Strona główna Działy Mieszkanie Zamieszkać w Derby

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gartus
    Participant

Witam,
    przylatuję do Derby wraz z żoną i jeszcze jedną parą na poczatku listopada. Podpowiedzcie proszę gdzie warto się osiedlić (chodzi o dzielnicę). Może jakaś dobra dusza podpowie link do agencji, która nie wymaga zatrudnienia.

Wojtek
    Członek

ale zdajesz sobie sprawe ze to forum dotyczy miasta LEEDS a nie DERBY?? Derby nie jest dzielnica Leeds….

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Wojtek wrote:

ale zdajesz sobie sprawe ze to forum dotyczy miasta LEEDS a nie DERBY?? Derby nie jest dzielnica Leeds….

hehehe co raz bardziej podobaja mi sie Twoje ciete uwagi 😀

gartus
    Participant

[quote:eda87a6d51]ale zdajesz sobie sprawe ze to forum dotyczy miasta LEEDS a nie DERBY?? Derby nie jest dzielnica Leeds….[/quote]
    oczywiście, że zdaję sobie sprawę. Niestety nie znalazłem w sieci podobnego forum dotyczącego samego Derby, a zdaję sobie również sprawę jak niewielka odległość dzieli te miasta. Zresztą parę ciekawych postów na temat Derby już tu jest, więc jest tu pewnie parę osób, które wiedzą coś na ten temat

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Wojtek wrote:

co wy tacy spieci i cieci ostatnio?!

Prekursor
    Członek

Nikt nie jest spiety.Przeciez Dr Wojtek nie napisal np:"Ty ***** jak mozesz zadawac takie pytanie"!Pozatym nie wiemy jakiego tonu uzyl.Wydaje mi sie ze chcial tym "srednio milym" tonem zmusic autora postu do tego aby jednak kilka krotnie sprawdzil dokad leci z swoja zona!
    To ogromna odpowiedzialnosc a Dr Wojtek nie pozwoli aby zaden Polski mezczyzna zabral swoja zona do rynsztoka!!!

gartus
    Participant

[quote:f5624de15a]To ogromna odpowiedzialnosc a Dr Wojtek nie pozwoli aby zaden Polski mezczyzna zabral swoja zona do rynsztoka!!![/quote]

i właśnie dlatego Derby, a nie Leeds 😉

teraz mi dadzą popalić… 😆

kunegunda
    Participant

a wiesz co wlasciwie sie z toba zgadzam derby to mila miescinka

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.