Strona główna Działy Hobby SAMOCHÓD NA KREDYT

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sylwek
    Członek

Jak ktos jest zainteresowany kupnem na raty to mam przetarty szlak w salonie FORDA, uproszczona procedura (min. 22 lata, min. rok w UK wystarczy, konto bankowe i co wazne a bez czego nie przejdzie zaden nawet maly kredycik to Electoral Roll). Jak cos to piszcie na maila elpotel@wp.pl

Frjend kupil sobie Transita Jumbo, a drugi Mondziaka w TDCI 130 KM. Przetarcie szlaku trwalo 3 tygonie od wizyty do dostania kluczykow. Ale mielismy radoche 😀
    Pozdrawiam

Anonim
    Gość

tak, wymygaja election roll, biore kredyt i to zastepuje mi rachunki jako ze na zadnym nie widnieje moje nazwisko, moze komus sie przyda

PZDR

hammer18
    Participant
    "Tomeczek" wrote:

tak, wymygaja election roll, biore kredyt i to zastepuje mi rachunki jako ze na zadnym nie widnieje moje nazwisko, moze komus sie przyda

co to takiego election roll?? moze ktos wytlumaczyc???

Wojtek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwek wrote:

Jak ktos jest zainteresowany kupnem na raty to mam przetarty szlak w salonie FORDA, uproszczona procedura (min. 22 lata, min. rok w UK wystarczy, konto bankowe i co wazne a bez czego nie przejdzie zaden nawet maly kredycik to Electoral Roll). Jak cos to piszcie na maila elpotel@wp.pl

Frjend kupil sobie Transita Jumbo, a drugi Mondziaka w TDCI 130 KM. Przetarcie szlaku trwalo 3 tygonie od wizyty do dostania kluczykow. Ale mielismy radoche 😀
    Pozdrawiam

mam nadzieje ze bedziesz sie z tego mondeo cieszyl jak najdluzej (czego ci zycze oczywscie) … ja nie mam zwiazancyh z fordem milych wspomnien (tez mialem TDCI 130 KM). powiedzenie ze "ford gowno word" sie sprawdzilo 🙂 przynajmnej w moim przypadku 🙂 precz z fordami!! 🙂 HAHAHAH

gonia
    Participant

Ja mam furke wzieta z RegVardy…ogolnie bez wiekszych problemow…od czasu zloenia wniosku o kredyt czekalismy tylko jeden dzien na odpowiedz…gdyby nie to ze powstrzymalismy sie na chwile bo czekalismy na odp od innych dealerow…to kluczykibysmy odebrali po 4dniach 🙂 bardzo dobry service, przyjazny staff….jeden maly minusik…( musielismy zaplacic drobny depozyt 500 funciakow) ale nie musielismy byc zarejestrowani do Electoral Roll….
    natomiast nie polecam-Fiata….sa tragiczni…nie slowni, nie zorganizowani, bardzo powolni…ogolnie meczylam sie z nimi 3 tyg w koncu zrezygnowalam bo mialam dosyc tych balwanow

v-tec
    Członek

Ja kupiłem poprzedni wózek na raty w komisie i nieco sie na tym przejechałem (opisywałem to) więc teraz nie bawiłem się w raty tylko wzięłem pożyczkę z banku, pieniądze dostałem po złożeniu wniosku przez internet, bez wychodzenia z domu, no problems at all.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.