Strona główna Działy Hyde Park Kupno samochodu

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    keraj
    Participant

Witam ,chcialem kupic samochód niedlugo.Mam kilka pytan jesli ktos zna odpowiedzi prosze o nie.Po pierwsze mozecie mi polecic jakies miejsce gdzie mogę kupic w dobrym stanie auto?Po drugie interesuje mnie opis calej procedury zwiazanej z rejestracja (przerejestrowywaniem),ile kosztuje przepisanie auta na siebie? ile to trwa?gdzie sie to robi?.Dzieki za odpowiedz.

v-tec
    Członek

Boże, 999 razy było to omawiane na forum. Zarejestrowanie samochodu nic nie kosztuje, podajesz sprzedawcy swój adres i listonosz przynosi ci dowód rejestracyjny do domu i to cała procedura. Ile to trwa nie ma znaczenia, bo autka możesz od razu używać gdy tylko je ubezpieczysz np. tu. Gdzie kupić? Najlepiej na ulicy, stoją autka z cenami wywieszonymi, w ogóle wszędzie możesz kupować byle nie od cyganów.

OBSERWATOR
    Członek

😯 😯 😯
    Kurde, nie przyszłoby mi do głowy zadawać takich pytań, skoro na forum w bród informacji. 😕
    Do poprzednika dodam tylko jeszcze: i nie od Azjatów.
    Niemal zawsze Arab czy Pakistan coś przekręci. I potem okazuje się, że mamy jakieś niespodzianki, z reguły kosztujące kolejne pieniądze.
    Oni w ogóle nie dbają o auta i nie umieją nimi jeździć. Traktują wóz jak konia czy wielbłąda. 😆 😀

keraj
    Participant

Dziekiu za informacje.Nie zamierzam kupowac od czyganow poniewaz juz troche tu zyje i wiem co jest grane.Co do pytan zadawanych bez przerwy to sa trzy rzeczy.Po pierwsze kto pyta nie bładzi i dobrze ze ktos chce coś wiedzieć. Po drugie zasadniczo ludzie nie lubia jak sie ktoś ciagle pyta[czuja sie zagrozeni].Po trzecie panowie i panie jak by nie bylo takich pytan a forum to byscie nie mieli na co odpowiadać,a sadze ze lubicie przesiadywac na forum i odpowiadac bo macie duzo wyslanych wiadomosci.Pozdrawiam.Moje uwagi nie są ukierunkowane na jakąmś polemike.

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    keraj wrote:

a sadze ze lubicie przesiadywac na forum i odpowiadac bo macie duzo wyslanych wiadomosci.

Każdy ma jakieś hobby 😀

Mediator
    Członek

Drogi Jarku 😆 , masz racje – pytac mozna, choc rzeczywiscie przypominam sobie, ze na forum ten temat dosc dobrze zostal omowiony i na pewno znajdziesz cos dla siebie. Z drugiej strony, kto pyta – nie bladzi i lepiej tak niz byc madym po szkodzie. Powodzenia

hammer18
    Participant

szukaj tematow z moim podpisem konkretnie"zmolestowalem" forumowiczow co do tego tematu:))))

Ps.przepraszam wszytskich za wyrazenie 😳

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.