Strona główna Działy Hyde Park O dwoch takich co robia wa gatki…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SZwindel
    Członek

Najpierw nasz premier chcial koalicje tworzyc z Lepperem.
    Potem wyprowadzil Leppera i wprowadzil Pawlaka.
    Ostatnio ponownie spotkal sie z Lepperem i Giertychem – Ci ostatni stali sie w miedzyczasie jednym cialem.
    I od dzis pan premier chce jednak z Lepperem/Giertychem tworzyc koalicje.
    Ma juz noz na gardle. Zostaly dwa tygodnie.

Giertych zas ma swietny pomysl, proponuje Leppera na marszalka sejmu:
    [i:2d7f7a7363]przekonuje, że rozwiązanie jest korzystne dla obu stron: Lepper dostanie eksponowane stanowisko, które zaspokoi jego ambicje, a Kaczyński zachowa twarz, bo nie będzie musiał ponownie wprowadzać szefa Samoobrony do rządu.[/i:2d7f7a7363]

Shaman
    Członek

A ja na to tak

Jarosław Kaczyński, Lepper i Giertych wchodzą do resturacji, siadają przy stoliku, podchodzi kelner i pyta:
    – Co podać, panie Jarosławie?
    – Zupę pomidorową, kotlet schabowy i ziemniaki…
    – A przystawki? – pyta kelner
    – Przystawki… jedzą to samo co ja.

A tak powaznie to szczerze juz mam dosc tego co sie dzieje w naszym rodzimym kraju.

Wojtek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Shaman wrote:

A ja na to tak

Jarosław Kaczyński, Lepper i Giertych wchodzą do resturacji, siadają przy stoliku, podchodzi kelner i pyta:
    – Co podać, panie Jarosławie?
    – Zupę pomidorową, kotlet schabowy i ziemniaki…
    – A przystawki? – pyta kelner
    – Przystawki… jedzą to samo co ja.

A tak powaznie to szczerze juz mam dosc tego co sie dzieje w naszym rodzimym kraju.

he he dobre 🙂
    nie tylko ty masz dosc … chyba wiekszosc z nas 🙂

Sandgirl
    Członek

Wojtek, 'chyba’ masz racje……

SAMIRAHINI
    Członek

hmm a mnie to w ogole nie przeszkadza i nie czuje sie zobligowana do jakichkolwiek glebszych impresji. Ot!moze tylko w sferze, ktora wrecz napedza moje kabaretowo-sarkastyczne spojrzenie na rzeczywistosc i umacnia wiare w cuda.Drze tylko na mysl,ze i z UK moga ukrasc Ksiezyc…

Baggins
    Participant

[quote:0bf6ac59dd]A tak powaznie to szczerze juz mam dosc tego co sie dzieje w naszym rodzimym kraju.[/quote]
    ANO, ja juz od jakis 17 lat:)

kunegunda
    Participant

typowe polusy tylko jest zle i jest zle a do glosowania idzie ok 33% uprawnionych. przewaznie ludzie starsi i ci ktorzy przynaleza do jakies partii. A moze by tak jeden z drugim ruszyl dupe zapoznal sie z projektami poszczegolnych partii i pozakreslal krzyzyki tam gdzie trzeba. Ale poco pozniej mozemy posiedziec na forum i narzekac jakt to nas okradaja.

Malgon
    Participant

dobrze powiedziane.
    ja tez sie ciagle zastanawiam
    kto w takim razie glosowal na obecnego prezydenta, itd.
    nikt sie jakos teraz nie przyznaje….. heh

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

Ale poco pozniej mozemy posiedziec na forum i narzekac jakt to nas okradaja.

A kto tu narzekal ze nas okradaja???
    Mnie nikt nie okrada.

Jak na razie to Ty jestes pierwsza… 😀

SZwindel
    Członek

Malgon wrote:

dobrze powiedziane.

Przyznam sie ze nie przystapilem do tych wyborow z powodow pobytu w trasie pomiedzy … niepamietam, wiem ze nie udalo mi sie. Na pewno nie glosowalbym na Kaczynskiego, gdybym mial wybor lepszy. Przynaje sie ze gdybym przytapil to glosowal bym na Kaczynskiego, poniewaz druga mozliwoscia byl Tusk, ktory wedlug mnie jest bardzo mglisty, nie wiem czego moglbym sie po nim spodziewac. Nigdy bym nie sadzil, ze bedzie az tak zle pod rzadami Kaczynskiego. Dowiedzialem sie zaraz po ogloszeniu wynikow ze jest zle, gdy prezydent od razu podreptal do telewizji TRWAM. Polska jest pod wladaniem zlosliwym. I niech nikt juz nic zlego nie mowi o SLD i o prezydencie Kwasniewskim. (ja nie narzekalem wtedy)

Xavior
    Członek

To Lepper juz nie jest wicepremierem 😯 Bez kitu nie wiedzialem, przez wakacje na zmywakach trace kontakt z rzeczywistoscia 🙄

Malgon
    Participant

a ja nawet sie pofatygowalam i zaglosowalam nie-na Kaczynskiego
    i co z tego ? …
    ale przynajmniej moge narzekac 🙂

girkit
    Participant

nie wiem czy to ktoś juz podrzucał – mnie to przeraziło (śmiech przez łzy )

http://www.smog.pl/wideo/4719/super_partia/

Wojtek
    Członek

Xavior wrote:

To Lepper juz nie jest wicepremierem 😯 Bez kitu nie wiedzialem, przez wakacje na zmywakach trace kontakt z rzeczywistoscia 🙄

kurcze ….. chlopie jak ja ci zazdroszcze 🙂

Wojtek
    Członek

SZwindel wrote:

Malgon wrote:

dobrze powiedziane.

Przyznam sie ze nie przystapilem do tych wyborow z powodow pobytu w trasie pomiedzy … niepamietam, wiem ze nie udalo mi sie. Na pewno nie glosowalbym na Kaczynskiego, gdybym mial wybor lepszy. Przynaje sie ze gdybym przytapil to glosowal bym na Kaczynskiego, poniewaz druga mozliwoscia byl Tusk, ktory wedlug mnie jest bardzo mglisty, nie wiem czego moglbym sie po nim spodziewac. Nigdy bym nie sadzil, ze bedzie az tak zle pod rzadami Kaczynskiego. Dowiedzialem sie zaraz po ogloszeniu wynikow ze jest zle, gdy prezydent od razu podreptal do telewizji TRWAM. Polska jest pod wladaniem zlosliwym. I niech nikt juz nic zlego nie mowi o SLD i o prezydencie Kwasniewskim. (ja nie narzekalem wtedy)[/quote]

szwindel pozwol ze ci przypomne 🙂

http://bathory.wrzuta.pl/film/j557QjvBLx/kwas

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.