Strona główna Działy Zdrowie klimat

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    anitham
    Participant

jaki dokladnie panuje klimat w Leeds?jakie sa temperatuty latem i zima?czy bardzo roznia sie od tych w Polsce?

pytam bo zastanawiam sie jakie rzeczy spakowac do walizki:))))))

Wojtek
    Członek

ciekawe jakie jeszcze pytania tu beda padaly 🙂 🙂 moze np. Jaki jezyk jest uzywany oficjalnie w anglii?? bo planuje wyjechac i nie wiem jakiego sie nauczyc 🙂 🙂 paranoja 🙂

mi znalezienie sredniej temp w anglii zajelo mniej czasu niz tobie napisanie tego topicu 🙂 prosze ….

http://www.studentnews.pl/serwis.php?s=221&pok=6410

anitham
    Participant

wiesz……….czasami media podaja ze bedzie padac a swieci slonce.
    lub ze beda przygruntowe przymrozki a temperatura na plusie………..wiec nie widze problemu w "zapytaniu" jak jest w rzeczywistosci kogos kto jest na miejscu

skoro sa pytania o "klimat i zeby"… to w czym problem………..?

skoro to taka paranoje to po co traciles swoj cenny czas na odpowiedz….
    dzieki za sronke ale nie dzieki za uszczypliwosci i ironie….
    po co?

Prekursor
    Członek

Moze ja cos pomoge.Pogoda jest bardzo zmienna.Przynajmniej raz dziennie jest pochmurno i prawie co jeden dzien kropi lub pada deszcz.Pogoda jest absolutnie nie przewidywalna nawet dla meteologow.Zmiany temperatur w ciagu dnia sa takze wysokie.Czesto rano podczas tej pory jesiennej sa przymrozki,w poludnie pojawia sie slonce a na podwieczorek robi sie wiatr z chmurkami.Takze jak ktos nie ma samochodu to naprawde mozna nosic ze soba duzo ubran.Generalnie super zimno nie jest.Ale czesto jest taki wiatr ktory przenika ciuchy i gryzie skore ale nie jest super zimny:)

Jesli chodzi o poprzednia wypowiedz kolegi to prosze nie miec mu za zle ze zartowal.Ma bardzo ciezka prace na kurzej fermie i nie ma wiele chwil na radosc!A ja dodam od siebie ze duza czesc Pani pytania ma forme kolokwialna!

Czolem!

Malgon
    Participant

🙂 hehe

cieszmy sie i tak bo w Szkocji pada na okraglo 🙂

Wojtek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Jesli chodzi o poprzednia wypowiedz kolegi to prosze nie miec mu za zle ze zartowal.Ma bardzo ciezka prace na kurzej fermie i nie ma wiele chwil na radosc!A ja dodam od siebie ze duza czesc Pani pytania ma forme kolokwialna!

Czolem!

nie na kurzej a kaczej Preki 🙂

anitham
    Participant

Prekursor dzieki 😉 i juz wiem ze bikini nie wloze do plecaka

ja nie mam za zle tylko wychodze z zalozenia ze jako taka wolnosc mamy i pisac i pytac mozna …….a jak ktos nie chce nie musi odpowiadac….a juz tymbardziej jak nic do powiedzenia w tej kwesti nie ma(lub nie chce)…….

v-tec
    Członek

No co ty Anita nie rób nam tego, wszyscy tu czekamy żeby zobaczyć cię w bikini!!
    Nie jest tak źle, lato było naprawdę gorące

anitham
    Participant

noooooooo dobra…to juz wezme 😀 a co mi tam……….

Marta Klecz
    Członek

Domy sa bardzo zimne- albo okna nieszczelne, albo wilgoc, trzeba grzac…wiec bez centralnego, to jest dosc przykre jak sie wstaje rano i sa mokre okna….i wogole zimnica-moze jeszcze nie teraz ale 4ry zimy tu juz przezylam, i sa dosc uciazliwe…
    Ma sie zawsze wrazenie ze ta zima sie wogole nie skonczy…
    Bikini sie przyda jak sie chodzi na saune- doskonale na zimowe doly…

Prekursor
    Członek

Ja dodam byl tylko jeszcze abys zabrala ze soba jakis gorset!No bo w sumie czasem mocno tutaj wieje!

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Ja dodam byl tylko jeszcze abys zabrala ze soba jakis gorset!No bo w sumie czasem mocno tutaj wieje!

Chyba nie jakis tylko ortopedyczny, co by nosic na zapas by od wiatu kregoslupa nie polamac.

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.