Strona główna Działy Hyde Park Kolejny zlot?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Sandgirl
    Członek

Hej, ja tak nagle ni z gruszki ni z pietruszki, ale tak sobie pomyslalam, moze by zorganizowac kolejny zlot forumowiczow?… bo ja z checia bym sie przeszla… a na ostatni niestety nie bylam w stanie przybyc…

OBSERWATOR
    Członek

Będzie, ale wpierw trzeba zabukować miejsce, a w powodzi innych imprez nie jest to łatwe.
    Fata nie zdążył (a poprzednie musiał odwołać), ale ja nie zapomniałem. Spokojnie, niedługo. 🙂
    Poza tym, myslę że możemy potraktować imprezę Bonfire Night w Polskim Klubie (4.11- o 19:30) jako coś w rodzaju mini Spotkania, ponieważ będzie tam fajnie chyba, miejsca nie braknie, no i te ognisko.
    Przyjdźmy ilu się da.

gonia
    Participant

Pewnie niezly pomysl z tym bonfire night… mozna sie tam spotkac wypic troszke polskiego piwka pogledzic…
    Obserwator… zauwazylam ze czujesz na sobie pewniem obowiazek organizacji badz trzymania zlekka pieczy nad forumowym towarzystwem……

OBSERWATOR
    Członek

No czuję. Obiecałem to komuś. 🙂

gonia
    Participant

heheh tak jakos dziwnie to wyglada…nie zrozum mnie zle…fajnie ze masz checi i motywacje 🙂
    tylko cos ktos troszke wspomni…a ty juz w gotowosci jakby to tylko twoja paleczka byla 🙂
    ale spoko dla mnie jest ok …

OBSERWATOR
    Członek

Dla mnie dziwne jest to, że tej pałeczki jakoś nikt nie podejmuje.
    To co, mam czekać w nieskończoność?
    Skoro na razie tylko wspominają… 😕 🙁

gonia
    Participant

z mojego punktu widzenia wyglada to tylko tak ze czujesz jakby to twoj obowiazek byl tym wszystkim sie zajac…
    ale spoko jak juz powiedzialam mi to nie przeszkadza 🙂

Prekursor
    Członek

Najlepiej bedzie i najprosciej jak sie pojawia sie ludzie z forum na Bonefire night!

gonia
    Participant

Tez za tym jestem…dobra okazaja by sie poznac w luzniej atmosferce…:)

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.