Strona główna Działy Wieści z Polskiego Centrum UWAGA! Do wszystkich forumowiczów! WOŚP nadchodzi…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • Autor
    Wpisy
    Mediator
    Członek

Fatamorgana, zadne z dwojki dzieci, ktore mialem zaszczyt opychac ciastkiem i "dopijac" sokiem z brzoskwini nie zglaszalo zastrzezen co do organizacji imprezy. Skad wiec ta cala zadymka? kazdy, kto sprobowal z matka dyskutowac majac za temat jej dziecko wie, ze to sie zawsze zle konczy. Proponuje to w ogole odstawic na bocznice.

fatamorgana
    Participant

Coś dla Polaków i Anglików. Coś czego tu nie było, ale jest bardzo potrzebne.
    Bez kostiumów kąpielowych… 🙂

dafunkonline
    Participant

coś czego tu nie było ?
    dla Polaków i Anglików ?
    turecka łaźnia ? to dlaczego stroje kąpielowe nie są potrzebne ?
    😉

czy to będzie związane z pracą biurową ? otwarcie jakiegoś biura ?
    bosh… nie trzymaj nas w niepewności fata…

hammer18
    Participant

badzcie cierpliwi a wszystkiego w swoim czasie sie dowiecie!!! 8)

Mediator
    Członek

Wchodze doslownie na chwilke, bo juz wychodze 😆 Hammer, jak mam zglaszac akces do czegos, o czym nie wiem nic? Ty piszesz, ze sie dowiemy i zeby cierpliwosci. Cierpliwosci mam cale gory ale musze wiedziec o co chodzi, zebym mogl ocenic czy moge i czy chce w to wejsc. Ty juz wiesz, skoro wiesz, ze i my sie wkrotce dowiemy. No to jestes w uprzywilejowanej sytuacji . Zaczekam oczywiscie cierpliwie i zastanowie sie, czy wchodze czy nie. A teraz – zgodnie z zapowiedzia – wychodze 😆

Pozdrowienia

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Termin dopiero będzie wyznaczony, ale na dzisiaj mogę powiedzieć, że będzie to sobota.
    Odbędzie się to w marcu jak sądzę. Musi się odbyć, bo już raz przełożyłem. 🙂

Więcej informacji chętnym na priva.
    Aha, nie będzie takiego gotowania i roboty w kuchni, zatem kolejne długie dyżury nikomu nie grożą.
    Co najwyżej kawa, herbata, napoje i ciastko.
    No i potrzebnych będzie mniej osób do pomocy niż przy całej Orkiestrze.
    Myślę, że wystarczą 4 osoby. Ale minimum dwie muszą być ubrane w stylu biurowym (garnitur lub kostium) i naprawdę dobrze znać angielski.
    Chyba wiem kto będzie pierwszą z takich osób…
    🙂 🙂 🙂

Mediator- diabel tkwi w szczegolach prawda????

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

diabel tkwi w szczeoglach

nooo taaaa….
    to teraz wszysto jasne…
    polska czarna msza …
    pewnie garnitury czarne.. podkrążone oczy… zapach siarki … a kto przynosi kota ?
    tego rzeczywiście nie było.. że też się nie domyśliłem..naprowadziłeś mnie na trop hammer 😀
    ghyghyghyghy

fatamorgana
    Participant

Dafunk, please. Pożartować można i ja to nawet lubię, ale cały ten temat i posty tutaj powinny być poważniejsze, nie sądzisz?

Niech się zgłaszają ci, którzy w ogóle mają chęć pomóc i na pewno dotrzymują słowa (notabene po WOŚP mam przegląd osób, u których na gadaniu się kończy lub nie…).
    Na priva poproszę, a wtedy podam więcej szczegółów.
    Pozdrawiam.
    Artykuł i zdjęcia z Finału powinny lada godzina być na stronie… 🙂

fatamorgana
    Participant

Jak ktoś chce zdjęcie z Finału WOŚP w większej rozdzielczości czy wielkości to proszę zgłosić na priva. Max. mają 4,2 MB

Malgon
    Participant

Nawet niezle to wyglada Alek. A artukul zgola jak przy odbieraniu Oscara -tyle podziekowan 🙂

Ja tez pstrykalam fotki wiec moze dolacze swoje jakos niebawem 🙂

Tym czasem pozdrawiam wszystkich.

MK
    Członek

Rzeczywiwscie calkiem przyjemnie to wyglada.

Aczkolwiek, zawsze mi sie wydawalo, ze przygotowywanie "listy podziekowan" jest troche "niebezpieczne" bo za zwyczaj o kims sie zapomina i pewnie tej osobie jest dosc przykro.

Nie znalazlem na liscie dwoch osob:
    [b:ebb7c52e1e]-Darka[/b:ebb7c52e1e] ktory pomino, ze jest w trakcie sesji egzaminacyjnej przygortowal strone http://www.wosp.leeds.pl oraz uruchomil PayPal.
    [b:ebb7c52e1e]-Marty Klecz[/b:ebb7c52e1e] ktora przede wszytskim jest w komisji finanoswej i bedzie liczyc pieniadze ze zbiorki.

Pewnie jest kilka innych osob o ktorych nie wspomnialem.

Malgon, przeslij prosze zdjecia na leeds@leeds.pl -wstawimy je na strone.

pozdr

hammer18
    Participant

MK wrote:

Rzeczywiwscie calkiem przyjemnie to wyglada.

Aczkolwiek, zawsze mi sie wydawalo, ze przygotowywanie "listy podziekowan" jest troche "niebezpieczne" bo za zwyczaj o kims sie zapomina i pewnie tej osobie jest dosc przykro.

Nie znalazlem na liscie dwoch osob:
    [b:f441047a30]-Darka[/b:f441047a30] ktory pomino, ze jest w trakcie sesji egzaminacyjnej przygortowal strone http://www.wosp.leeds.pl oraz uruchomil PayPal.
    [b:f441047a30]-Marty Klecz[/b:f441047a30] ktora przede wszytskim jest w komisji finanoswej i bedzie liczyc pieniadze ze zbiorki.

Pewnie jest kilka innych osob o ktorych nie wspomnialem.

Malgon, przeslij prosze zdjecia na leeds@leeds.pl -wstawimy je na strone.

pozdr

masz racje MK to nie bezpieczne, ale mysle ze ich funkcja jeszcze sie nei skonczyla i podziekowania beda "po" 🙂

fatamorgana
    Participant

Spokojnie…Póki wszystko nie zakończone, nie zamknąłem sprawy.
    Na razie chodziło o FINAŁ Akcji czyli zbiórkę i imprezę.
    Dla Kwiatka tak w ogóle jest przygotowane coś zupełnie innego, ale nie będę nic zdradzał…
    MK- nie wychodzimy przed szereg…
    Pominąłem jak dotąd przypadkiem Hardcora, ale wysłałem jak najszybciej sprostowanie (i przeprosiny).
    Chciałbym jeszcze wstawić imię tej dziewczyny, która pomagała MK w zbiórce i sprzedaży jedzenia, ale nie pamiętam imienia. Marcin, help….
    Zawsze uprzedzałem, że nie mam głowy do imion i nicków przy tak dużej ilości spraw jaka wyniknęła…
    A poza tym, teraz muszę ponadrabiać poważne zaległości, więc tekst był pisany na kolanie przysłowiowym.
    Inni pracowali i zarabiali w czasie kiedy ja przygotowywałem program i szykowałem inne sprawy. Teraz i ja muszę szybko nadrobić ten czas.
    Proszę o wyrozumiałość…
    A Pay Pal jeszcze nie był zamknięty jak dobrze pamiętam?
    A co do Marty, to właśnie zostało wyżej wyjaśnione.
    Na razie Komisja jeszcze niczego nie zrobiła…
    Pozdrawiam.

Marta Klecz
    Członek

Mi sie wydaje ze jak raz sie Facie podpadnie…to juz pozniej mozna zbierac tylko pregi….

Fata, Mistrzu, Najjasniejszy Panie.
    Dzieki ze wogole zerknales na mnie.
    Powiedz tylko slowo, a ……

Hehe 🙂

Wyostrza mi sie jezyczek

fatamorgana
    Participant

Myślę, że pora zastanowić się nad tym co się pisze w temacie WIELKIEJ ORKIESTRY.
    Poproszę uprzejmie raz jeszcze:
    W tym temacie nie piszmy spraw niepotrzebnych, nieprzemyślanych, złośliwych i…prywatnych, ok?
    Nawet jak nas bardzo coś swędzi przy klawiaturze.
    Jaki sens zaśmiecać taki temat swoimi przypuszczeniami, wydawaniami się, a już tym bardziej osobistymi wycieczkami, które najczęściej wynikają z szybszego pisania niż zrozumienia oraz zbędnych i błędnych emocji itp?
    Nie lepiej założyć odrębny wątek?
    Temat: "Wydaje mi się że…" 🙄 🙄 🙄
    Mam nadzieję, że wystarczy już tego.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.