Strona główna Działy Hobby KOSZYKOWKA

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam wszystkich zainteresownych tymze tematem.

Krotka pilka, szukam osob chetnych na gre w kosza. Czy to na sali czy na zewnatrz, kazdy chetny bedzie mile widzany.

Generalne jest jedna koncepcja, aby grac na sali uniwersytetu Leeds w sobote lub w niedziele w godzinach jeszcze nieznane.

Szukam okolo 9 osob, bo jest nas juz 3.

Koszt wynajmu sali na godzine to 42 funty, dzielac to na 12 osob daje to 3.5 na lebka wiec nie jest to cena zaporowa, a pograc na sali byloby bardzo przyjemnie.

Prosze o wypowiedzi osob faktycznie zainteresowanych graniem, bez spamu 😛

[b:564d2d354c]PROSZE O UMIESZCZENIE W POSCIE GODZIN I DNI KTORE WAM PASUJA[/b:564d2d354c]

Shaman
    Członek

Ja z mila checia
    Nie gralem juz dlugo strasznie i mi buty kurzem obrastaja

HardcoR
    Participant

Jezeli na 100% w soboty/niedziele to ja sie pisze 🙂 dawnio nie gralem ale milo by bylo znow sobie porzucac.
    Tylko musze sobie buciki skolowac 😕

Kazda sobota i niedziela po 12-tej moze byc do wieczorka mam czas. W tygodniu niestety odpada bo pracuje w dziwnych godzinach 😕
    Dzieki za info o butkach, musze sprawdzic.

Anonim
    Gość

Prosze prosze, jestem naprawde milo zaskoczony tak szybkim odzewem, no to mozna powiedziec ze pierwsza piatke juz mamy 😀 co nie przecze bardzo mnie cieszy. Oby tak dalej Panowie 😉

Mozemy wstepnie sie gdzies zgadac i pograc na dworze.

Jesli chodzi o buty to polecam tk-max, widzialem tam kilka ciekawych par obuwia sportowego z przeznaczenie do kosza 😉

[b:534fc106ea]PROSZE O UMIESZCZENIE W POSCIE GODZIN I DNI KTORE WAM PASUJA[/b:534fc106ea]

Shaman
    Członek
    ”creativus” wrote:

Prosze prosze, jestem naprawde milo zaskoczony tak szybkim odzewem, no to mozna powiedziec ze pierwsza piatke juz mamy 😀 co nie przecze bardzo mnie cieszy. Oby tak dalej Panowie 😉

Mozemy wstepnie sie gdzies zgadac i pograc na dworze.

Jesli chodzi o buty to polecam tk-max, widzialem tam kilka ciekawych par obuwia sportowego z przeznaczenie do kosza 😉

[b:5c17860a43]PROSZE O UMIESZCZENIE W POSCIE GODZIN I DNI KTORE WAM PASUJA[/b:5c17860a43]

Jak dla mnie to cala sobota i cala niedziela moze byc bo nie pracuje w weekendy. A w tygodniu to jak cos to wieczorkiem tak od 18 moze byc 🙂

Mysle ze najrozsadniej byloby sie zgadac na sobote na np 15 czy 16 (mozna pozniej) to rozsadna pora a pozniej mozna jeszcze na jakiegos bronka wyskoczyc 🙂

Baggins
    Participant

I ja sie zglaszam. Gralem raz z FIlipinczykami w tym budynku z iglica:). A ogolnie to ze 3 lata przerwy. Interesuje mnie raczej niedziela lub sobota poznym popoludniem

Pablitto
    Członek

Ja z przyjemnoscia zagram…. czasami grywam w parku jak tylko czas na to pozwala… generalnie w weekendy pracuje ale jakos moglbym sie dostosowac… pozdrawiam

Anonim
    Gość

czesc Kuba, sobota jest spoko, wieczor kazdy dla siebie chyba woli miec, przychylam sie do soboty 14-15-16.

Pzdr

Enrico Pallaccio
    Participant

W sumie to tez mialem dosyc dluga przerwe, ale tez bym chetnie reflektowal.
    Dla mnie sa najlepsze niedzielne wieczory, ale sobota tez bedzie spoko. Pozdro…

Shaman
    Członek

Jesli dobrze licze to juz jest 9 typa
    Jeszcze jeden chociaz i moglibysmy zagrac na tej sali…

kunegunda
    Participant

jak sobota lub niedziela to z mila checia tylko powiedzcie kiedyi o ktorej

Shaman
    Członek

No i co bedzie z tym koszem???
    Damy rade sie jakos zebrac na ta sale???

kunegunda
    Participant

wiecie co do dupy takie umawianie z wami.
    w pracy powiedzialem kumplowi ze chce pograc w kosza i odrazu zaproponowal zebym przyszedl na sale.
    do bani jestesci jak zwykle tylko duzo gadacie

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

wiecie co do dupy takie umawianie z wami.
    w pracy powiedzialem kumplowi ze chce pograc w kosza i odrazu zaproponowal zebym przyszedl na sale.
    do bani jestesci jak zwykle tylko duzo gadacie

kunegunda moze daj znac na prajwa bo z mila checia pogralbym niestety otoczonym przez pilkarzy

kdssi648
    Participant

Ja sie zglaszam choc nie gralem z 5 lat, gralem jako rozgrywajacy/obronca na obwodie bo maly jestem ale niezle sobie radzilem. Moge zaczac niestety dopiero od stycznia ale wchodze w to na 100%.
    konrakt:

”creativus” wrote:

Witam wszystkich zainteresownych tymze tematem.

Krotka pilka, szukam osob chetnych na gre w kosza. Czy to na sali czy na zewnatrz, kazdy chetny bedzie mile widzany.

Generalne jest jedna koncepcja, aby grac na sali uniwersytetu Leeds w sobote lub w niedziele w godzinach jeszcze nieznane.

Szukam okolo 9 osob, bo jest nas juz 3.

Koszt wynajmu sali na godzine to 42 funty, dzielac to na 12 osob daje to 3.5 na lebka wiec nie jest to cena zaporowa, a pograc na sali byloby bardzo przyjemnie.

Prosze o wypowiedzi osob faktycznie zainteresowanych graniem, bez spamu 😛

[b:9bca5c1249]PROSZE O UMIESZCZENIE W POSCIE GODZIN I DNI KTORE WAM PASUJA[/b:9bca5c1249]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.