Strona główna Działy Czarna lista fatamorgana

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wy zasrance
    Członek

ej koles skoncz pierdolic farmazony co. ty zasrany spoleczniaku pierdolnij sie w leb palancie.

wy zasrance
    Członek

i tak skomentujesz to w swoj frajerski sposob a grono idiotow cie poprze…
    powies sie…

hammer18
    Participant

koles chociaz masz troche polotu na forum bo wzyciu codziennym jestes strasznie zakomplesiony !!!!pracuj nad soba 😈

Prekursor
    Członek

Ta osoba powinna byc dozywotnio zbanowana z naszego forum jak i kazda nastepna ktora pisze podobno smieci!

Wstydz sie czlowieku!Idz na forum janusz.pl tam twoje miejsce!

Marta Klecz
    Członek

hehe….
    pewnie jakis cygan polski…hehe

Prekursor
    Członek

Nie obrazajmy cyganow.Znam kilka i sa naprawde ok.Nie napisali by takich ********!!!

Mediator
    Członek

Jedna moja znajoma miala pekinczyka z wredna mordka. Siedzial pod kredensem i nic. Wyjsc za cholere nie chcial nawet jak sie go probowalo przekupic jakims smacznym kaskiem. Byl wzorem tchorza. Ale za to lubil znienacka wysunac te mordke spod kredensu kiedy ktos przechodzil obok. Gryzl w koche i spieprzal pod ten kredens. Bez tego kredensu byl nedznym, w dodatku brzydkim trzesacym sie ze strachu (po psiemu urojonego) siersciastym workiem z wylupiastymi oczami. Niektorzy znajduja odwage tylko jak maja kredens nad glowa. Albo dwudziestu kumpli za plecami.

Mam taki pomysl. Jezeli ktos chce koniecznie obrazic, ponamawiac kogos na tym forum do powieszenia sie itp. niech pisze do zainteresowanego na priva podajac swoje nazwisko i namiar telefoniczny lub mailowy. Oczywiscie jesli ma nabial w kapielowkach. Wtedy zainteresowany moze ocenic, czy sa podstawy do podjecia krokow prawnych, czy olewa. Na marginesie zaznaczam, ze to "powies sie" jest juz bardzo blisko grozby karalnej. Tylko tak dalej – Fatamorgana bedzie wiedzial co z tym zrobic i nie bedzie w tym sam 😈

Marta Klecz
    Członek

Ja nie mowie o tych wporzo cyganow- tez znam- znalam w Poslce jednego co mnei w szachy uczyl grac…..i byl full wypas inteligentem na poziomie niezrozummialym dla calej miernoty….
    Ale mowie o tych ktorym Fata mogl zalezc za skore…..o tym mowie….
    Nei chcialam nikogo obrazic bron B…..

Prekursor
    Członek

To dobrze bo juz myslalem ze ktos zle mowi o moich kumplach z mojej dzielnicy z Polski!
    Szacunek dla siostry Marta!

MK
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Ta osoba powinna byc dozywotnio zbanowana z naszego forum ………

zrobione

Prekursor
    Członek

Dziekujemy Ci MK!!!

OBSERWATOR
    Członek

O! Dopiero teraz patrzę i widzę, że koleś zwany zasrance nieco opóźniony w czytaniu forum.
    Trzeba było Facie dołożyć jak był, może wtedy byś go ruszył a tak to nic już nie zrobisz.
    Czyżbyś miał coś przeciwko społecznikom? Tacy są potrzebni o wiele bardziej niż ty na tym świecie.
    Zajrzałem do starych postów Faty i powiem, że nie ma tam nic o szerzeniu nienawiści do kogokolwiek, do jakiejś grupy społecznej. Jak już to do pojedyńczych osób albo gangów, ale bez nienawiści. O ile wiem, to on nikomu nie zaszkodził, więc czego się tak rzucasz?

😕

OBSERWATOR
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

hehe….
    pewnie jakis cygan polski…hehe

Niekoniecznie. Podobno większość z nich to niepiśmienni. Bez urazy Cyganie, ale wszyscy wiedzą, że nie przepadacie za szkołą. 🙁

fatamorgana
    Participant
    ”wy wrote:

i tak skomentujesz to w swoj frajerski sposob a grono idiotow cie poprze…
    powies sie…

WY ZASRAŃCE!
    Jesteście naprawdę tymi za kogo się podajecie!!!
    Nareszcie ktoś miał jaja i nazwał rzeczy po imieniu!
    Brawo śmiecie! I tak nas nigdy nie zrozumiecie. 😆

No i jak? Po frajersku?
    Chcesz zobaczyć zasrańca i frajera?
    Po prostu popatrz w lustro. 😆 😆 👿 😡 😈

Kurde, jakim cudem mogłem przegapić taki frajerski post na mój temat???

I co ja tu robię do cholery na czarnej liście?! 😯 😯 😯

Mediator
    Członek

Jak to co – jestes wyjatkiem potwierdzajacym ("zasrana") regule 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.