Strona główna Działy Hyde Park szukam przyjaciół:

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ewuski
    Participant

– optymistów
    – mających zainteresowania inne niż clubbing i oglądanie tv

nie zamierzam się kreować na mądralę ani nikogo oceniać, po prostu szukam ludzi, z którymi dobrze się porozumiem, bo chyba jestem dośc specyficzną osobą, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
    czuję się tutaj samotna
    liczy się dla mnie dobroć, szczerość, kreatywność i inteligencja, nie cierpię obłudy i chamstwa
    staram się oceniać ludzi po czynach, a nie słowach
    mam 32 lata i trochę szczęścia i trochę zawodów na karku

kiedys przeczytalam takie fajne zdanie Naszego Papieża: "jeśli czujesz się samotny, odwiedź kogoś, kto czuje się równie samotny"

we dwoje zawsze raźniej…

OBSERWATOR
    Członek

Do tego to by jakaś specjalna rubryka w ogłoszeniach musiała powstać, hehe.
    Pani pozna Pana, a może i nawet Panią. 🙂 -bez odniesień.
    No ale na poważnie, czemu nie dodasz: "Zainteresowanych proszę o odpowiedź na priva". ?
    Będą Ci teraz Janusze jakieś pisać publiczne oświadczyny. 😆

SAMIRAHINI
    Członek

a ja pomyslalam sobie zupelnie odwrotnie:jesli jstes samotny,odwiedz tych, ktorzy samotnymi nie sa-naucza cie dzielic najprostsza chwile na kilka czesci.Jesli jestes nieszczesliwy,szukaj szczesliwych-ich wiara w pogodne jutro nauczy cie w chwili widziec radosci.
    pozdrawiam

Juliusz S?owacki
    Participant

Prztjaciół czy znajomych? bo moim zdaniem na przyjażń trzeba pracować długo. Ale życzę powodzenia.

Wachu
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SAMIRAHINI wrote:

a ja pomyslalam sobie zupelnie odwrotnie:jesli jstes samotny,odwiedz tych, ktorzy samotnymi nie sa-naucza cie dzielic najprostsza chwile na kilka czesci.Jesli jestes nieszczesliwy,szukaj szczesliwych-ich wiara w pogodne jutro nauczy cie w chwili widziec radosci.
    pozdrawiam

prawda

Wachu
    Członek
    ”Juliusz wrote:

Prztjaciół czy znajomych? bo moim zdaniem na przyjażń trzeba pracować długo. Ale życzę powodzenia.

zajebisty avatar!!!!!!!!!!!usmiałem sie

Prekursor
    Członek

DO SAMIRAHINI:

Wydaje mi sie ze ewuski jest na tyle duza ze chce czuc radosc a nie tylko wiedziec ja w chwili.

ewuski
    Participant

Jak zwał tak zwał Juliuszu S…
    Ale od czegoś trzeba zacząć 🙂

Juliusz S?owacki
    Participant

Ewuski, Przepraszam jeśli mnie żle zrozumiałaś (tak jak Wachu) Ja naprawdę życzę ci powodzenia, jednakże wszyscy dobrze wiemy jak to bywa z przyjażnią i przyjaciółmi :roll:. Ja mogę być twoim kolegą 😉 Pozdrawiam Julek.

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

DO SAMIRAHINI:

Wydaje mi sie ze ewuski jest na tyle duza ze chce czuc radosc a nie tylko wiedziec ja w chwili.

Doprawdy? 😈

fatamorgana
    Participant

Cóż za znawcy ewuski-ego…
    😀 😮 😮 😮
    Ewuski, podaj rękę.

Mediator
    Członek

Twoj post odczytalem tak, jakbys szukala tego jednego, konkretnego przyjaciela. Nie wiem dlaczego tak to poczulem. Jesli mnie kobieca intuicja nie myli, to zycze, zeby sie odezwal i znalazl Ciebie. Ale jesli nie pogardzisz zyczajna, ciepla zyczliwoscia, to juz ja masz 😀 .

ewuski
    Participant

nie wiem czy szukam, bo nie wiem czy mam, ale to inna para kaloszy
    a przez ten post chce po prostu poznac podobnych sobie ludzi tutaj, w leeds, kolegow lub kolezanek, bez zadnych podtekstow, aluzji, zakladania czegokowiek z gory itp itd.

nie wiem, co znajde, ale coz, kto nie ryzykuje, nie zyskuje…
    pozdrawiam wszystkich zyczliwych 🙂

fatamorgana
    Participant

Droga ewuski!
    Na pewno coś znajdziesz jak do nas dołączysz.
    Na żywo znaczy się.
    Jesteśmy grupą ludzi bardzo zróżnicowanych, ale na poziomie.
    Nie będzie problemu "coś" znaleźć dla siebie interesującego…
    Nie ma wśród nas Januszów, ani zadzierających nosa, więc nie wahaj się i come one!
    I pamiętaj, że każdy z nas kiedyś dołączył do pozostałych. Zatem każdy ma za sobą ten pierwszy krok w celu poznania innych tu w Leeds.
    I jestem przekonany, że nikt nie żałuje tego że dołączył. 🙂 🙂 🙂

Mediator
    Członek

Oj, chyba troszeczke zle mnie zrozumialas. Poza tym slowo "zyczliwy" w Polsce zostalo sprowadzone do synonimu "anonimowego informatora organow lub meza/zony". A ja staram sie je rozumiec "po staremu". I piszac, ze te zyczliwosc juz masz mialem na mysli swoja wlasna, co potwierdzam. Mysle tak,ze, ze Fatamorgana ma racje – bycie na tym forum to bycie z ludzmi. Roznymi (patrz: Mediator 😆 ) ale mimo wszystko ma sie tu poczucie pewnego rodzaju wspolnoty. I jesli ktos chce, moze ja zaciesnic, bo czesc bywalcow forum spotyka sie ze soba od czasu do czasu. Serdecznie Ciebie i wszystkich pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.