Mediatorze ja takze chce takie studio tylko z innymi zywymi instrumetami.Chce takze makowke,samplery,syntezatory,automaty perkusyjne,sekwencery,efektory,filtry,komputery,potezny wielokanalowy mikser,rekordery i odpowiednio wytlumiony i naglosniony pokoj ktory bedzie moim studiem.Moim swiatem i polaczeniem z moim ja,ego,tolo i wszechswiatem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uzupelnienie:
Do tego takze musze sie zaopatrzyc w porzadny rejestrator dzwieku.To znaczy taki ktory mi pozwala nagrywac dzwiek 16 bitowy o czestotliwosci probkowania 44,1.Bo poza tym ze chce bawic sie dzwiekami,obrabiac je i tworzyc chce je takze nagrywac.Jest bardzo duzo ciekawych dzwiekow ktore warto umiescic na jakiejs plycie i sie nimi podzielic.
Na przyklad w moim rodzinnym miescie w nocy gdy sa wykonywane pewne procesy technologiczne,slychac pewien dzwiek(halas) ktory jest jednostajnym tlem dzwiekowym brzmiacym jak nieskonczone lekko modulowane echo.Tak sie czasem zastanawialem czy ktos jeszcze to slyszal i stwierdzil ze ono jest warte rejestracji.Nie znam sie mocno na inzynierii dzwieku ale wydaje mi sie ze mozna to "tlo" zarejestrowac.
Poza tym jeszcze chcialbym dobry mikrofon do rejestracji ludzkiego glosu.To takze bedzie bardzo wazne w moim studiu.Chce nagrywac ludzki glos w waunkach studyjnych jak i na zewnatrz.
To mniej wiecej tyle jesli chodzi o dzwiek.