Strona główna Działy Nauka kursy pielegniarskie

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ?winiaczka
    Participant

Witam wszystkich!! Czy ktoś orientuje się w sprawie kursów na pielegniarkę w leeds?Może ktoś zna jakąś sesowną strone na temat kursów lub informacji na ten temat?Który jest najlepszy lub na który warto iść? Za jakiekolwiek informacje dziękuje!! 🙂

v-tec
    Członek

Napiszę tu coś tylko po to żeby ten kretyński nick nie denerwował mnie na głównej stronie (już wolę oglądać swój 🙂 ). Poza tym takiego słowa w ogóle nie ma o ile się orientuję, czyli nie dość że irytujące to jeszcze bez sensu 😡

Malgon
    Participant

cos ostatnio pan v-tec bardzo drazliwy …..
    ja rozumiem ze jak nie ma faty ktos musi dbac o porzadek na forum ale zeby sie z powodu nickow denerwowac.
    wdech ….

v-tec
    Członek

Wcale nie aspiruję do roli porządkowego, broń boże! Od tego jest MK & Co. Nick denerwuje mnie czysto prywatnie. (Drugi który doprowadza mnie do szału to 100x Polak czy jakoś tak).
    Czy naprawdę zauważyliście że jestem drażliwy? Midlife crisis… ???

Malgon
    Participant

ja zauwazylam 🙂
    eh, mezczyzni tez przechodza swojego rodzaju pauze?
    😉 hehehe

SZwindel
    Członek

Posluchaj mnie [b:645324c6db]v-tec[/b:645324c6db].
    Co Ciebie tak tryklo[/color:645324c6db] lub nie tryklo[/color:645324c6db] ze zamiast odpowiedziec na pytanie to walicz po glowie antypatia co do nicka. Co ma piernik do wiatraka? Nie wpinaj sie az tak totalnie nietematycznie i negatywnie, bo powiem, ze Twoj nick to dopiero jest totalnie bez sensu[/color:645324c6db] i brak w nim jakiegokolwiek pragnienia bycia Polakiem (co tez w tym przypadku o niczym nie swiadczy i po prostu nie wiedzialem co napisac).
    Szpilki na ktorych siedzisz stepily sie nieco. Musisz znalezc jakis substytut.

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

ja zauwazylam 🙂
    eh, mezczyzni tez przechodza swojego rodzaju pauze?
    😉 hehehe

Nie tylko ty zauwazylas Malgon………….

v-tec
    Członek

Skąd pomysł że siedze na szpilkach? To nie byłoby zbyt rozsądne bo by mnie w d** kłuły. Siedzę na kanapie. Substytutem mogłaby być tylko nowa kanapa 8)

Wojtek
    Członek
    ”świniaczka” wrote:

Witam wszystkich!! Czy ktoś orientuje się w sprawie kursów na pielegniarkę w leeds?Może ktoś zna jakąś sesowną strone na temat kursów lub informacji na ten temat?Który jest najlepszy lub na który warto iść? Za jakiekolwiek informacje dziękuje!! 🙂

czy Twoim wyuczonym zawodem w polsce jest pielegniarstwo? bo kursow samych w sobie nie ma … procz 3 letniej szkoly. Jesli jestes pielegniarka musisz tylko postarac sie o tzw PIN Number … i mozesz zaczac tu prace.

?winiaczka
    Participant

W Polsce ukończyłam szkołe medyczną ale o profilu dietetyk 🙁 -dwuletnią.
    P.S dziękuje osobą za życzliwość , a tej nie życzliwej :prosiłam o informacje w sprawie kursów pielęgniarskich ,a nie o kometarze do mojego nicka!!

v-tec
    Członek

Oh no, again!!

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Oh no, again!!

Wybacz v-tec. Chodzilo mi raczej o PINEZKI. Czesto mi sie to myli. Szpilek w kieszeni tak latwo nie postawisz na sztorc, a pinezki same sie ukladaja.

v-tec
    Członek

Zdecyduj sie czy według ciebie siedzę na szpilkach czy mam pinezki w kieszeni bo to 2 różne rzeczy 😆

Wojtek
    Członek

wiec musisz pojsc do 3letniego college’u … bo na kurs to prawa jazdy mozna pojsc 🙂

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.