Strona główna Działy Wieści z Polskiego Centrum UWAGA! Do wszystkich forumowiczów! WOŚP nadchodzi…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Ulka
    Członek

A jeszcze oczywiscie imprezy zamkniete, od 15grudnia do 14 stycznie. W czasie takich imprez tez sie zbiera pieniadze 😀
    Pozdrawiam

Prekursor
    Członek

Pomysl jest eksklemencki z tym zbieraniem.Tylko szkoda ze zawsze ktos na tym zarabia.Ale to nie przeszkadza aby cos zrobic w dobra strone niz siedziec obojetnie!

hammer18
    Participant

Proszę o zgłaszanie się wszystkich, którzy mogą być pomocni w zakresie organizacji imprez towarzyszących, poszukiwania i znajdowania sponsorów, znają się na transmisjach internetowych, licytacjach online, itp.

to chyba o to chodzilo a nie o jakies zatargi czy to dobre czy nie? to tego jest inny post w tym dziale 🙂 😈

OBSERWATOR
    Członek

Dokładnie tak!
    Co jest z Wami ludzie?
    Nie czas na pyskówki i przepychanki słowne. Co wolno, a co nie.
    Pogódźcie się wszyscy, są ważniejsze sprawy teraz niż zabawa w interpretatora.
    Dowiemy się wszystkiego wkrótce, a tymczasem Fata prosi o ZGŁOSZENIA CHĘTNYCH a nie dyskusje.
    Przecież napisał, że oczekuje krótkich zgłoszeń chętnych w tym poście, nie? 🙂
    To jak, nie ma chętnych? Przecież to tylko jedna niedziela.
    Wszystkie inne dni macie dla siebie i rodzin, więc nie powinno być problemu z odzewem. 😕

Mediator
    Członek

Ja sie nie bawie w utarczki i przepychanki. Pierwsza rzecza jaka zrobilem, bylo zgloszenie siebie i swojego syna. Twoje pretensje Obserwator nie dotycza zatem mnie – ja te idee i inicjatywe pojmuje. Fatamorgana ma moj adres mailowy, ma takze prive i jesli chce dodatkowego potwierdzenia, moze je bez trudu uzyskac. Osobiscie bardzo nie lubie na forum wlasnie takiego czepiania sie wszystkiego az do rozbioru gramatycznego zdania. to dziecinada i tu sie z toba zgadzam. I jeszcze jedno. Moi bliscy sa w Polsce. Nie mam dla nich "innych niedziel". Zabolalo…

Sandgirl
    Członek

Jak znajdziemy czas z moim kochaniem to tez sie wlaczymy do akcji 🙂 Moze uda nam sie jakies gadzety drobne skombinowac ze sklepu gdzie pracuje. Moze, jak bede na tyle smiala, to rozglosze to troche w college’u.
    A tak przed snem mi wczoraj przyszlo do glowy: moze zaangazowac w to troche lokalne media, jak np Aire FM..?
    Ale to tylko takie moje przemyslenia…

OBSERWATOR
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mediator wrote:

Ja sie nie bawie w utarczki i przepychanki. Pierwsza rzecza jaka zrobilem, bylo zgloszenie siebie i swojego syna. Twoje pretensje Obserwator nie dotycza zatem mnie – ja te idee i inicjatywe pojmuje. Fatamorgana ma moj adres mailowy, ma takze prive i jesli chce dodatkowego potwierdzenia, moze je bez trudu uzyskac. Osobiscie bardzo nie lubie na forum wlasnie takiego czepiania sie wszystkiego az do rozbioru gramatycznego zdania. to dziecinada i tu sie z toba zgadzam. I jeszcze jedno. Moi bliscy sa w Polsce. Nie mam dla nich "innych niedziel". Zabolalo…

Nie jestem w stanie zapamiętać kto kogo i gdzie ma. Szanuję wszystkich wraz z rodzinami, więc nie sumujmy tego co nas boli, bo nie o to chodzi.
    Taki los emigranta. Lepiej się skupić na tym co przed nami.
    Każdy ma inną sytuację i swoje sprawy, ale tu chodzi o zjednoczenie w jednym wspólnym celu, a nie o wymienianie jak kto ma. To jest już prywatna sprawa każdego człowieka. Nikt w to nie wnika.
    Pozdrawiam. Nie pozwólcie, aby różnice zdań popsuły cokolwiek dobrego. Proszę Was o to. 🙂

Mediator
    Członek

Potwierdzam – wchodze w to i wchodzi w to moj syn. Nie wiem, czy dostanie puszke, bo ma na imie Jan 😆

fatamorgana
    Participant

Myślę, że dostanie z tym, że udział niepełnoletnich jest możliwy o ile są cały czas w towarzystwie dorosłej osoby, tj. rodzica lub opiekuna.
    Raczej nie kolegi z boiska.
    Ale w Waszym wypadku no problem.
    Jak wyjaśnia Sztab Główny, wszystko opiera się na zaufaniu.
    A ja Ci ufam.
    Pozdrowienia dla Ciebie i Twego syna. 🙂

Mediator
    Członek

Normalnie jakbym dostal tlenu. Delikatnie mowiac Fatamorgana – dobrze, ze wszwdles na ten watek. Dziekuje za zaufanie. "Johny" ma juz "prawie" 22 lata, bo to byla praca maturalna 😆 . Ma dobrze w glowie i na pewno nie bedzie wydziwial. Jak bede wiedzial, jak mamy poukladane plany pracy na styczen od razu dam znac. Gdyby trzeba bylo wczesniej sie spotkac, to tez nie problem, jesli akurat bedzie wolny dzien. Pozdrawiam. Jak widac – z tymi, co mowia do mnie madrze i konkretnie, rozmawiam w tym samym stylu.

hammer18
    Participant

cieszy mnas to ze sa tacy ludzie jak Ty MKediator juz to wjakims poscie pisalem!jest juz kilka osob ale wydaje mi sie ze to wciaz malo

Mediator
    Członek

MKediator… nawet ciekawe i dla mnie raczej komplement. Wiesz Hammer18, mnie przy zyciu i jako takich zdrowych zmyslach zawsze trzymali tylko ludzie. Musieli, bo inni ludzie "robili" mi calkiem odwrotnie. Czyli jak w zyciu. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze na cos sie przydam, a z menadzerem sprobuje juz ustawiac te niedziele w styczniu.

hammer18
    Participant

Mediator …… ahc te palce lataja mi po klawiaturze 🙂

fatamorgana
    Participant

Z tej krzyżówki wyjdzie w końcu "MK editor", ale to akurat byłoby o kimś innym… 🙂 🙂 🙂

gonia
    Participant

ja sie wlasciwie z checia zglosze jesli potrzebna jakas pomoc…
    moze organizacyjna czy cos 🙂
    juz pare dobrych lat z orkiestra mam za soba 🙂 moze to sie na cvos przyda…
    pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.