammer18, zeby walczyc o Wasze prawa, musielibyscie najpierw doznac ich naruszenia, a tego sobie nie przypominam. To jest w ogole burza w szklance wody. Tez bym sie czegos napil 😆
zartuje do zadnych starc nie dojdzie, ale faktycznie Marta ma racje jak sie niema dzieci to i sie o nich nie mysli, a powinno sie!!teraz poprostu bedzie nam rodzicom 😀 razniej a mysle ze z czasem niebedzie takich co nie beda mysleli 🙂 😉 prawda?
Ja uwazam osobiscie ,ze fatamorgana myslal podczas rozmowy telefonicznej z Marta Klecz o duzych dzieciach a Marta Klecz myslala o tych malych.No i jak przystalo na osobe odpowiedzialna,fatamorgana zabronil duzym dzieciom zabaw na trampolinie podczas WOSP.No coz… 8)
😯 😯 😯
Przychodzę po 15 godzinach roboty, zmęczony, Orkiestra jeszcze nie odespana i co widzę???
Gadanie o -za przeproszeniem- duperelach.
Co za malostkowosc i to gdzie? W temacie ktory ma teraz najwieksza poczytnosc!!!
Pieknie sobie ludzie teraz pomyślą…"zrobili impreze i teraz sie sprzeczają, kto o czym myślał, a o czym nie myślał.
A bo Fata powiedział, a bo to a tamto mogło by być, a bo jeszcze tam coś.
Trzeba było mądre pomysły zgłaszać w stosowniejszym czasie a nie w dzień imprezy. Niech ktoś spróbuje zorganizować w tak krótkim czasie coś podobnego, to zobaczymy, czy będzie sobie zawracał głowę takimi drobnostkami, czy czymś ważniejszym.
Więcej nie komentuję tego typu rozważań, bo nie cierpię zbędnej małostkowości i wymyslania pierdół podczas gdy są ważniejsze tematy…a i też widzę, że z tematu WOŚP i uwag typu "szkoda że Cię z nami nie było, zaczynają się jakieś "ale" .
Myślący do przodu zgłaszają swoje uwagi odpowiednio wcześnie, aby można było coś ująć w programie. Natomiast myślący do tyłu, próbują gonić czas którego już nie ma…
…a fata powiedzial ze to nie jest impreza dla dzieci.
Fata powiedział jeszcze coś, ale widać pamięc krótka i wybiórcza chyba.
Ja tylko chcialam przypomniec ze ci ktorzy nei maja dzieci o nich nie mysla…
Mam nadzieję, że to nie o mnie mowa. 🙄
a tak na serio to widziałem kilkoro dzieci na sali i jakoś żadne z nich nie było czujnie obserwowane przez alka (być może po serii fikołków i detonacji fata stracił do nich nerwy
Skąd to możesz wiedzieć skoro większość czasu spędziłeś w kuchni???
Właśnie że były, a przynajmniej w rejonie stolika ze sprzętem, bo ciekawe kto w razie zrzucenia przez dziecko specjalnie pożyczonego laptopa by za niego musiał zapłacić. Dziecko, rodzic czy ja?
Zbyt wielu szczegółów nie znacie więc proszę o koniec bezsensownej dyskusji. A w ogóle to nie na miejscu jest wypowiadanie uwag typu:
"To a tamto powinno być zrobione, to powino być pomyślane" przez osoby, które nie brały udziału w układaniu programu i nie były bezpośrednio przy tworzeniu imprezy a w dodatku nie posiadają żadnej wiedzy o ilości szczegółów technicznych jakie musiały być zapięte do końca- w dodatku tylko przez jedną osobę.
Następnym razem proszę przyjść odpowiednio przed eventem i dać znać jeśli się ma jakiś fajny pomysł. "PO" to sobie można gdybać…
Btw. Mediatorze, Ty się bawiłeś z uroczym baby a była dosyć późna godzina. Było mu tam źle? Jakoś nie zauważyłem… za to zdrowo pobalował z nami.:)
Może lepiej skupmy się na czymś bardziej konstruktywnym ok?
Mam już w głowie od dawna następne przedsięwzięcie. I teraz do Was pytanie: kto chce pomóc w jego przygotowaniu?
Zaznaczam od razu z wyprzedzeniem:
– to nie będzie tak duża akcja jak przy WOŚP, ale będzie polegała na ściągnięciu jak największej ilości ludzi na tę okoliczność.
– to nie będzie impreza do balowania i muzyki
– to nie będzie coś dla dzieci, choć naturalnie nikt im nie będzie bronił tam przebywać.
Kto chce pomóc? 🙄 🙄 🙄
Pozdrawiam niezawodny i niezapomniany "Leeds WOŚP Team". 🙂
fata ! podaj termin !
Termin dopiero będzie wyznaczony, ale na dzisiaj mogę powiedzieć, że będzie to sobota.
Odbędzie się to w marcu jak sądzę. Musi się odbyć, bo już raz przełożyłem. 🙂
Więcej informacji chętnym na priva.
Aha, nie będzie takiego gotowania i roboty w kuchni, zatem kolejne długie dyżury nikomu nie grożą.
Co najwyżej kawa, herbata, napoje i ciastko.
No i potrzebnych będzie mniej osób do pomocy niż przy całej Orkiestrze.
Myślę, że wystarczą 4 osoby. Ale minimum dwie muszą być ubrane w stylu biurowym (garnitur lub kostium) i naprawdę dobrze znać angielski.
Chyba wiem kto będzie pierwszą z takich osób…
🙂 🙂 🙂
ja się na to piszę, tylko muszę znać termin.. bo nie mogę obiecać nie znając daty.. 🙁 moje życie zawodowe jest … troszkę spontaniczne i do końca nie wiem kiedy będzie mi pot po rowku spływał 😀
niestety mój Business English jest w powijakach, ale mam garnitur, w którym wyglądam jak 100 milionów funtów 😀
hyhyhyhyhy
dobrze by było gdyby to był piątek, sobota.. bo w niedzielę zazwyczaj wypada mi jakaś mordęga… ale jak będę wiedział coś więcej to zawsze można zarezerwować sobie okienko w tygodniu
muszą być ubrane w stylu biurowym (garnitur lub kostium):) 🙂 🙂
biurowy kostium …. chyba nie kapielowy ???????????????? 😯
troche zaczynam sie obawiac co to za przedsiewziecie ..
nie dla dzieci …
nie bedzie gotowania 🙁
kostiumy jakies …
fata cos ty wymyslil tym razem ?????
no na pewno nie jest to stypa…
mam nadzieję…