Strona główna Działy Hyde Park POLSKAAAAA – portugalia

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mvp
    Członek

jak czytam posty niektórych z was to znów mnie krew zalewa. siedzicie zanglikazowane debile w tej anglii i wypowiadacie sie na temat meczu polski a wystarczyło tylko go obejrzeć i stwierdzilibyscie że nigdy takiej rep nie widzieliscie. i wiem co pisze: NIGDY !!!
    więc proszę kup cie se polsat sport (jak niektórzy) albo tai chi holu kulu TV i najpierw pooglądajcie a później piszcie ze wygrali fuksem albo to nie znaczy ze jestesmy dobrzy – jestesmy !!! bo opier…..śmy portugalię
    ale tak to jest jak się robi za czarnucha i nie można przeżyć to co sie wczoraj przeżywało….no chyba że jesteście już anglikami – hahahahhahahaha – i was polska nie obchodzi……na szczęście :]

hammer18
    Participant

mianowicie gdzie takie posty czytales chyba nie na tym forum wiec ……

Prekursor
    Członek

Cenny [b:c6f94a3756]mvp[/b:c6f94a3756]!

Cieszymy sie ze masz wlasne niezalezne zdanie na ten temat ktore nie jest kopia czyjegos rzutu okiem przez ucho kolegi z ulicy.
    Bo wiesz jakos tak w obecnych czasach zdominowanych przed brudne media jest coraz trudniej o to.

Chcesz gume do zucia?

mvp
    Członek

a ty chcesz karabin ??? albo od razu szubienicę ???

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mvp wrote:

jak czytam posty niektórych z was to znów mnie krew zalewa. siedzicie zanglikazowane debile w tej anglii i wypowiadacie sie na temat meczu polski a wystarczyło tylko go obejrzeć i stwierdzilibyscie że nigdy takiej rep nie widzieliscie. i wiem co pisze: NIGDY !!!
    więc proszę kup cie se polsat sport (jak niektórzy) albo tai chi holu kulu TV i najpierw pooglądajcie a później piszcie ze wygrali fuksem albo to nie znaczy ze jestesmy dobrzy – jestesmy !!! bo opier…..śmy portugalię
    ale tak to jest jak się robi za czarnucha i nie można przeżyć to co sie wczoraj przeżywało….no chyba że jesteście już anglikami – hahahahhahahaha – i was polska nie obchodzi……na szczęście :]

chyba do mnie kolega sie odnosi???
    napisalam na shoutboxie przeciez,ze meczu osobiscie nie ogladalam, tylko zadalam pytanie czy to (jak uslyszalam od szwagra, ktory mecz ogladal i na biezaco relacje zdawal) ze z 6 mozliwych sytuacji wykorzystalismy tylko dwie swiadczy o jakim przelomie czy byl to fart tudziez wynik slabego wystepu Portugalczykow???
    ale zeby tak odrazu z inwektywami ….
    Hmmm to mnie krew zalewa jak czytam posty takie jak ten.

Xavior
    Członek

Mieszkam w Anglii ale czuje sie Polakiem i zawsze sie nim bede czul, a jak ogladalem na necie pierwsza bramke Ebiego to czulem te dreszcze, ktore definiuja patriotyzm 😉

Wiec chyba nie jestem adresatem

pozdrawiam 😛

gonia
    Participant

I po co wy mu w ogole na taki chamski post odpowiadacie tlmczycie sie czy co ja tam jestem na zingnorowaniem de**la

to nie pierwszy jesgo arogancki wystep na tej scenie….

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

I po co wy mu w ogole na taki chamski post odpowiadacie tlmczycie sie czy co ja tam jestem za zingnorowaniem de**la

dokladnie to chcialem powiedziec tyle ze moze dobitniej 🙂

hammer18
    Participant

siedzicie zanglikazowane debile w tej anglii i wypowiadacie sie na temat meczu polski …

moze chciales napisac zagazowane debile 😆 ?
    wypowiadacie sie an temat meczu w wykoknaniu polskiej reprezentacji ,rozumiem ze to miales na mysli "Polaku" :twisdo

cieszy mnie ze ten post wsumie niebyl do wiekszosci z nas zanglikazowanych 8)

Wojtek
    Członek

mecz byl taaaaki dobry ze ja glos stracielm od krzyku 🙂 dawno nie widzialem polskiej reprezentacji grajacej tak dobrze (ostatni raz to bylo z norwegia)

hammer18
    Participant

to byl ten mecz 3:2 dla naszych,dobrze pamietam? 😀

Wojtek
    Członek

hammer18 wrote:

to byl ten mecz 3:2 dla naszych,dobrze pamietam? 😀

tak 🙂 doklanie 🙂 wtedy tez stracilem glos 🙂

hammer18
    Participant

to fakt takich meczy sie eni zapomina,niestety nie wypowiadam sei an etamt tego meczu,gdyuz pracowalem i nie mialem jak obejrzec,jesli ktos ma nagrany lub cos podobnego 😀 to sie zglaszam 8)

Wojtek
    Członek

hammer18 wrote:

to fakt takich meczy sie eni zapomina,niestety nie wypowiadam sei an etamt tego meczu,gdyuz pracowalem i nie mialem jak obejrzec,jesli ktos ma nagrany lub cos podobnego 😀 to sie zglaszam 8)

moze bede mial … jesli tak to dam ci znac

hammer18
    Participant

bede niezmiernie wdzieczny 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.