Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
mvp wrote:
jak czytam posty niektórych z was to znów mnie krew zalewa. siedzicie zanglikazowane debile w tej anglii i wypowiadacie sie na temat meczu polski a wystarczyło tylko go obejrzeć i stwierdzilibyscie że nigdy takiej rep nie widzieliscie. i wiem co pisze: NIGDY !!!
więc proszę kup cie se polsat sport (jak niektórzy) albo tai chi holu kulu TV i najpierw pooglądajcie a później piszcie ze wygrali fuksem albo to nie znaczy ze jestesmy dobrzy – jestesmy !!! bo opier…..śmy portugalię
ale tak to jest jak się robi za czarnucha i nie można przeżyć to co sie wczoraj przeżywało….no chyba że jesteście już anglikami – hahahahhahahaha – i was polska nie obchodzi……na szczęście :]
chyba do mnie kolega sie odnosi???
napisalam na shoutboxie przeciez,ze meczu osobiscie nie ogladalam, tylko zadalam pytanie czy to (jak uslyszalam od szwagra, ktory mecz ogladal i na biezaco relacje zdawal) ze z 6 mozliwych sytuacji wykorzystalismy tylko dwie swiadczy o jakim przelomie czy byl to fart tudziez wynik slabego wystepu Portugalczykow???
ale zeby tak odrazu z inwektywami ….
Hmmm to mnie krew zalewa jak czytam posty takie jak ten.